GoniaP Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Menrzuś']do kogo by tu wysłać? :hmmmm:.....hmmmmmm....może do Imbirki i Creditki :razz: Nieeeeee....do Goni :evil_lol:[/quote] Oj nie lubisz króliczków Menrzuś :shake::cool1: [quote name='Menrzuś']No to gdzie mam wysłać? Wszystkie moje znajome to dogomaniaczki :roll:[/quote] [quote name='halbina']no i dzięki DOGO!!! Danusia może spać spokojnie! :evil_lol:[/quote] Posikałam sie ze śmiechu :megagrin: Ucałuj Danusię :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry! Dzień dobry! :-)[/quote] Cześć Iza :multi:..... dzisiaj zacznie się upragniony weekend i jutro od rana tylko z Zuzią :p [quote name='GoniaP']Oj nie lubisz króliczków Menrzuś :shake::cool1: Posikałam sie ze śmiechu :megagrin: Ucałuj Danusię :loveu:[/quote] To nie chodzi, że ja nie lubię króliczków - znając Sylwę, wiem co tu by się działo To zmień bieliznę :eviltong:.....spróbuję, może się uda :roll: Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 doberek :) u nas dziś od rana pięknie świeci słoneczko :) Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Agniest']doberek :) u nas dziś od rana pięknie świeci słoneczko :)[/quote] No to będziesz miała miły dzień :multi:..... u mnie cienko ze słońcem witanko przy porannej kafce :razz: Quote
GoniaP Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No masz Menrzuś, masz to zdjęcie :p [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77296&page=58[/url] Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='GoniaP']No masz Menrzuś, masz to zdjęcie :p [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77296&page=58[/URL][/quote] Te to już widziaaaaaaaałem :p Quote
GoniaP Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Te to już widziaaaaaaaałem :p[/quote] Wredota cichociemna:mad::diabloti: Innych zdjęć brak :roll::p Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='GoniaP']Wredota cichociemna:mad::diabloti: Innych zdjęć brak :roll::p[/quote] Wredoto?? :mad:.... a co mi tu na oczach wszystkich zdjęcie łóżkowe podsyłasz? :diabloti: ..... mówiłem - na PW takie rzeczy :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Idę pobiegać z pieskami po lesie.....i przypominam o trzymaniu kciukasów za Imbirka - to już się dzieje :thumbs: Quote
Iza i Avanti Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='GoniaP']No masz Menrzuś, masz to zdjęcie :p [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77296&page=58[/URL][/quote] :loveu: GoniaP! Boskie zdjęcie :loveu: [quote name='Menrzuś']Idę pobiegać z pieskami po lesie.....i przypominam o trzymaniu kciukasów za Imbirka - to już się dzieje :thumbs:[/quote] Trzymamy kciukasy bardzo mocno :p Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 to ja też odkładam robotę na bok i zaciskam kciuki :kciuki: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Teraz zostało tylko czekać aż się Imbirka odezwie Quote
Imbirka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dziękuję za kciuki... Imbirek właśnie na stole jest :roll: Quote
Imbirka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no może już jest po... odbiram go o 16-stej... nikt do mnie narazie nie dzwonił:roll: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Spokojnie.....myśli mnóstwa osób krążą nad nim :loveu: Quote
Imbirka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wiem i dziękuję... spadam, zająć się pracą bo nie na swoim sprzęcie siedzę... jak bedziemy już w domu to się odezwę Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nad Argonem też krążyły i pomogło. W porządku - czekamy Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 o 16 ? czyli ja będę wiedzieć dopiero jutro........., ale dobrej myśli jestem :) Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ty to masz przerąbane z tym popołudniowym netem :shake: Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 niestety........, zakładanie np. neostrady u mnie nie ma sensu, musiałabym najpierw wymienić komputer......, tak sobie co jakiś czas obiecujemy, ale wiesz jak to jest, zawsze wyskoczy coś bardziej potrzebnego.........a że obydwoje z mężem mamy stały dostęp do netu w pracy, nie oczuwamy aż tak bardzo jego brak w domu. Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Agniest']niestety........, zakładanie np. neostrady u mnie nie ma sensu, musiałabym najpierw wymienić komputer......, tak sobie co jakiś czas obiecujemy, ale wiesz jak to jest, zawsze wyskoczy coś bardziej potrzebnego.........a że obydwoje z mężem mamy stały dostęp do netu w pracy, nie oczuwamy aż tak bardzo jego brak w domu.[/quote] Właśnie tracę neta i nie wiem jak długo go nie będę miał - zmieniam operatora Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no co ty, Menrzusia nie będzie? :-o ty zawsze jesteś....... a z tym "stałym dostępem" w pracy chyba trochę przesadziłam :evil_lol: oststnio ciągle się psuje, ehhhhhh, tak to jest jak się mieszka na prowicji, a pracuje na jeszcze większym zad....u, gdzie nawet "tp" nie ma..... Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Już jestem.....trochę niewygodnie na tym kablu - muszę dostosować routerka i jeszcze kawałek prądu dla nirgo znaleźć. Mówisz, że zawsze jestem? :razz: lepiej nie zapeszaj prowincja za to ma wiele zalet - chociażby błoga cisza :lol: Quote
Recommended Posts