halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Danusia12']A dzisiaj nowa imprezka się szykuje - urodziny mojej siostry-sisterki, która też tu zagląda, ale na tajniaka :p[/quote] No to jeszcze i za zdrowie Szanownej Siostrzyczki Menrzusia!:multi: .............. Więcej nie piję... :shake: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']tak... widać, że faktycznie pijemy cusik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']No to jeszcze i za zdrowie Szanownej Siostrzyczki Menrzusia!:multi: .............. Więcej nie piję... :shake:[/quote] Ja juz też kończę. Sisterka - wszystkiego dobrego :multi: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']Szyyszko, mamy tam jeszcze cuś w butelkach?... :evil_lol:[/quote] A wcześniej też już było widać... :p Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']A wcześniej też już było widać... :p[/quote] Faktycznie masz już dosyć - na własne posty odpowiadasz:diabloti: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 z premedytacją i pełną świadomością... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']z premedytacją i pełną świadomością... :eviltong:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Szyszka nam odpadła?... :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobra - ja wymiękam....i niech Szyszka nie zwraca, bo ktoś to bedzie musiał rano posprzątać :evil_lol: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asiorku, mam nadzieję, że pójdziesz spać po Bożemu dziś w nocy... w końcu jesteś już ciut starsza niż przedwczoraj, nie wymawiając... a i o Dzidziusia trzeba dbać! Dobranoc wszystkim! Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobranoc dziewczyny....cieszę się że byłyście dzisiaj tu A Ty Asiorku wiedz, że nie jesteś sama :loveu: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Danusia12']A dzisiaj nowa imprezka się szykuje - urodziny mojej siostry-sisterki, która też tu zagląda, ale na tajniaka :p[/quote] Wow!! To niech sie odtajniaczy, przedluzy sie impreza:evil_lol: [quote name='Danusia12']juz Ty tam nie zwracaj za dużo :diabloti: :diabloti:[/quote] tak czy siak, nieprzyjemnosci zazna tylko [SIZE=1]staruszek[/SIZE][SIZE=4] szeptem, bo jeszcze sie wylaczy[/SIZE] Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']No to jeszcze i za zdrowie Szanownej Siostrzyczki Menrzusia!:multi: .............. Więcej nie piję... :shake:[/quote] Na zdrowie!!! ha! przegrzaly sie procesorki:evil_lol: [quote name='Danusia12']Ja juz też kończę. Sisterka - wszystkiego dobrego :multi:[/quote] Jeszcze raz!! [quote name='halbina']Szyszka nam odpadła?... :crazyeye: :evil_lol:[/quote] :crazyeye: mowy nie ma!!! ciut wszystko sie kreci ale czepilam sie klawiatury, bedzie ok [quote name='Danusia12']Dobra - ja wymiękam....i niech Szyszka nie zwraca, bo ktoś to bedzie musiał rano posprzątać :evil_lol:[/quote] yyyyyyyyyyy Asiorka?:siara: [quote name='halbina']Asiorku, mam nadzieję, że pójdziesz spać po Bożemu dziś w nocy... w końcu jesteś już ciut starsza niż przedwczoraj, nie wymawiając... a i o Dzidziusia trzeba dbać! Dobranoc wszystkim![/quote] popieram Asiorka dbaj o siebie i o dzidziusia:loveu: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ech! poszli.. :( ostatniego kielicha ze staruszkiem wypije i tez spadam .. co tu bede ...siedziec sama.. wilki jakies.. Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No to na pożegnanie, Szyszko, z Tobą jeszcze wypiję jednego! Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='halbina']No to na pożegnanie, Szyszko, z Tobą jeszcze wypiję jednego![/quote] jestes!!:loveu: :popcorn: Zdrowie psiakow i dogomaniakow!! Quote
Asior Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Danusia12']No tak, a Asiorka trzeźwym wzrokiem patrzy na nas i sobie myśli..... a lepiej nie powiem co :evil_lol:[/QUOTE] eeeno, nie jest aż tak źle :) [quote name='Danusia12']Asiorkaaaaaaaa.....chciała byś?:multi:[/QUOTE] noo jasne.... za Twoją siostre!!! ZAWSZE!!!!! Sto lat siostro Menrzusia!!!!! Napewno jesteś tak samo wspaniała jak Twój brat, więc wszystkiego naj, naj lepszego Ci życze :* [quote name='halbina']Asiorku, mam nadzieję, że pójdziesz spać po Bożemu dziś w nocy... w końcu jesteś już ciut starsza niż przedwczoraj, nie wymawiając... a i o Dzidziusia trzeba dbać! Dobranoc wszystkim![/QUOTE] eekkhhmmm jak by Ci to powiedzieć...... noo bylo wcześniej mówić....a wogóle to bardzo nie ładnie wypomonać kobitce wiek.. wiem, żem stara :( [quote name='Danusia12']Dobranoc dziewczyny....cieszę się że byłyście dzisiaj tu A Ty Asiorku wiedz, że nie jesteś sama :loveu:[/QUOTE] Teraz już wiem [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/g020.gif[/IMG] Dziękuje Wam za to, że jesteście.....[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f035.gif[/IMG] [quote name='szyszka.fr'] Asiorka dbaj o siebie i o dzidziusia:loveu:[/QUOTE] staram się Szyszuniu, staram..... Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To była nocka....eeeeech :p Wstawię za to parę fotek [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4332/p8040013wc6.jpg[/IMG] mmmmmmm....jaki brudny długi jęzorek :eviltong: [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/7326/p8040014wy6.jpg[/IMG] [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6578/p8040016jr0.jpg[/IMG] [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/252/p8040017jk9.jpg[/IMG] [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/333/p8040018ps4.jpg[/IMG] Quote
halbina Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ach ten jęzorek jest boski! :eviltong: :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']Ach ten jęzorek jest boski! :eviltong: :loveu: :evil_lol:[/quote] A Ty wciąż na czatach :evil_lol: Quote
halbina Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czatuję... Rubikowi szykuje się domek!... a nawet trzy potencjalne... :cool3: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']Czatuję... Rubikowi szykuje się domek!... a nawet trzy potencjalne... :cool3:[/quote] To było jasne, że taki psiak szybko domek znajdzie Quote
halbina Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no... nie zapeszajmy... jeden "pewniak" już go olał... drugi się nie odzywa na razie... Ale reklama i odpowiednie fotki robią swoje... no i moje czatowanie na dogomanii, dbanie o to, zeby mały nie spadał... Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']no... nie zapeszajmy... jeden "pewniak" już go olał... drugi się nie odzywa na razie... Ale reklama i odpowiednie fotki robią swoje... no i moje czatowanie na dogomanii, dbanie o to, zeby mały nie spadał...[/quote] zrozumiałem :oops: śmigam na spacer Quote
shirrrapeira Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A ja sie zegnam jade na wakacje. Jak bede miala dostep do internetu to sie odezwe, zycze wam milego weekendu i milego calego tygodnia i jak ktos pracuje to milej pracy. Trzymajcie sie. Pozdrawiam Sylwe i Argona oraz menrzusia a takze wszystkich odwiedzajacych ten watek. Quote
Recommended Posts