GoniaP Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Menrzuś']A bidulka nawet odpowiedzieć nie może :evil_lol:[/quote] Już NIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Halbina "wymiękła" :diabloti: to chociaż Ty, Menrzuś, uświadom mnie co z tą sofą!!! Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='halbina']:great::icon_roc::watpliwy::sg168::smokin::scream7::pissed::lmaa::-x:onfire::stormy-sad::flaming::wallbash::motz::bigcry::drinking::zly7:[/quote] eeeeee.....yyyyyyyy....hmmmmmm......nic nie rozumiem :razz: [quote name='GoniaP']Już NIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Halbina "wymiękła" :diabloti: to chociaż Ty, Menrzuś, uświadom mnie co z tą sofą!!![/quote] Tak w skrócie - sofki są dwie....jedna dla Agi (bo założyła wątek i za inne różne zasługi), a druga dla od dawna nieobecnej Karoliny (która to przyczyniła się dotego, że Sylwa jest u nas) Poza tym są foteliki, krzesełka - do wyboru do koloru. Acha...jeszcze jeden taborecik dla najbardziej nieśmiałej Agniestki, chociaż fotel cały czas na Nią czeka :evil_lol: A wszystkie One to Ptasiory, bo jak na Nemo krzyczały o zdjęcia - daj daj, daj daj .....:p Quote
GoniaP Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Łomatko, to najpierw dostałam łomot, no ale się pokajałam trochę i siedzę na kanapie obok Agi??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie!!! To ja się usuwam w kącik, bom niegodna jeszcze :shake: Przynajmniej jeśli chodzi o boksery... Dotknęłam tylko: Mysię, Bonę, Natana, Sonię, Tonia, Tane, Tolę, Limusię i Fafelka... Aguni Sikoreczce :eviltong: nie dorównam, ale starać się mogę ;) Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='GoniaP']Łomatko, to najpierw dostałam łomot, no ale się pokajałam trochę i siedzę na kanapie obok Agi??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie!!! To ja się usuwam w kącik, bom niegodna jeszcze :shake: Przynajmniej jeśli chodzi o boksery... Dotknęłam tylko: Mysię, Bonę, Natana, Sonię, Tonia, Tane, Tolę, Limusię i Fafelka... Aguni Sikoreczce :eviltong: nie dorównam, ale starać się mogę ;)[/quote] Już Ty nie pitol....oprócz Agi i Halbinki nikt chyba z tu obecnych nie zrobił tak dużo jak Ty Agunia to chyba raczej sroczka niż sikoreczka :diabloti: tak - Jej nikt nie do równa, nawet Ty Quote
GoniaP Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Menrzuś'] Agunia to chyba raczej sroczka niż sikoreczka :diabloti: tak - Jej nikt nie do równa, nawet Ty[/quote] Sroczka nie :shake::shake::shake: Aguś jest jak sikoreczka :loveu: Drobniutka, śliczna, pracowita i mało je :p Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='GoniaP']Sroczka nie :shake::shake::shake: Aguś jest jak sikoreczka :loveu: Drobniutka, śliczna, pracowita i mało je :p[/quote] Już raz Jej tak mówiłem i po łbie oberwałem :diabloti:.....tylko na boksiowego Aniołka się nie buntuje Quote
GoniaP Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Menrzuś']Już raz Jej tak mówiłem i po łbie oberwałem :diabloti:.....tylko na boksiowego Aniołka się nie buntuje[/quote] Ale teraz musi płonąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='GoniaP']Ale teraz musi płonąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] napewno się odezwie wyzywając od goopoli :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 gooopole gooopole Tak mi nasłodziliście żem sie rozpłyneła i teraz róbcie sobie wszystko sami Ja w dolince sie zakopie. Nie ma mnie... Pozdrówki Quote
Menrzuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Przecież nawet nie zaczęliśmy słodzić :-o Lecę z łopatką odkopywać Ciebie :loveu: Quote
AgaiTheta Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 ech... jakiś zły dzień. Przejdzie ;) Quote
Menrzuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='AgaiTheta']ech... jakiś zły dzień. Przejdzie ;)[/quote] Nie ma złych dni - to co złe odsuń, a dobre zostanie :razz: Szkoda czasu na dołki Quote
GoniaP Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A ja nadrobiłam trochę zaległości, i ponieważ się tu wprosiłam, poczytałam Waszą historię. I teraz ja ratuję klawiaturę przed spięciami... Quote
halbina Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :shake:[URL]http://www.ret.pl/motylek/[/URL] Quote
Imbirka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Menrzuś'] A wszystkie One to Ptasiory, bo jak na Nemo krzyczały o zdjęcia - daj daj, daj daj .....:p[/quote] właśnie mi coś przypomniałeś :p:eviltong: daj, daj, daj..... dawno nie krakałam... zagadaliście foteczki, czas wkleić następne :cool3: a tak w ogóle to dobry wieczór :multi: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='halbina']:shake:[URL]http://www.ret.pl/motylek/[/URL][/quote] :evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: [quote name='Imbirka']właśnie mi coś przypomniałeś :p:eviltong: daj, daj, daj..... dawno nie krakałam... zagadaliście foteczki, czas wkleić następne :cool3: a tak w ogóle to dobry wieczór :multi:[/quote] Dawno nie krakałaś, bo dawno Cię tu nie było, a jak byłaś,to tylko chwilkę :eviltong: Dobry wieczorek :razz: Quote
halbina Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witaj ! mam taka bokserkę do adopcji ( wysterylizowana, 2 letnia, kocha dzieci). Jak byś mógł przesłac dalej, może ktos bedzie chciał. Opieke weterynaryjna ma zapewniona za darmo w katowicach do konca zycia :).Nie wystawiac na dogomanii! [URL]http://picasaweb.google.pl/minoriadmajus/BokserkaDoAdopcji[/URL] Quote
Menrzuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Halbinko :multi: A komuż to miałbym przesłac tego linka? Nie mam nikoga takiego, który tu by nie wchodził. Mogę najwyżej do podpisu wstawić. Co z klawiaturą? Quote
halbina Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 pisze na klawiaturze ekranowej licze na tych, co tu wchodza bokserek ma na razie dom,wiec nie potrzebuje watku nic wiecej nie wiem Quote
Menrzuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chyba jednak bokserka, a nie bokserek :eviltong: [SIZE=5][B]BOKSERKA SZUKA DOMKU[/B][/SIZE] Quote
Medorowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='halbina']Witaj ! mam taka bokserkę do adopcji ( wysterylizowana, 2 letnia, kocha dzieci). Jak byś mógł przesłac dalej, może ktos bedzie chciał. Opieke weterynaryjna ma zapewniona za darmo w katowicach do konca zycia :).Nie wystawiac na dogomanii! [URL]http://picasaweb.google.pl/minoriadmajus/BokserkaDoAdopcji[/URL][/quote] :mdleje:Ale cudo:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Kofffffffffani! I już uciekam bo nie mam czasu! Roboty kooooopę :-( Halbina! A dziewczynka jest z tatoo? Pochodzi z jakiejś hodowli? Cudna! A może na bokserywpotrzebie ją dać? Quote
Recommended Posts