Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']do kogo by tu wysłać? :hmmmm:.....hmmmmmm....może do Imbirki i Creditki :razz:
Nieeeeee....do Goni :evil_lol:[/quote] Oj nie lubisz króliczków Menrzuś :shake::cool1:

[quote name='Menrzuś']No to gdzie mam wysłać? Wszystkie moje znajome to dogomaniaczki :roll:[/quote]

[quote name='halbina']no i dzięki DOGO!!! Danusia może spać spokojnie! :evil_lol:[/quote]
Posikałam sie ze śmiechu :megagrin:
Ucałuj Danusię :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry! Dzień dobry! :-)[/quote]

Cześć Iza :multi:..... dzisiaj zacznie się upragniony weekend i jutro od rana tylko z Zuzią :p

[quote name='GoniaP']Oj nie lubisz króliczków Menrzuś :shake::cool1:

Posikałam sie ze śmiechu :megagrin:
Ucałuj Danusię :loveu:[/quote]

To nie chodzi, że ja nie lubię króliczków - znając Sylwę, wiem co tu by się działo

To zmień bieliznę :eviltong:.....spróbuję, może się uda :roll:

Posted

[quote name='Agniest']doberek :)
u nas dziś od rana pięknie świeci słoneczko :)[/quote]

No to będziesz miała miły dzień :multi:..... u mnie cienko ze słońcem

witanko przy porannej kafce :razz:

Posted

[quote name='GoniaP']Wredota cichociemna:mad::diabloti: Innych zdjęć brak :roll::p[/quote]

Wredoto?? :mad:.... a co mi tu na oczach wszystkich zdjęcie łóżkowe podsyłasz? :diabloti: ..... mówiłem - na PW takie rzeczy :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']No masz Menrzuś, masz to zdjęcie :p
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77296&page=58[/URL][/quote]

:loveu: GoniaP! Boskie zdjęcie :loveu:

[quote name='Menrzuś']Idę pobiegać z pieskami po lesie.....i przypominam o trzymaniu kciukasów za Imbirka - to już się dzieje :thumbs:[/quote]

Trzymamy kciukasy bardzo mocno :p

Posted

niestety........, zakładanie np. neostrady u mnie nie ma sensu, musiałabym najpierw wymienić komputer......, tak sobie co jakiś czas obiecujemy, ale wiesz jak to jest, zawsze wyskoczy coś bardziej potrzebnego.........a że obydwoje z mężem mamy stały dostęp do netu w pracy, nie oczuwamy aż tak bardzo jego brak w domu.

Posted

[quote name='Agniest']niestety........, zakładanie np. neostrady u mnie nie ma sensu, musiałabym najpierw wymienić komputer......, tak sobie co jakiś czas obiecujemy, ale wiesz jak to jest, zawsze wyskoczy coś bardziej potrzebnego.........a że obydwoje z mężem mamy stały dostęp do netu w pracy, nie oczuwamy aż tak bardzo jego brak w domu.[/quote]

Właśnie tracę neta i nie wiem jak długo go nie będę miał - zmieniam operatora

Posted

no co ty, Menrzusia nie będzie? :-o ty zawsze jesteś.......

a z tym "stałym dostępem" w pracy chyba trochę przesadziłam :evil_lol: oststnio ciągle się psuje, ehhhhhh, tak to jest jak się mieszka na prowicji, a pracuje na jeszcze większym zad....u, gdzie nawet "tp" nie ma.....

Posted

Już jestem.....trochę niewygodnie na tym kablu - muszę dostosować routerka i jeszcze kawałek prądu dla nirgo znaleźć.
Mówisz, że zawsze jestem? :razz: lepiej nie zapeszaj

prowincja za to ma wiele zalet - chociażby błoga cisza :lol: