shirrrapeira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witam kochani, moze kawusi troche juz z Marek witam. Wakacje byly cudowne. A jak tam Sylwa i Argon i menrzus? Quote
Imbirka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzieńdoberek:multi: Danusia12 napisał(a):No tak....ale z Ciebie chłodnomyśląca księgowa :evil_lol: Czasami w nocy też słońce świeci :eviltong: mnie najwyżej księżyc świeci albo jakieś gwiazdki;):eviltong: a księgowa musi mocno po ziemi stąpać, a nie w obłokach bujać:cool3::evil_lol: cześć shirrrapeira:lol:, kawusię to ja zawsze chętnie:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 szyszka.fr napisał(a):porannymi ptaszkami sa zdecydowanie Imbirka i Agniest nocnymi markami sa Asiorka i Halbina a reszta sie buja w rozne strony:diabloti: Tzn, że mnie zaliczasz do tych bujających się? :cool3: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asior napisał(a):noo powiedzmy, że z 90% to prawda.. nie zgadzam się tylko z tym współczuciem -bo wypada... :roll: :shake: dziękuje Wam wszystkim kochani za życzonka......:loveu: :loveu: :loveu: Nie za ma co :multi: ....szkoda, że wszyscy nie możemy się przy pifku spotkać. Agniestka i Halbinka to jeszcze tak daleko do Ciebie nie mają, ale z Łodzi, Gdańska a szczególnie z Paryża to już kawałek drogi :-( Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 shirrrapeira napisał(a):Witam kochani, moze kawusi troche juz z Marek witam. Wakacje byly cudowne. A jak tam Sylwa i Argon i menrzus? Witanko Shirrrapeira:cool3: Wakacje cudowne, ale trochę przykrótkie, co? :p A co takiego cudownego tam było? My też powoli szykujemy się na wakacje z pieskami - bestie nawet nie wiedzą co je czeka :evil_lol: Imbir1 napisał(a):Dzieńdoberek:multi: mnie najwyżej księżyc świeci albo jakieś gwiazdki;):eviltong: a księgowa musi mocno po ziemi stąpać, a nie w obłokach bujać:cool3::evil_lol: zero romantyzmu.....eeeeech :roll: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dawno zdjątek nie było, więc ostatnie ze świątecznej środy Po gonitwach trzeba było uzupełnić braki wody w organiźmie Argon próbuje zachęcić Sylwę do dalszej gonitwy ... ale nie dało rady :evil_lol: relaksik co by tu zbroić jeszcze? Quote
Agniest Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Danusia12 napisał(a):Tzn, że mnie zaliczasz do tych bujających się? :cool3: :megagrin: :-D :-D Danusia12 napisał(a):Witanko Shirrrapeira:cool3: Wakacje cudowne, ale trochę przykrótkie, co? :p A co takiego cudownego tam było? My też powoli szykujemy się na wakacje z pieskami - bestie nawet nie wiedzą co je czeka :evil_lol: A mówiłeś, że bez psiurków jedziecie :roll: to teraz zdradź rąbka tajemnicy ... Danusia12 napisał(a):Nie za ma co :multi: ....szkoda, że wszyscy nie możemy się przy pifku spotkać. Agniestka i Halbinka to jeszcze tak daleko do Ciebie nie mają, ale z Łodzi, Gdańska a szczególnie z Paryża to już kawałek drogi :-( ja mam chyba najbliżej ;) Sławków leży dokładnie pośrodku drogi Katowice - Kraków. WTAJCIE WSZYSCY :multi: Quote
shirrrapeira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Co tam takiego cudownego? A wiec natura, lasy, jeziora, spacery i kajaki, konie i psy. I przede wszystkim towarzystwo i jedzonko. Quote
szyszka.fr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witam!! Menrzusiu musisz przyznac, ze siedzisz i wieczorami i rano wiec sie bujasz:evil_lol: zdjecia super:loveu: Argon jak zwykle piekny, calawolabym najchetniej po fafelkach:evil_lol: , Sylwa tez slicznie sie prezentuje Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 shirrrapeira napisał(a):Co tam takiego cudownego? A wiec natura, lasy, jeziora, spacery i kajaki, konie i psy. I przede wszystkim towarzystwo i jedzonko. Szkoda, że bez psiaków. No i fotek nie ma...buuuu Zalizały Cię po powrocie? :cool3: szyszka.fr napisał(a):Witam!! Menrzusiu musisz przyznac, ze siedzisz i wieczorami i rano wiec sie bujasz:evil_lol: zdjecia super:loveu: Argon jak zwykle piekny, calawolabym najchetniej po fafelkach:evil_lol: , Sylwa tez slicznie sie prezentuje Ciekawe jak siebie samą byś nazwała :eviltong: Żadna tam moja zasługa w tych fotkach - same pozują :lol: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Agniest napisał(a)::megagrin: :-D :-D A mówiłeś, że bez psiurków jedziecie :roll: to teraz zdradź rąbka tajemnicy ... ja mam chyba najbliżej ;) Sławków leży dokładnie pośrodku drogi Katowice - Kraków. WTAJCIE WSZYSCY :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale plany się zmieniły. Jedziemy na tydzień do pewnego domku na Kaszubach....lasy, jezioro... nareszcie psy się wytaplają No, raczej Olkusz jest w połowie drogi :evil_lol: ale i tak mieszkasz najbliżej Asiorki...zdecydowanie. Witanko w ten piękny dzionek:multi: Quote
szyszka.fr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Danusia12 napisał(a): Ciekawe jak siebie samą byś nazwała :eviltong: Żadna tam moja zasługa w tych fotkach - same pozują :lol: bujajaca wieczorami raczej Quote
Agniest Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Danusia12']:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale plany się zmieniły. Jedziemy na tydzień do pewnego domku na Kaszubach....lasy, jezioro... nareszcie psy się wytaplają No, raczej Olkusz jest w połowie drogi :evil_lol: ale i tak mieszkasz najbliżej Asiorki...zdecydowanie. Witanko w ten piękny dzionek:multi: zazdroszczę - nigdy na Kaszubach nie byłam, a ponoć to bardzo malownicza kraina. Sławków jest tuż koło Olkusza, ja do Katowic mam 40 km a do Krakowa 48 km, więc można powiedzieć, że to połowa :eviltong: a dzionek rzeczywiście piękny ;) (idę trochę fotek powstawiać póki szefa nie ma ) Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 szyszka.fr napisał(a):bujajaca wieczorami raczej już nie będę z Tobą dyskutował o porach dnia - wczoraj to robiłem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Agniest']zazdroszczę - nigdy na Kaszubach nie byłam, a ponoć to bardzo malownicza kraina. Sławków jest tuż koło Olkusza, ja do Katowic mam 40 km a do Krakowa 48 km, więc można powiedzieć, że to połowa :eviltong: a dzionek rzeczywiście piękny ;) (idę trochę fotek powstawiać póki szefa nie ma ) Tak, Kaszuby są piękne i nie tak zadeptane jak Mazury....polecam (nareszcie....już nie miałem sił ptasiorzyć) Quote
szyszka.fr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Danusia12 napisał(a):już nie będę z Tobą dyskutował o porach dnia - wczoraj to robiłem :evil_lol: to co sie pytasz?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 szyszka.fr napisał(a):to co sie pytasz?:evil_lol: :evil_lol: bo jakoś to obecne południe nie pasuje mi jako wieczór :eviltong: Quote
Agniest Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :multi: cześć Szyszunia, wiesz, zawsze tak jakoś kojarzysz mi się z tym fragmentem "Epoki lodowcowej" gdzie leniwiec Sid znajduje szyszkę i mówi "ooooo szyszunia!" i tak fajnie sepleni :evil_lol: oglądaliście ? Quote
szyszka.fr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Agniest napisał(a)::multi: cześć Szyszunia, wiesz, zawsze tak jakoś kojarzysz mi się z tym fragmentem "Epoki lodowcowej" gdzie leniwiec Sid znajduje szyszkę i mówi "ooooo szyszunia!" i tak fajnie sepleni :evil_lol: oglądaliście ? Czesc Agniest!!!!:multi: :multi: rany oplulam sie:megagrin: :megagrin: :megagrin: dzieki Agniest dawno sie tak nie usmialam, rany! brzuch mnie rozbolal:megagrin: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Agniest']:multi: cześć Szyszunia, wiesz, zawsze tak jakoś kojarzysz mi się z tym fragmentem "Epoki lodowcowej" gdzie leniwiec Sid znajduje szyszkę i mówi "ooooo szyszunia!" i tak fajnie sepleni :evil_lol: oglądaliście ? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :-D :-D :laugh2_2: To było moooocne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc Agniest!!!!:multi: :multi: rany oplulam sie:megagrin: :megagrin: :megagrin: dzieki Agniest dawno sie tak nie usmialam, rany! brzuch mnie rozbolal:megagrin: Szyszunia ...... niech skonam :evil_lol: :diabloti: Quote
Agniest Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ale ja tak chciałam pieszczotliwie....... bynajmniej nie złośliwie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Agniest napisał(a):ale ja tak chciałam pieszczotliwie....... bynajmniej nie złośliwie :evil_lol: bardziej pieszczotliwie nie mogło już być :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
szyszka.fr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja sie wcale nie gniewam milo mi sie zrobilo, w dodatku potrzebowalam tego smiechu bardzo dzieki Agniest! Quote
Menrzuś Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Obawiam się Szyszka, że masz nowego nicka :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts