Menrzuś Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='szyszka.fr']takie toto malusie bylo:loveu: :loveu: juz mi lepiej[/quote] To dobrze - trzymaj sie tam :razz: I śpiąc zdrowiej - dobrej nocki :loveu: Quote
Imbirka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 aaaaaaaaaa alee słodziak :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: ale fajnie obejrzeć takie fotki z samego rana:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Imbir1']aaaaaaaaaa alee słodziak :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: ale fajnie obejrzeć takie fotki z samego rana:loveu:[/quote] Aż tak Ci się ten mały pychol podoba? To coś będę musiał jeszcze znaleźć, ale to później, bo w tym kompie nie mam nic więcej. Cześć Imbirka :multi: Quote
Agniest Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Oooo, tworzy się fanklubik Argonka :loveu: mnie też się podoba........ Cześc Imbirki i Menrzusie :multi: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Agniest']Oooo, tworzy się fanklubik Argonka :loveu: mnie też się podoba........ Cześc Imbirki i Menrzusie :multi:[/quote] Cześć Agniestka :multi: Widzę, że też masz dobry humorek dzisiejszego poranka:lol: No tak - on był taki słodziak, a teraz taka "bestia" z niego wyrosła:evil_lol: Miłej i spokojnej pracy Quote
Agniest Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Agniestka :multi: Widzę, że też masz dobry humorek dzisiejszego poranka:lol: [/quote] ja zawsze mam uśmięchnięty pychol ;) Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Agniest']ja zawsze mam uśmięchnięty pychol ;)[/quote] No to chyba zaliczasz sie do nielicznego grona szczęśliwych osób. Tak dużo jest osób ze zwieszonym nosem...a słonko tak ładnie świeci nam :razz: Quote
Imbirka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Agniest']Oooo, tworzy się fanklubik Argonka :loveu: mnie też się podoba........ Cześc Imbirki i Menrzusie :multi:[/quote] żaden fanklubik, on jest mój:p:eviltong: Menrzuś uważaj bo Ci go ukradnę;) Cześć Agniest:multi: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Imbir1']żaden fanklubik, on jest mój:p:eviltong: Menrzuś uważaj bo Ci go ukradnę;) Cześć Agniest:multi:[/quote] Już Ci mówiłem, że jesteś za chuda w uszach :evil_lol: - on jest dobrze pilnowany. A teraz tymbardziej :evil_lol: Quote
Asior Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 buuuu ale mi smutno :( nie ma już Yoko :( jest w nowym domku a ja płacze :placz: niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiii :placz: :placz: :placz: Quote
shirrrapeira Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Powinnas sie cieszyc Asiorku. Przytulam Cie mocno wirtualnie.A kto mnie przytuli musze sie uczyc statystyki matematycznej, portfela inwestycyjnego i prawa finansowego. Straszne stawiam kawe i ciasteczko. Quote
Agniest Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Asiorku ;) Menrzuś, a kontynuując rozmowę o uśmiechniętych pycholach, to niektórzy uważają mnie za niepoprawną optymistkę. Ale ja taka już jestem, lubię się uśmiechać i okazywać sympatię....... Nawet podczas porodu, kiedy bolało jak cholera, uśmiechałam się cały czas, a po wszystkim pani położna powiedziała, że jestem najbardziej uśmiechającą się pacjętką na fotelu porodowym jaką w życiu spotkała ! a właśnie, Asiorku, a ty coś ostatnio tak często nie w humorze..... uśmiechaj się częściej :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Asior']buuuu ale mi smutno :( nie ma już Yoko :( jest w nowym domku a ja płacze :placz: niech mnie ktoś przytuliiiiiiiiiii :placz: :placz: :placz:[/quote] Ale Yoko i Ty zaakceptowałyście Janka i jego mamę. Będzie jej tam dobrze...i odwiedzać będziesz mogła :calus: A z przytulaniem to na PW, bo jeszcze zrobię sie tutaj miśkiem-przytulanką:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='shirrrapeira']Powinnas sie cieszyc Asiorku. Przytulam Cie mocno wirtualnie.A kto mnie przytuli musze sie uczyc statystyki matematycznej, portfela inwestycyjnego i prawa finansowego. Straszne stawiam kawe i ciasteczko.[/quote] [quote name='Agniest']Cześć Asiorku ;) a właśnie, Asiorku, a ty coś ostatnio tak często nie w humorze..... uśmiechaj się częściej :loveu:[/quote] Dajcie sie Jej wypłakać. Za dwa dni bedzie szukała nowej biedy na tymczas. Tak samo było po oddaniu Tośka. Też były przysięgi, że nigdy więcej - a za kilka dni z uśmiechem na twarzy prezentowała pięknego Krystiana. Ten typ tak ma :loveu: Quote
