Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A bidulka nawet odpowiedzieć nie może :evil_lol:[/quote] Już NIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Halbina "wymiękła" :diabloti: to chociaż Ty, Menrzuś, uświadom mnie co z tą sofą!!!

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']:great::icon_roc::watpliwy::sg168::smokin::scream7::pissed::lmaa::-x:onfire::stormy-sad::flaming::wallbash::motz::bigcry::drinking::zly7:[/quote]

eeeeee.....yyyyyyyy....hmmmmmm......nic nie rozumiem :razz:

[quote name='GoniaP']Już NIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Halbina "wymiękła" :diabloti: to chociaż Ty, Menrzuś, uświadom mnie co z tą sofą!!![/quote]

Tak w skrócie - sofki są dwie....jedna dla Agi (bo założyła wątek i za inne różne zasługi), a druga dla od dawna nieobecnej Karoliny (która to przyczyniła się dotego, że Sylwa jest u nas)
Poza tym są foteliki, krzesełka - do wyboru do koloru. Acha...jeszcze jeden taborecik dla najbardziej nieśmiałej Agniestki, chociaż fotel cały czas na Nią czeka :evil_lol:
A wszystkie One to Ptasiory, bo jak na Nemo krzyczały o zdjęcia - daj daj, daj daj .....:p

Posted

Łomatko, to najpierw dostałam łomot, no ale się pokajałam trochę i siedzę na kanapie obok Agi??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie!!! To ja się usuwam w kącik, bom niegodna jeszcze :shake: Przynajmniej jeśli chodzi o boksery...
Dotknęłam tylko: Mysię, Bonę, Natana, Sonię, Tonia, Tane, Tolę, Limusię i Fafelka... Aguni Sikoreczce :eviltong: nie dorównam, ale starać się mogę ;)

Posted

[quote name='GoniaP']Łomatko, to najpierw dostałam łomot, no ale się pokajałam trochę i siedzę na kanapie obok Agi??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie!!! To ja się usuwam w kącik, bom niegodna jeszcze :shake: Przynajmniej jeśli chodzi o boksery...
Dotknęłam tylko: Mysię, Bonę, Natana, Sonię, Tonia, Tane, Tolę, Limusię i Fafelka... Aguni Sikoreczce :eviltong: nie dorównam, ale starać się mogę ;)[/quote]

Już Ty nie pitol....oprócz Agi i Halbinki nikt chyba z tu obecnych nie zrobił tak dużo jak Ty
Agunia to chyba raczej sroczka niż sikoreczka :diabloti: tak - Jej nikt nie do równa, nawet Ty

Posted

[quote name='Menrzuś']
Agunia to chyba raczej sroczka niż sikoreczka :diabloti: tak - Jej nikt nie do równa, nawet Ty[/quote] Sroczka nie :shake::shake::shake: Aguś jest jak sikoreczka :loveu: Drobniutka, śliczna, pracowita i mało je :p

Posted

[quote name='GoniaP']Sroczka nie :shake::shake::shake: Aguś jest jak sikoreczka :loveu: Drobniutka, śliczna, pracowita i mało je :p[/quote]

Już raz Jej tak mówiłem i po łbie oberwałem :diabloti:.....tylko na boksiowego Aniołka się nie buntuje

Posted

[quote name='Menrzuś']Już raz Jej tak mówiłem i po łbie oberwałem :diabloti:.....tylko na boksiowego Aniołka się nie buntuje[/quote] Ale teraz musi płonąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
A wszystkie One to Ptasiory, bo jak na Nemo krzyczały o zdjęcia - daj daj, daj daj .....:p[/quote]
właśnie mi coś przypomniałeś :p:eviltong:
daj, daj, daj..... dawno nie krakałam... zagadaliście foteczki, czas wkleić następne :cool3:

a tak w ogóle to dobry wieczór :multi:

Posted

[quote name='halbina']:shake:[URL]http://www.ret.pl/motylek/[/URL][/quote]

:evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol:

[quote name='Imbirka']właśnie mi coś przypomniałeś :p:eviltong:
daj, daj, daj..... dawno nie krakałam... zagadaliście foteczki, czas wkleić następne :cool3:

a tak w ogóle to dobry wieczór :multi:[/quote]

Dawno nie krakałaś, bo dawno Cię tu nie było, a jak byłaś,to tylko chwilkę :eviltong:
Dobry wieczorek :razz:

Posted

Witaj ! mam taka bokserkę do adopcji ( wysterylizowana, 2 letnia, kocha dzieci). Jak byś mógł przesłac dalej, może ktos bedzie chciał. Opieke weterynaryjna ma zapewniona za darmo w katowicach do konca zycia :).Nie wystawiac na dogomanii! [URL]http://picasaweb.google.pl/minoriadmajus/BokserkaDoAdopcji[/URL]

Posted

[quote name='halbina']Witaj ! mam taka bokserkę do adopcji ( wysterylizowana, 2 letnia, kocha dzieci). Jak byś mógł przesłac dalej, może ktos bedzie chciał. Opieke weterynaryjna ma zapewniona za darmo w katowicach do konca zycia :).Nie wystawiac na dogomanii! [URL]http://picasaweb.google.pl/minoriadmajus/BokserkaDoAdopcji[/URL][/quote]
:mdleje:Ale cudo:mdleje: