Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 pada, pada, pada :multi: śnieg - oczywiście :multi: witam ;) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A u mnie nie....suchutko jest Cześć Agniestka :multi: Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 zapraszam na południe ;) a tak na marginesie, byłeś kiedyś w moich okolicach ? (bo ja byłam w Gdańsku kilka razy). Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Najbliżej Ciebie, to byłem w zeszłym roku, jadąc z pólnocy przez Olkusz :razz:, Wadowice do Limanowej Kiedyś to byłem wiele razy w rejonie Katowic i Krakowa Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wow ! to prawie obok mojego podwórka :evil_lol::evil_lol: (a jeśli trasą szybkiego ruchu przez Częstochowę potem zjazd na Kraków-Olkusz, to musiałeś też przejeżdżać przez Sławków - tylko pewnie przeoczyłeś :eviltong: ) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Niestety - Częstochowa, Myszków, Zawiercie i Olkusz.....więc Ciebie ominąłem :shake::eviltong: Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 aaaa, to przez te zad.....pia jechałeś :evil_lol: ;) zamiast prosto trasą :evil_lol: właśnie przed chwilą ubrałam w biurze choinkę - mamy taką dużą, większą niż moja domowa :evil_lol: - i tak się świątecznie już zrobiło....śnieżek ślicznie pada za oknem..... a jutro (obiecałam Dominikowi), że będziemy ubierać w domu ;) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Agniest']aaaa, to przez te zad.....pia jechałeś :evil_lol: ;) zamiast prosto trasą :evil_lol: właśnie przed chwilą ubrałam w biurze choinkę - mamy taką dużą, większą niż moja domowa :evil_lol: - i tak się świątecznie już zrobiło....śnieżek ślicznie pada za oknem..... a jutro (obiecałam Dominikowi), że będziemy ubierać w domu ;)[/quote] Unikam głównych dróg ze względu na tłok i chamstwo kierowców. Bocznymi jest szybciej.....no i ciekawiej To czemu fotki jeszcze nie ma? :razz: My chyba w przyszły weekend to zrobimy Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jak ubiorę w domu to cyknę fotkę :) śnieżek też uchwycę :cool3: tymczasem żegnam się i życzę miłego weekendu :multi: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Agniest']jak ubiorę w domu to cyknę fotkę :) śnieżek też uchwycę :cool3: tymczasem żegnam się i życzę miłego weekendu :multi:[/quote] Wam też miłego :multi: Trzymaj się ciepło Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Cześć, to ja! Nowa wielbicielka Menrzusia i jego sfory :diabloti::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']Cześć, to ja! Nowa wielbicielka Menrzusia i jego sfory :diabloti::eviltong:[/quote] Ajajajaaaaaaaj......znalazłaś mnie :evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Menrzuś']Ajajajaaaaaaaj......znalazłaś mnie :evil_lol:[/quote] No i klops :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Normalnie kicha na całej linii :diabloti: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Menrzuś']Normalnie kicha na całej linii :diabloti:[/quote] JUż mi się nie wysmykniesz :p:eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']JUż mi się nie wysmykniesz :p:eviltong::diabloti:[/quote] No to zaczynam się już bać :crazyeye: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Menrzuś']No to zaczynam się już bać :crazyeye:[/quote] Ależ ja spolegliwa jestem i łagodna jak baranek zwykle :loveu: Tylko o psy skrzywdzone walczę jak lwica :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']Ależ ja spolegliwa jestem i łagodna jak baranek zwykle :loveu: Tylko o psy skrzywdzone walczę jak lwica :diabloti:[/quote] To dobrze. Ale od razu uprzedzam, że weszłaś do pokoiku opanowanego przez Ptasiory - więc miej oczy dookoła głowy :evil_lol: A co chodzi piesków - to masz w nas pomocną rękę Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tylko uświadom mnie kto to Ptasiory........... Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']Tylko uświadom mnie kto to Ptasiory...........[/quote] Jakaś chwila napięcia musi być. Niedługo się odezwą....zobaczysz :evil_lol: a wtedy, jak to Asiorka pięknie określiła - siwy dym, czarne chmury :diabloti: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Menrzuś']Jakaś chwila napięcia musi być. Niedługo się odezwą....zobaczysz :evil_lol: a wtedy, jak to Asiorka pięknie określiła - siwy dym, czarne chmury :diabloti:[/quote]:placz::placz::placz: Łomatko już sie boję :diabloti::eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']:placz::placz::placz: Łomatko już sie boję :diabloti::eviltong: :evil_lol:[/quote] Jednego Ptasiora to dobrze znasz....ma nawet swoją sofkę. To przecież Aniołek bokserków -AgaiTheta, więc nie masz co się bać:p Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Menrzuś']Jednego Ptasiora to dobrze znasz....ma nawet swoją sofkę. To przecież Aniołek bokserków -AgaiTheta, więc nie masz co się bać:p[/quote] Oj, no z tą sikoreczką jestem za pan brat :p :loveu::evil_lol: Jaki cios jeszcze mnie czeka??:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='GoniaP']Oj, no z tą sikoreczką jestem za pan brat :p :loveu::evil_lol: Jaki cios jeszcze mnie czeka??:diabloti:[/quote] Przecież to nie był cios, tylko boksiowe powitanie. Reszta to niespodzianka :p [SIZE=1](sikoreczka.....hahahaha.....:diabloti: )[/SIZE] Quote
AgaiTheta Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 ooo Goniaczki moje :loveu: Ale Lalka bez panoszenia sie tu!!!! Najpierw na taborecik, w kącie, na sofke trzeba sobie zasłużyć :diabloti: Menrzuś wiesz... Goniak to nam wpada jak śliwka w te boksie, ale złota babka z niej, ino krzyczy i każe kanapki na śniadanie jesc :loveu: Quote
Recommended Posts