Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Menrzuś']A moje chociaż raz dziennie muszą się wyszaleć, bo inaczej chałupę by zdemolowały :p[/quote] No mój też (Medor), bo Dinek już staruszek i nie takie głupoty mu w głowie;):evil_lol::evil_lol: Ale my w taką pogodę zazwyczaj wyciągamy 'najulubieńszego' kooompla Medka i idziemy do pobliskiego parku:eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A ja mam dwie bestie i nie muszę nikogo szukać :eviltong: Szaleją razem i za każdym razem wracając do domu, dziwię się, że nie miały styczności z drzewami :lol:.....tylko te obłocone łapy i obglucone mordki....eeeeech Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Menrzuś']A ja mam dwie bestie i nie muszę nikogo szukać :eviltong: Szaleją razem i za każdym razem wracając do domu, dziwię się, że nie miały styczności z drzewami :lol:.....tylko te obłocone łapy i obglucone mordki....eeeeech[/quote] I co się chwalisz:obrazic::obrazic: Quote
Agniest Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 doberek chwalipięty :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Agniest']doberek chwalipięty :multi: :evil_lol::evil_lol:[/quote] witanko, niechwaląca się nigdy :eviltong::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani![/quote] cześć Koffffffffffffana ;) Quote
Agniest Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ależ Menrzuś, ja tu z was najskromniejsza....:oops: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ależ oczywiście, w pełni się zgadzam :razz: Gdzież Ci np do Szyszki, czy Imbirki :diabloti: Quote
Agniest Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol: mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Agniest']nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol: mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti:[/quote] nawet tą skromnością Im do kostek nie sięgasz, więc sobie jeszcze dużo możesz pozwolić, a i tak najskromniejsza będziesz :evil_lol: Boszszsz....ale nam się oberwie jak to przeczytają :diabloti: Quote
Agniest Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :Rose: :cool2: :evil_lol::diabloti: eee tam, one wyrozumiałe są :evil_lol: ale na wszelki wypadek ja już uciekam, a jakby co to mnie tu nie było :eviltong: do jutra ! Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Agniest']:Rose: :cool2: :evil_lol::diabloti: eee tam, one wyrozumiałe są :evil_lol: ale na wszelki wypadek ja już uciekam, a jakby co to mnie tu nie było :eviltong: do jutra ![/quote] przecież mnie tak samego nie zostawisz na odstrzał :placz: do jutra :multi: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Agniest']nooo, one skromnością nie grzeszą :evil_lol: mogę sobie pozwolić :cool3: tym bardziej, że w tej sprawie się nie wypowiedzą....... bo ich ciągle nie ma :diabloti:[/quote] Bez obaw, powtórzę:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja Ci dam :mad::mad::mad:......donosicielka :eviltong: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Menrzuś']Ja Ci dam :mad::mad::mad:......donosicielka :eviltong:[/quote] Kabel, kapuś itd :B-fly::B-fly: Quote
Imbirka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no ładnie... na chwilę Was zostawić, a już plotują :mad::eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Imbirka']no ładnie... na chwilę Was zostawić, a już plotują :mad::eviltong::evil_lol:[/quote] Ładna mi chwila..... Ten pokoik jest do pytlowania przecież :lol: Quote
Agniest Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ja też się witam :) dzisiaj zapracowana jestem....... Quote
Menrzuś Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Trudno.....poklikamy kiedyś indziej Nie daj się wycisnąć jak cytrynę :p Quote
halbina Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Niedługo trochę wolnego... tylko czy dożyję?... jeśli tak, poklikamy dłużej na pewno i powspominamy... a jest co... Quote
Menrzuś Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='halbina']Niedługo trochę wolnego... tylko czy dożyję?... jeśli tak, poklikamy dłużej na pewno i powspominamy... a jest co...[/quote] Jak nie będziesz siedziała do późna na dogomanii, to dożyjesz :evil_lol: Myślisz, że jest co? :-o Quote
Recommended Posts