Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie wpadaj na ten wątek kilka dni... :roll: a tu się nawet dzieci rodzą! :evil_lol:
Asiorku, gratuluję najserdeczniej! Kacperku, rośnij zdrowo!
I pozdrowionka dla wszystkich!

Posted

[quote name='Menrzuś']A myślałem, że Was jest dwoje :oops:[/quote]
Wiedziałam, ze o to Ci chodzi, alemusiałam najpierw pokazać focha:grin:
Nas jest troje:cool1::cool1::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To tak się szybko rozmnożyliście :crazyeye:......wow[/quote]
Cholera, my się nie rozmnażamy:roll::roll:Menrzuś o kim Ty do mnie pitolisz??:diabloti:
No JA, Medor i Dinuś - nasza trójka:p

Posted

[quote name='Medorowa']Cholera, my się nie rozmnażamy:roll::roll:Menrzuś o kim Ty do mnie pitolisz??:diabloti:
No JA, Medor i Dinuś - nasza trójka:p[/quote]

:evil_lol::evil_lol::diabloti:......to na focha :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Cud się stał i Medorowa napisała więcej niż 2 wyrazy.....plus emotki :diabloti:[/quote]
Cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność:diabloti::diabloti:[/quote]

Normalnie odpływam w rozkoszy :diabloti::diabloti:......może jeszcze coś szepniesz? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Normalnie odpływam w rozkoszy :diabloti::diabloti:......może jeszcze coś szepniesz? :razz:[/quote]
Psssstttttt.... :diabloti::diabloti::diabloti:

A co się dzieje?? Trzymamy kciuki za Argonka:p

Posted

[quote name='Menrzuś']Nareszcie.....w stresa mnie wpędziłaś :roll::multi:[/quote]

bardzo mi przykro :oops: a jeszcze bardziej z powodu tego, że nie mogłam wam nawet życzeń świątecznych złożyć...:oops: :-(
no i ominęło mnie tyle cudownych wiadomości - Asiorka ma cudownego synka !!!!
a po trzecie - bez was czegoś ciągle mi brakowało.....

a co z Argonkiem ?

Posted

o widzę że mamy szczęśliwą mamusię gratulacje Asiorku !ja się jeszcze trochę pomęczę;)

Menrzuś czy z Argonkiem znowu się coś dzieje? Bo o ile pamiętam wszystko było na dobrej drodze:oops:

Posted

Widzę, że się doczytałyście o Asiorkowym szczęściu :evil_lol: Ma rację Halbinka - tutaj się nawet dzieci rodzą :loveu:
[B]Agniestko[/B] - stasznie pusto było bez Ciebie..... odkąd Imbirka strzeliła focha i już się tutaj nie okazuje, rankami siedziałem sam :shake:
A na Ciebie [B]Creditko[/B] tez poczekamy....ostatecznie to nie jest tak daleko w czasie :lol:
Argonek jest podejrzewany o brzydką chorobę, ale musimy do soboty poczekać. Nic to nie jest związane z czerniakiem - tutaj jest pewnik, że jeżeli się go nie pozbyliśmy, to napewno głęboko zasnął