Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 halbina napisał(a):A o mnie to już nie wspominasz nawet... idę sobie... też! :obrazic: Przecież Ty nie uciekłaś Halbinko :loveu: więc o Tobie nie wspominałem :roll: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asior napisał(a):klatki musze posprzątać , młodego położyć.... trochę mi to zajmie :( Eeeeech...nawet w urodzinki proza życia :puppydog: Quote
Asior Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 noo niestety.. niczym się ten dzień nie różnił od innych... ale choć brat jeden zadzwonił :roll:.... a tak oprócz moich psiapsiółek i Was to nikt :( Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Well... wypijmy za zdrowie nieobecnych! i za błędy!... ;) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asior napisał(a):noo niestety.. niczym się ten dzień nie różnił od innych... ale choć brat jeden zadzwonił :roll:.... a tak oprócz moich psiapsiółek i Was to nikt :( Ale napewno my byliśmy pierwsi :p I czemu beczysz - masz trochę psiapsiółek i psiapsółka :evil_lol: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No... zwłaszcza psiapsiółek się liczy! :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 halbina napisał(a):Well... wypijmy za zdrowie nieobecnych! i za błędy!... ;) Tak, masz rację...jeszcze jest dzisiaj Wszystkiego Asiorku.....i bądź z nami ciągle :buzi: :knajpa: w trójkę, bo Szyszka leży pod stołem.....a mówiłem Jej - pomalutku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 halbina napisał(a):No... zwłaszcza psiapsiółek się liczy! :loveu: Rodzynek też jest ważny :eviltong: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzisiaj prezydent Sarkozy oglosil ten dzien Swietem Narodowym im. ASIORKI wszyscy sie bawia, co krok rozne koncerty na ulicach panuje dobry nastroj! pod wieza Eiffla powoli zbieral sie tlum atmosfera robila sie goraca wieczorem o godz 20.00 otwarto szampana ogladajac pokaz sztucznych ogni caly narod zgodnie spiewal JOYEUX ANNIVERSAIRE ASIORCE!!!!!!!!! Quote
Asior Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a):Rodzynek też jest ważny :eviltong: :eviltong: tak.. zdecydowanie... zwłaszcza jeden psiapsół :p Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a):Tak, masz rację...jeszcze jest dzisiaj Wszystkiego Asiorku.....i bądź z nami ciągle :buzi: :knajpa: w trójkę, bo Szyszka leży pod stołem.....a mówiłem Jej - pomalutku :evil_lol: przeciez mowilam, ze komputer pijany:evil_lol: nie ja Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nooooooo Asiorka.....świat o Tobie huczy :multi: :multi: No i całe szczęście, że masz psiapsióła....wierzę że będzie dobrze :multi: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 szyszka.fr napisał(a):przeciez mowilam, ze komputer pijany:evil_lol: nie ja A kto duldał z trzech flaszek na raz? Komputer? :diabloti: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Świat światem, ale bliscy są najważniejsi! :beerchug: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a):A kto duldał z trzech flaszek na raz? Komputer? :diabloti: oczywiscie:evil_lol: alkocholik jeden, a potem nie chce sie wlaczyc:angryy: jak znikne to znaczy, ze staruszek zaliczyl zgona:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 halbina napisał(a):Świat światem, ale bliscy są najważniejsi! :beerchug: Święte słowa Halbinko :loveu: szyszka.fr napisał(a):oczywiscie:evil_lol: alkocholik jeden, a potem nie chce sie wlaczyc:angryy: jak znikne to znaczy, ze staruszek zaliczyl zgona:evil_lol: A jak padniesz pod stół, a on dalej będzie chodził, to co to będzie znaczyć? :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a):Święte słowa Halbinko :loveu: A jak padniesz pod stół, a on dalej będzie chodził, to co to będzie znaczyć? :diabloti: ze ma silniejszy procesor:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 szyszka.fr napisał(a):ze ma silniejszy procesor:evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie powaliło mnie to :diabloti: wariatka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ostatnia minutka dzisiejszego dnia - Asiorka żyj sto lat :multi: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a)::lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie powaliło mnie to :diabloti: wariatka :evil_lol: :B-fly: i dumna z tego swiat zwariowal to sie dostosowuje:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ZYJ STO LAT!!!!!!!!!! W dobrobycie oczywiscie :) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 szyszka.fr napisał(a)::B-fly: i dumna z tego swiat zwariowal to sie dostosowuje:evil_lol: Noooooo.....a czasami współpraca z komputerem jest frustrująca - zawsze robi to co chce, a nie to co powinien :p Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Minela polnoc, ale pijemy dalej?? Impreza trwa!!! Quote
szyszka.fr Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Danusia12 napisał(a):Noooooo.....a czasami współpraca z komputerem jest frustrująca - zawsze robi to co chce, a nie to co powinien :p normalnie jak z facetami, jak z facetami!!:evil_lol: (powiedzmy, ze sa wyjatkowe wyjatki) Quote
Menrzuś Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 szyszka.fr napisał(a):Minela polnoc, ale pijemy dalej?? Impreza trwa!!! Mało Ci ? :evil_lol: :diabloti: Barek już chyba pusty....Halbinka wykorkowała.... Asiorka nie może......to tylko we dwójkę jeszcze możemy :diabloti: :drink1: :cunao: :cunao: Quote
Recommended Posts