Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 mmmmmmm :lol:......bo Argon wyżebrał ode mnie resztkę ptasiego mleczka i jest bida z nędzą.....na gorzko trzeba kończyć tą kafffkę :shake: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czas iść z bestiami do lasu.....no i trochę postraszyć ludzi, psy, no i koty na osiedlu :evil_lol: Quote
halbina Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 No i nie wpadaj na ten wątek kilka dni... :roll: a tu się nawet dzieci rodzą! :evil_lol: Asiorku, gratuluję najserdeczniej! Kacperku, rośnij zdrowo! I pozdrowionka dla wszystkich! Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dla cioci Halbinki :p [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/4426/dsc00064oj8.jpg[/IMG] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/5272/dsc00065sp0.jpg[/IMG] :loveu: Quote
halbina Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Milusiński! Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Witamy się:grins::grins:[/quote] A kto Wy jesteście? :razz: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A kto Wy jesteście? :razz:[/quote] :obrazic::obrazic::obrazic: Takie powitanie:mad: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']:obrazic::obrazic::obrazic: Takie powitanie:mad:[/quote] A myślałem, że Was jest dwoje :oops: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A myślałem, że Was jest dwoje :oops:[/quote] Wiedziałam, ze o to Ci chodzi, alemusiałam najpierw pokazać focha:grin: Nas jest troje:cool1::cool1::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To tak się szybko rozmnożyliście :crazyeye:......wow Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Menrzuś']To tak się szybko rozmnożyliście :crazyeye:......wow[/quote] Cholera, my się nie rozmnażamy:roll::roll:Menrzuś o kim Ty do mnie pitolisz??:diabloti: No JA, Medor i Dinuś - nasza trójka:p Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Cholera, my się nie rozmnażamy:roll::roll:Menrzuś o kim Ty do mnie pitolisz??:diabloti: No JA, Medor i Dinuś - nasza trójka:p[/quote] :evil_lol::evil_lol::diabloti:......to na focha :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cud się stał i Medorowa napisała więcej niż 2 wyrazy.....plus emotki :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Cud się stał i Medorowa napisała więcej niż 2 wyrazy.....plus emotki :diabloti:[/quote] Cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność:diabloti::diabloti:[/quote] Normalnie odpływam w rozkoszy :diabloti::diabloti:......może jeszcze coś szepniesz? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A tak poważniej - Argon znowu ma problemy....ale z tym musimy poczekać do soboty :shake: Quote
Agniest Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 witajcie :multi::multi::multi: ..... od czego zacząć????....... może po pierwsze: tak bardzo się cieszę, że znowu jestem z wami !!!!! :laola: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nareszcie.....w stresa mnie wpędziłaś :roll::multi: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Normalnie odpływam w rozkoszy :diabloti::diabloti:......może jeszcze coś szepniesz? :razz:[/quote] Psssstttttt.... :diabloti::diabloti::diabloti: A co się dzieje?? Trzymamy kciuki za Argonka:p Quote
Agniest Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Nareszcie.....w stresa mnie wpędziłaś :roll::multi:[/quote] bardzo mi przykro :oops: a jeszcze bardziej z powodu tego, że nie mogłam wam nawet życzeń świątecznych złożyć...:oops: :-( no i ominęło mnie tyle cudownych wiadomości - Asiorka ma cudownego synka !!!! a po trzecie - bez was czegoś ciągle mi brakowało..... a co z Argonkiem ? Quote
Agniest Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [IMG]http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka10167.jpg[/IMG] Asiorku dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa ! :loveu: Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 o widzę że mamy szczęśliwą mamusię gratulacje Asiorku !ja się jeszcze trochę pomęczę;) Menrzuś czy z Argonkiem znowu się coś dzieje? Bo o ile pamiętam wszystko było na dobrej drodze:oops: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Widzę, że się doczytałyście o Asiorkowym szczęściu :evil_lol: Ma rację Halbinka - tutaj się nawet dzieci rodzą :loveu: [B]Agniestko[/B] - stasznie pusto było bez Ciebie..... odkąd Imbirka strzeliła focha i już się tutaj nie okazuje, rankami siedziałem sam :shake: A na Ciebie [B]Creditko[/B] tez poczekamy....ostatecznie to nie jest tak daleko w czasie :lol: Argonek jest podejrzewany o brzydką chorobę, ale musimy do soboty poczekać. Nic to nie jest związane z czerniakiem - tutaj jest pewnik, że jeżeli się go nie pozbyliśmy, to napewno głęboko zasnął Quote
Recommended Posts