Agniest Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 i jeszcze jedno - nie wstydzę się swoich suczydeł !!!! są piękne !!! najpiękniejsze !!! a fotek ostatnio mało u mnie bo niewiele osób do mnie zagląda, więc co se będę wstawiała tak sama dla siebie :eviltong: ale dla ciebie coś dziś popstrykam (jak z pracki wrócę) i wstawię jutro ;) Quote
Asior Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Danusia12']Dajcie sie Jej wypłakać. Za dwa dni bedzie szukała nowej biedy na tymczas. Tak samo było po oddaniu Tośka. Też były przysięgi, że nigdy więcej - a za kilka dni z uśmiechem na twarzy prezentowała pięknego Krystiana. Ten typ tak ma :loveu:[/quote] nie to juz koniec !!!!! za bardzo to przeżywam :( menrzuś no to czekam i czekam na pw na to przytulanie i nic :placz: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Agniest']i jeszcze jedno - nie wstydzę się swoich suczydeł !!!! są piękne !!! najpiękniejsze !!! a fotek ostatnio mało u mnie bo niewiele osób do mnie zagląda, więc co se będę wstawiała tak sama dla siebie :eviltong: ale dla ciebie coś dziś popstrykam (jak z pracki wrócę) i wstawię jutro ;)[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale fajnie być ptasiorem czasami:diabloti: Nikt nie zagląda - bo nie wklejasz fotek. Wczoraj jedną wkleiłem i od razu Bodziulka z niebytu wyszła na światło dzienne:evil_lol: No to jurto od rana z nosem przy monitorze będę:loveu: Quote
szyszka.fr Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dziendoberek:multi: [quote name='Agniest']i jeszcze jedno - nie wstydzę się swoich suczydeł !!!! są piękne !!! najpiękniejsze !!! a fotek ostatnio mało u mnie bo niewiele osób do mnie zagląda, więc co se będę wstawiała tak sama dla siebie :eviltong: ale dla ciebie coś dziś popstrykam (jak z pracki wrócę) i wstawię jutro ;)[/quote] kobitki pierwsza klasa i zasluguja na foteczki wiec wez sie do roboty:evil_lol: [quote name='Danusia12']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale fajnie być ptasiorem czasami:diabloti: Nikt nie zagląda - bo nie wklejasz fotek. Wczoraj jedną wkleiłem i od razu Bodziulka z niebytu wyszła na światło dzienne:evil_lol: No to jurto od rana z nosem przy monitorze będę:loveu:[/quote] to fatkt! foteczki przyciagaja jak magnez:diabloti: a ja popoludniu wiec moze dla mnie tez cos sie znajdzie? Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']dziendoberek:multi: kobitki pierwsza klasa i zasluguja na foteczki wiec wez sie do roboty:evil_lol: to fatkt! foteczki przyciagaja jak magnez:diabloti: a ja popoludniu wiec moze dla mnie tez cos sie znajdzie?[/quote] Święte słowa Szyszko, [U]święte[/U] Właśnie obrabiam dzisiejsze fotki. Widzę, że zdrowiejesz, bo słabiutkie te bakterie mi podesłałaś. Starczyło tylko na kilka fotek:shake: Quote
szyszka.fr Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Danusia12']Święte słowa Szyszko, [U]święte[/U] Właśnie obrabiam dzisiejsze fotki. Widzę, że zdrowiejesz, bo słabiutkie te bakterie mi podesłałaś. Starczyło tylko na kilka fotek:shake:[/quote] [URL="http://kidgif.za.pl/3d/gif1.htm"][IMG]http://kidgif.za.pl/3d/aniolek.gif[/IMG][/URL] jak to slabe?? mnie rozlozyly na kolana! moze aparat slaby?:cool3: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='szyszka.fr'][URL="http://kidgif.za.pl/3d/gif1.htm"][IMG]http://kidgif.za.pl/3d/aniolek.gif[/IMG][/URL] jak to slabe?? mnie rozlozyly na kolana! moze aparat slaby?:cool3:[/quote] Aparat potrzebuje mocnych bakterii:evil_lol: Wkleje zdjęcia później - teraz trzeba w kuchni coś zrobić dla alfy:p Coś nie wyszło z wklejaniem, czy to spam :eviltong: Quote
Asior Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Menrzusiuuuu co Ty mi radzisz :( jechac do niej czy nie :(???? Quote
szyszka.fr Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Danusia12'] Coś nie wyszło z wklejaniem, czy to spam :eviltong:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o nie wiem co to i skad sie to wzielo????? Quote
Asior Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ósemka wprowadziła jakiś czas temu coś takiego, ze nie widac zdjęć jak je wklejasz na innych forach między [img] tylko u nich można podgladnąć Quote
Recommended Posts