szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Czesc Halbinka!!!!:multi: Mam do Ciebie male pytanie Powiedz mi jak Ty to robisz? no jak?:question: Kiedy wlasciwie spisz? Wczoraj bylas popoludniu, wieczorem i gdzies tak do 4-tej, potem rano, popoludniu Kobieto kiedy Ty spisz???? Zaczynam podejrzewac, ze masz jakies nadprzyrodzone zdolnosci, albo na prochach jedziesz:evil_lol: i jak jeszcze dajesz rade zajac sie domem, psami i dawaniem tymczasu? powoli zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, za wolna jestem cycos!:roll: Quote
halbina Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 halbinka jest jedna i niepowtarzalna... (chociaż bliźnięta astrologiczne ma w herbie)... a co do zdolności... ma się ich trochę, w tym nadprzyrodzone, ale bez przesady... ja po prostu śpię na zapas... potem zarywam nockę... i odsypiam... wychodzi z tego średnia krajowa... jak śpię ja, to śpią i moje zwierzaki... tresowane są... jak nie śpię, to i tak nie znaczy, że zachowuję się jak przykładowa gospodyni domowa... sprzątam, jak mam natchnienie, jem, jak omdlewam z głodu... Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Halbina ja tez tak robie przy czym nie mam (jeszcze:evil_lol: ) psiakow, a i tak wysiadam w przedbiegach przy Tobie hmmm juz wiem!! Ty masz poprostu motor w d..pie!!:evil_lol: Quote
halbina Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ale tylko w wakacje... :p a od środy koniec wakacji... szkoła się upomina... :roll: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A myślałem, że to przedsmak Inwazji Klonów :evil_lol: Quote
halbina Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to jest tak... wychodzisz z psami o 1.00 w nocz i o 4.30 na godzinny spacer, a potem mozesz spac do 15.00... albo po nieprzespanej nocy zabierasz psa i rower... robisz polgodzinny objazd swojej miejscowosci, potem jeszcze jedno koleczko z drugim psem i juz psiaki daja ci sie wyspac... 12 godz... wykorzystujesz spryt, dobra organizacje i hipnoze... w przerwach miedzy spacerkami wpadasz na dogo... i stukasz pareset postow na watku Menrzusia... Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='halbina']to jest tak... wychodzisz z psami o 1.00 w nocz i o 4.30 na godzinny spacer, a potem mozesz spac do 15.00... albo po nieprzespanej nocy zabierasz psa i rower... robisz polgodzinny objazd swojej miejscowosci, potem jeszcze jedno koleczko z drugim psem i juz psiaki daja ci sie wyspac... 12 godz... wykorzystujesz spryt, dobra organizacje i hipnoze... w przerwach miedzy spacerkami wpadasz na dogo... i stukasz pareset postow na watku Menrzusia...[/quote] Szok!!!!!!!:crazyeye: Nawet stosujac sie do tego nie dalabym rady Znajac moje mozliwosci zasnelabym po drodze:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Asiorka genialne dowcipy. Pozdrowienia jeszcze z mazur. Jutro bede w domu. hej Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='shirrrapeira']Asiorka genialne dowcipy. Pozdrowienia jeszcze z mazur. Jutro bede w domu. hej[/quote] Cześć Shirrrapeira :multi: Powoli wszystkie się zjeżdżacie z wywczasów. jak przyjedziesz, to poopowiadasz :razz: Quote
Imbirka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 czy Wy dzisiaj też zamierzacie po nocy szaleć?:cool3: miejcie litość:roll: ja w każdym bądź razie idę zaraz spać bo pierwszy dzień po urlopie dał mi się nieźle we znaki....:razz: jak by co to mówię dobranoc:roll: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dzisiaj każdy dostanie bana jak tylko zacznie jakiś dowcip tutaj wpisywać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Żartowałem tylko :oops: Po wczorajszym szaleństwie jakaś cisza nastała...odpoczywacie? Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 przestraszyles sie, ze ciotki nie przyjda co???:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']przestraszyles sie, ze ciotki nie przyjda co???:diabloti:[/quote] Szyszkaaaaaa :multi: Aleś mnie przetrzymała :lol: Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie martw sie zaraz sie zleca :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie martw sie zaraz sie zleca :evil_lol:[/quote] Jedna juz jest :eviltong: Co u Ciebie? Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']jakos leci:evil_lol:[/quote] Jak woda z kranu? Pieski dzisiaj były na przeglądzie technicznym i poza małymi niedogodnościami, prezentują sie dobrze. Tylko Sylwa dostała ujemne punkty za tuszę :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 boszszsz... ujemne punkty Gremlince:mad: a to taka laseczka:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']boszszsz... ujemne punkty Gremlince:mad: a to taka laseczka:evil_lol:[/quote] ...ale została zaliczona do puszystych :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 eeee tam!!!! dobrze , ze nie anorektyczka :) Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']eeee tam!!!! dobrze , ze nie anorektyczka :)[/quote] Inwestycja na zimę :lol: Quote
szyszka.fr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ma racje dziewczyna, trzeba sie zabezpîeczac:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']ma racje dziewczyna, trzeba sie zabezpîeczac:diabloti:[/quote] Ona już jest zabezpieczona wystarczająco :evil_lol: Quote
Recommended Posts