Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']nie będę wnikać:cool3: uwierzę na słowo:p[/quote] No nie, jak to zrobiłaś sie raptem wierząca :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Danusia12']No nie, jak to zrobiłaś sie raptem wierząca :evil_lol: :diabloti:[/quote] bo się boję zapytać, wolę uwierzyć:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']bo się boję zapytać, wolę uwierzyć:diabloti:[/quote] hahaha - Imbirka i boi się :evil_lol: To sie wyklucza Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a co? odważna niby jestem?:crazyeye: eeee, ja tylko na taką wyglądam,:cool3: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']a co? odważna niby jestem?:crazyeye: eeee, ja tylko na taką wyglądam,:cool3:[/quote] Już tak nie wymiękaj - twardym trzeba być - ktoś mi to powiedział :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Danusia12']Już tak nie wymiękaj - twardym trzeba być - ktoś mi to powiedział :evil_lol:[/quote] ja nie wymiękam, ja tylko chciałam złagodzić trochę swój obraz, aż taka stalowa nie jestem:razz: Asiorka - raperka????:crazyeye::diabloti: Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 posłucham sobie szumu fal, smutnej piosenki, odpłynę w marzeń dal... dobranoc wszystkim! Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']ja nie wymiękam, ja tylko chciałam złagodzić trochę swój obraz, aż taka stalowa nie jestem:razz: Asiorka - raperka????:crazyeye::diabloti:[/quote] Już i tak nic Ci nie pomoże - i tak jesteś stalowa Imbirka :diabloti: To Ty tak powiedziałaś:razz: Quote
Agniest Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 witam :) dzisiaj znowu takie piękne słoneczko :) Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Agniest']witam :) dzisiaj znowu takie piękne słoneczko :)[/quote] Noooo, robi się to już nudne :evil_lol: Cześć Agniestka:lol: Quote
Imbirka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Słoneczne dzień dobry:multi: [quote name='Danusia12']Już i tak nic Ci nie pomoże - i tak jesteś stalowa Imbirka :diabloti: To Ty tak powiedziałaś:razz:[/quote] :placz::placz::placz: az taki masz mój obraz? to nie ja powiedziałam, [QUOTE]joł joł ziomale ;-)[/QUOTE] Asiorek prawie zaczęła rapować:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Imbir1']Słoneczne dzień dobry:multi: :placz::placz::placz: az taki masz mój obraz? to nie ja powiedziałam, Asiorek prawie zaczęła rapować:evil_lol:[/quote] Ano słoneczne witanko :multi: żartowniś ze mnie się ostatnio zrobił :eviltong: 6147 A ja wpisu Asiorki nie zauważyłem :placz: :placz: Quote
Agniest Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Danusia12']Noooo, robi się to już nudne :evil_lol: [/quote] dla mnie może tak świecić całą wieczność :lol: ja słoneczkolubna jestem ;) A słyszeliście co dziś rano w TV mówili ? że 2007 rok będzie najcieplejszy od stu lat ! Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Agniest']dla mnie może tak świecić całą wieczność :lol: ja słoneczkolubna jestem ;) A słyszeliście co dziś rano w TV mówili ? że 2007 rok będzie najcieplejszy od stu lat ![/quote] a ja to raczej cieniolubny jestem jak tak będzie, to sie wyprowadzam na Alaskę...i to z Argonem, bo on też nie przepada za słonkiem Quote
Agniest Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 na Alaskę ? to jeszcze musisz kilka psiaków przygarnąć, żebyś sobie psi zaprzęg skompletował......:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Danusia12'] 6147[/quote] to tak w ramach terapii? [quote name='Agniest']dla mnie może tak świecić całą wieczność :lol: ja słoneczkolubna jestem ;) A słyszeliście co dziś rano w TV mówili ? że 2007 rok będzie najcieplejszy od stu lat ![/quote] też lubię słońce:lol: Ciekawe w takim razie jakie będą temperatury?:cool3: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Agniest']na Alaskę ? to jeszcze musisz kilka psiaków przygarnąć, żebyś sobie psi zaprzęg skompletował......:evil_lol:[/quote] ...i jakbym już skompletował, to założę się, że Argon na tych saniach by siedział :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Imbir1']to tak w ramach terapii? też lubię słońce:lol: Ciekawe w takim razie jakie będą temperatury?:cool3:[/quote] :loveu: słonko - brzydal :p Quote
Asior Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Danusia12'] A ja wpisu Asiorki nie zauważyłem :placz: :placz:[/quote] noo tak pięknie :( nie zauważa mnie :placz: wiedziałam ...wiedziałam :placz: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Asior']noo tak pięknie :( nie zauważa mnie :placz: wiedziałam ...wiedziałam :placz:[/quote] Asiorku - mea culpa :placz: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='halbina']Nikogo nie ma... :shake:[/quote] Jak nie ma, kiedy jest :evil_lol: Byłem tylko z bestiami na spacerku Quote
Menrzuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Asior']no Twoja culpa, Twoja :roll: :shake:[/quote] No wiem.....ale co ja mam zrobić? :-( Quote
Recommended Posts