halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a ja się słaniam... ale za to mam L4... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Agniest napisał(a):http://img47.imageshack.us/img47/6868/pic0131uz6.jpg Gremlina ukradła Argonkową zabaweczkę ?! :mad: :evil_lol: No właśnie taką terrorystką się zrobiła....biedny Argon. Ale ona po chili oddaje mu tą żółtą i skupia się na swojej - niebieskiej Iza i Avanti napisał(a):Doberek Kochani! Cześć Iza :multi: (a zdjęcia Avantiego dalej nie ma....) Asior napisał(a): a ja se kupiłam nowa mietłe to się chwale :D a pięknymi różowymi kokardkami się nie chwalisz? :evil_lol::loveu: to jeszcze z półtora miesiąca i się zacznie :p halbina napisał(a):a ja się słaniam... ale za to mam L4... :eviltong: no to od rana szalejemy po necie :evil_lol: Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jutro?... nie ma sznas, będę spała pół dnia... to najlepsze lekarstwo! Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 halbina napisał(a):jutro?... nie ma sznas, będę spała pół dnia... to najlepsze lekarstwo! no to pojutrze :lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Danka wpadła na wspaniały pomysł i zakupiła szafki do skręcania. Dla Argona to raj....tyle rzeczy do obwąchania....pokazywał mi nosem gdzie śrubki wkręcać, a gdzie gwoździki powbijać, aż..... Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ...... aż zasnął :loveu: Sylwę zagadnienia techniczne kompletnie nie obchodziły :lol: Sylwa - podkołdernik :p Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Menrzuś napisał(a):...... aż zasnął :loveu: Sylwę zagadnienia techniczne kompletnie nie obchodziły :lol: Typowa kobieta;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nooooo.....a on się tak napracował :lol: Quote
Asior Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Menrzuś napisał(a): a pięknymi różowymi kokardkami się nie chwalisz? :evil_lol::loveu: to jeszcze z półtora miesiąca i się zacznie :p optymista!! będzie cud jak dotrzymam do końca miesiąca... :roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Rodzinko :-) Bidny, zapracowany Arguś :-) No, ale ktoś musi pracować, aby ktoś mógł odpoczywać -> patrz: Sylwa :-) Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asior napisał(a):optymista!! będzie cud jak dotrzymam do końca miesiąca... :roll: Trzymam od dawna kciuki i cos tam gdzies wisi na szczęście - wszystko będzie dobrze :loveu: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Rodzinko :-) Bidny, zapracowany Arguś :-) No, ale ktoś musi pracować, aby ktoś mógł odpoczywać -> patrz: Sylwa :-) Cześć Iza :multi: Ciekawa teoria :lol: .... w niedzielę bardzo ciśnienie spadło, a Argon jest meteopatą i poprostu padł, a Sylwa, no cóż - spacer był, żarełko było, zabawa była, więc czas na spanie :p Quote
Agniest Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 witajcie :multi: Argon wydaje się być coraz piękniejszy :loveu: http://img227.imageshack.us/img227/7508/pc010018bz8.jpg zresztą Sylwa też coraz mniej gremlinowata :evil_lol: ( a z meblami do skręcania też mamy pewne doświadczenie :angryy: :evil_lol: ) Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agniest napisał(a):witajcie :multi: Argon wydaje się być coraz piękniejszy :loveu: http://img227.imageshack.us/img227/7508/pc010018bz8.jpg zresztą Sylwa też coraz mniej gremlinowata :evil_lol: ( a z meblami do skręcania też mamy pewne doświadczenie :angryy: :evil_lol: ) Piękniejszy? Ci którzy go nie znają, to teraz większe kółka robią, żeby go ominąć :evil_lol:....a z Sylwą to się zdecydowanie mylisz - gremlini się coraz bardziej :diabloti: Quote
Agniest Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ale na twoich fotkach tak słodko wygląda (mówię o Sylwie) :lol: chociażby na tej pod kołderką - sama rozkosz :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No właśnie - słodko to wygląda tylko jak śpi :evil_lol: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Słodziaki obydwa! I proszę ze mną nie dyskutować na ten temat, bo... :mad: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nooo....ja bym polemizował, ale tak tą lagą wywijasz, że strach :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tak na dobranoc......kogo tak Argon wypatruje jak wszyscy są w domu? Ciekawe :roll: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 W Zabrzu jest pięciomiesięczna bokserka do natychmiastowej adopcji... szuka choćby tymczasu... chyba wezmę... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101180 Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jakby co, to pisz - pomogę jak będę mógł Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzięki, Menrzusiu, za wsparcie... chyba będzie jutro u mnie ta "mała"... Quote
Iza i Avanti Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cześć Menrzusiu! Ja już po kawce :-) Quote
Agniest Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Menrzuś napisał(a):Tak na dobranoc......kogo tak Argon wypatruje jak wszyscy są w domu? Ciekawe :roll: Świętego Mikołaja !!! :loveu: witam wszystkich :multi: grzeczne były dzieci przez cały rok ? :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 halbina napisał(a):Dzięki, Menrzusiu, za wsparcie... chyba będzie jutro u mnie ta "mała"... Z jednej strony - masz i tak za dużo tymczasowiczów, a z drugiej - masz szczęśliwą rękę do stałych domków :razz: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! Ja już po kawce :-) A ja w trakcie....z Michałkami :lol: Agniest napisał(a):Świętego Mikołaja !!! :loveu: witam wszystkich :multi: grzeczne były dzieci przez cały rok ? :evil_lol: :diabloti: ....starałem się.....eeeeeech :oops: witanko :razz: Quote
Recommended Posts