Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 halbina napisał(a):To może lepiej mnie rano budź, Menrzusiu... :roll: Nie ma sprawy ..... :mad::loveu: Quote
Asior Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98956 zobaczcie jaki mini bokserek :) Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Asior napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98956 zobaczcie jaki mini bokserek :) Noooo....fajny :loveu: A Ty śmigaj do łóżka :mad: Quote
Imbirka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Menrzuś, może i okulary:roll: ale nawet biorąc lupę to i tak musze uruchomić wyobraźnię, zeby coś zobaczyć:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cze i czołem:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Imbirka napisał(a):Menrzuś, może i okulary:roll: ale nawet biorąc lupę to i tak musze uruchomić wyobraźnię, zeby coś zobaczyć:cool3::cool3::cool3: ale zawsze się chwaliłaś, że masz dobrą wyobraźnię - więc chyba w końcu coś dojrzałaś :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Asior napisał(a):dobrze "tato" :diabloti: Czyś Ty zgłupła? :crazyeye: Na forum? :crazyeye: Boszszsz..... jeszcze sobie ktoś coś pomyśli :shake: .... lewizna Menrzusia....cycuś takiego :mad: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Medorowa napisał(a):Cze i czołem:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: oooooo....baletnica przyszła :multi: Quote
Imbirka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Danusia12 napisał(a):ale zawsze się chwaliłaś, że masz dobrą wyobraźnię - więc chyba w końcu coś dojrzałaś :eviltong: w takim razie nie mam wyobraźni:placz::placz::placz::placz::placz: ja się na tych USG w ogóle nie znam... jak mi tarczycę sprawdzali to też byłam zdziwiona i wogóle nie wiedziałam co mi pokazują:roll: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Imbirka napisał(a):w takim razie nie mam wyobraźni:placz::placz::placz::placz::placz: ja się na tych USG w ogóle nie znam... jak mi tarczycę sprawdzali to też byłam zdziwiona i wogóle nie wiedziałam co mi pokazują:roll: bidulka niedowidząca :loveu:.....zdaj się na moją opinię - to jest chłopak :p Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ostatni wieczór Argona uszatego Oto zabawka Argona, której to Sylwa mu nie zabiera,....... .....bo ma swoją, którą uwielbia c.d.n. Quote
Menrzuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Księciunio powiedział - dobranoc Ci Halbinko :p Quote
Imbirka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 DZIEŃDOBEREK :multi::multi::multi::multi::multi: Danusia12 napisał(a):bidulka niedowidząca :loveu:.....zdaj się na moją opinię - to jest chłopak :p oki :p skoro mówisz, to uwierzę :cool3::cool3::cool3: Danusia12 napisał(a):Ostatni wieczór Argona uszatego http://img88.imageshack.us/img88/1347/pb070003cb1.jpg :loveu::loveu::loveu: Bidulek, nawet nie wiedział co go na drugi dzień czeka :cool3::shake: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Noooooo.......chociaz jedna mi wierzy :multi: Ano nie wiedział....eeeech Quote
Menrzuś Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Wieczorem wetka do mnie zadzwoniła. Miała już wyniki histopatologiczne. Otóż wszystko jest w porządku.....cięcie ucha jest wolne od czerniaka. Więc pierwsza bitwa wygrana :multi: Zdaję sobie sprawę, że to nie koniec, ale przynajmniej mamy dużą szansę.... Dzisiaj był RTG....Argon sie wdzięcznie przywitał z dwoma paniami obsługi, tak że lekarz stwierdził, że "to pies na baby" :evil_lol: ..... i jakoś to poszło - chyba przez zaskoczenie wzięliśmy go :lol: Krew też była wzięta - jutro wyniki. W poniedziałek zdjęcie szwów, a we wtorek chyba onkolog. Idzie na dobre :razz: Quote
halbina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Dog_run::bigcool: :bigcool: :bigcool::cool2::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Imbirka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No nareszcie się przedarłam przez mulące dogo:cool3::cool3::cool3: warto było..., takie dobre wiadomości :multi::multi::multi::multi: i oczywiście trzymam kciuki za dalsze pozytywne wieści Quote
Agniest Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 doberek :) nareszcie.......... koszmar ! wasza strona otwierała mi się 10 min ! nie otwierają mi się żadne zdjęcia........ ale cieszę się, że Argonek OK :) może później będzie ciut lepiej ? jeszcze wpadnę. Quote
Asior Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Agniestkaaaaaaa nie wpadaj!!!!!!!!! wyprawki teraz drogie :roll: a teraz Kraków zasypany :) Quote
Menrzuś Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 halbina napisał(a)::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Dog_run::bigcool: :bigcool: :bigcool::cool2::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: dzięki....ale niestety to tylko pierwsza bitwa, a nie skończona wojna :shake: ale teraz wierzę, że będzie dobrze Imbirka napisał(a):No nareszcie się przedarłam przez mulące dogo:cool3::cool3::cool3: warto było..., takie dobre wiadomości :multi::multi::multi::multi: i oczywiście trzymam kciuki za dalsze pozytywne wieści trzymaj, trzymaj.....przydadzą się :loveu: Agniest napisał(a):doberek :) nareszcie.......... koszmar ! wasza strona otwierała mi się 10 min ! nie otwierają mi się żadne zdjęcia........ ale cieszę się, że Argonek OK :) może później będzie ciut lepiej ? jeszcze wpadnę. a wpadaj, wpadaj....zawsze na wyprawkę można się złożyć, a jak nie to z Bodziulką bazarek założymy :evil_lol: Narazie jest OK....zobaczymy co onkolog powie Quote
Bodziulka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :multi::multi::multi: Oby tak dalej Danusia12 napisał(a): a wpadaj, wpadaj....zawsze na wyprawkę można się złożyć, a jak nie to z Bodziulką bazarek założymy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Asior napisał(a):Agniestkaaaaaaa nie wpadaj!!!!!!!!! wyprawki teraz drogie :roll: a teraz Kraków zasypany :) Ładnie tam was zasypało....dobrze, że w łóżeczku leżysz sobie :p credita napisał(a):wierzyłam że będzie dobrze :loveu: a ja wierzyłem, że Ty wierzyłaś :razz:....grunt to szybka reakcja. My też mogliśmy tydzień wcześniej zareagować, ale któż to mógł przewidzieć. Będzie dobrze;) Quote
Recommended Posts