Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Halbinka!!!!:multi:
Mam do Ciebie male pytanie
Powiedz mi jak Ty to robisz? no jak?:question:
Kiedy wlasciwie spisz?
Wczoraj bylas popoludniu, wieczorem i gdzies tak do 4-tej, potem rano, popoludniu
Kobieto kiedy Ty spisz????

Zaczynam podejrzewac, ze masz jakies nadprzyrodzone zdolnosci, albo na prochach jedziesz:evil_lol:
i jak jeszcze dajesz rade zajac sie domem, psami i dawaniem tymczasu?

powoli zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, za wolna jestem cycos!:roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

halbinka jest jedna i niepowtarzalna... (chociaż bliźnięta astrologiczne ma w herbie)... a co do zdolności... ma się ich trochę, w tym nadprzyrodzone, ale bez przesady... ja po prostu śpię na zapas... potem zarywam nockę... i odsypiam... wychodzi z tego średnia krajowa...
jak śpię ja, to śpią i moje zwierzaki... tresowane są...
jak nie śpię, to i tak nie znaczy, że zachowuję się jak przykładowa gospodyni domowa... sprzątam, jak mam natchnienie, jem, jak omdlewam z głodu...

Posted

to jest tak... wychodzisz z psami o 1.00 w nocz i o 4.30 na godzinny spacer, a potem mozesz spac do 15.00... albo po nieprzespanej nocy zabierasz psa i rower... robisz polgodzinny objazd swojej miejscowosci, potem jeszcze jedno koleczko z drugim psem i juz psiaki daja ci sie wyspac... 12 godz...
wykorzystujesz spryt, dobra organizacje i hipnoze...
w przerwach miedzy spacerkami wpadasz na dogo... i stukasz pareset postow na watku Menrzusia...

Posted

[quote name='halbina']to jest tak... wychodzisz z psami o 1.00 w nocz i o 4.30 na godzinny spacer, a potem mozesz spac do 15.00... albo po nieprzespanej nocy zabierasz psa i rower... robisz polgodzinny objazd swojej miejscowosci, potem jeszcze jedno koleczko z drugim psem i juz psiaki daja ci sie wyspac... 12 godz...
wykorzystujesz spryt, dobra organizacje i hipnoze...
w przerwach miedzy spacerkami wpadasz na dogo... i stukasz pareset postow na watku Menrzusia...[/quote]
Szok!!!!!!!:crazyeye:
Nawet stosujac sie do tego nie dalabym rady
Znajac moje mozliwosci zasnelabym po drodze:evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Asiorka genialne dowcipy. Pozdrowienia jeszcze z mazur. Jutro bede w domu. hej[/quote]

Cześć Shirrrapeira :multi:
Powoli wszystkie się zjeżdżacie z wywczasów. jak przyjedziesz, to poopowiadasz :razz:

Posted

czy Wy dzisiaj też zamierzacie po nocy szaleć?:cool3: miejcie litość:roll:

ja w każdym bądź razie idę zaraz spać bo pierwszy dzień po urlopie dał mi się nieźle we znaki....:razz:
jak by co to mówię dobranoc:roll:

Posted

[quote name='szyszka.fr']jakos leci:evil_lol:[/quote]
Jak woda z kranu?
Pieski dzisiaj były na przeglądzie technicznym i poza małymi niedogodnościami, prezentują sie dobrze. Tylko Sylwa dostała ujemne punkty za tuszę :evil_lol: