Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A moje chociaż raz dziennie muszą się wyszaleć, bo inaczej chałupę by zdemolowały :p[/quote]
No mój też (Medor), bo Dinek już staruszek i nie takie głupoty mu w głowie;):evil_lol::evil_lol:
Ale my w taką pogodę zazwyczaj wyciągamy 'najulubieńszego' kooompla Medka i idziemy do pobliskiego parku:eviltong:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam dwie bestie i nie muszę nikogo szukać :eviltong: Szaleją razem i za każdym razem wracając do domu, dziwię się, że nie miały styczności z drzewami :lol:.....tylko te obłocone łapy i obglucone mordki....eeeeech

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja mam dwie bestie i nie muszę nikogo szukać :eviltong: Szaleją razem i za każdym razem wracając do domu, dziwię się, że nie miały styczności z drzewami :lol:.....tylko te obłocone łapy i obglucone mordki....eeeeech[/quote]
I co się chwalisz:obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='Agniest']doberek chwalipięty :multi: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

witanko, niechwaląca się nigdy :eviltong::evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani![/quote]

cześć Koffffffffffffana ;)

Posted

nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol:
mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol:
mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti:[/quote]

nawet tą skromnością Im do kostek nie sięgasz, więc sobie jeszcze dużo możesz pozwolić, a i tak najskromniejsza będziesz :evil_lol:
Boszszsz....ale nam się oberwie jak to przeczytają :diabloti:

Posted

:Rose: :cool2:

:evil_lol::diabloti: eee tam, one wyrozumiałe są :evil_lol:
ale na wszelki wypadek ja już uciekam, a jakby co to mnie tu nie było :eviltong:

do jutra !

Posted

[quote name='Agniest']:Rose: :cool2:

:evil_lol::diabloti: eee tam, one wyrozumiałe są :evil_lol:
ale na wszelki wypadek ja już uciekam, a jakby co to mnie tu nie było :eviltong:

do jutra ![/quote]

przecież mnie tak samego nie zostawisz na odstrzał :placz:

do jutra :multi:

Posted

[quote name='Agniest']nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol:
mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti:[/quote]
Bez obaw, powtórzę:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti:

Posted

[quote name='Imbirka']no ładnie... na chwilę Was zostawić, a już plotują :mad::eviltong::evil_lol:[/quote]

Ładna mi chwila.....
Ten pokoik jest do pytlowania przecież :lol:

Posted

[quote name='halbina']Niedługo trochę wolnego... tylko czy dożyję?... jeśli tak, poklikamy dłużej na pewno i powspominamy... a jest co...[/quote]

Jak nie będziesz siedziała do późna na dogomanii, to dożyjesz :evil_lol:

Myślisz, że jest co? :-o