Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: dawaj linka chetnie obejze Cie w akcji:lol:[/QUOTE] wstydzę się :oops: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asior']wstydzę się :oops:[/quote] Ja też bym się wstydził :diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asior']:( taaaa dobijaj mnie jeszcze :([/quote] Przestań....wyglądasz rewelacyjnie.... a przetarcia w ogóle nie widać. I przestań gupio gadać Quote
Agniest Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witajcie po świętach :) dzisiaj tylko kawusię piję bez żadnych dodatków..... Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 My się też witamy po świętach, już jesteśmy spowrotem:lol: dzisiaj poinien być dzień wolny po świętach:cool3: Quote
Menrzuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agniest']witajcie po świętach :) dzisiaj tylko kawusię piję bez żadnych dodatków.....[/quote] Jakaś kuracja? :evil_lol: Cześć Agniestka :) Quote
Menrzuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Imbir1']My się też witamy po świętach, już jesteśmy spowrotem:lol: dzisiaj poinien być dzień wolny po świętach:cool3:[/quote] Cześć Imbirka :multi: To tak se poszalałaś ? Quote
Agniest Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Danusia12']Jakaś kuracja? :evil_lol: Cześć Agniestka :)[/quote] oczyszczanie organizmu :evil_lol: nawet do pracy nic nie zabrałam do jedzenia - dzisiaj tylko płyny...... ciekawe jak długo wytrzymam :eviltong: ale coś mi się wydaje, że bez obiadko-kolacji się nie obejdzie...... Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Imbirka :multi: To tak se poszalałaś ?[/quote] byłam wyjechana:cool3: jakoś mi własnego łóżka brakowało:razz: Agniest, a co to za drakońska dieta? Quote
Agniest Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Imbir, to ponoć dobrze robi, takie oczyszczenie raz na jakiś czas - dużo płynów i zero żarełka - gdzieś o tym czytałam, ale to raczej nie dla mnie, ja mogę tylko pół dnia wytrzymać......... :) zawsze coś. Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cały dzień pić tylko?:crazyeye: no chyba że piffko:p a tak serio to ja też się nie nadaję na takie numery, ogólnie diety nie są dla mnie, najwyżej mogę ograniczyć jedzenie i zacząć się więcej ruszać Quote
Menrzuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agniest']oczyszczanie organizmu :evil_lol: nawet do pracy nic nie zabrałam do jedzenia - dzisiaj tylko płyny...... ciekawe jak długo wytrzymam :eviltong: ale coś mi się wydaje, że bez obiadko-kolacji się nie obejdzie......[/quote] Daj spokój - przecież trzeba lodówkę oczyścić z tych pyszności co zostały. Przecież wywalać nie będziesz. My mamy zapasy na minimum tydzień. Tylko chleb i ziemniaki trzeba dokupić Quote
Menrzuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Imbir1']cały dzień pić tylko?:crazyeye: no chyba że piffko:p a tak serio to ja też się nie nadaję na takie numery, ogólnie diety nie są dla mnie, najwyżej mogę ograniczyć jedzenie i zacząć się więcej ruszać[/quote] Siedzenie za biurkiem nie sprzyja spalaniu - pobiegaj sobie chociaż do faxu czy drukarki:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Danusia12']Siedzenie za biurkiem nie sprzyja spalaniu - pobiegaj sobie chociaż do faxu czy drukarki:evil_lol:[/quote] Biegam do drukarki w pracy:cool3:, dzisiaj idę na rowerki i jeszcze z Imbirem 1,5godz. spacer, chyba mało się nie ruszam?:roll: Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ehhhhhh pożarłam się dziś z ojcem....boszz na starość robi się nie do życia..... on poprostu nienawidzi zwierzat :( a teraz powiedział, zę jestem psychiczna, i żebym sie pozbyła fretek bo on inaczej nie będzie chciał miec ze mną nic wspólnego....., że jestem tak popieprzona jak villaska.... i ze nie zaopiekuje się młodym na czas zlotu :( czyli kuźwa nie jade :( ehhhh jak dobrze mieć wspaniałą rodzinkę..na którą ZAWSZE można liczyć:placz: :angryy: Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mężuś, dziś jest 11 - więc co to za dzień miał być? :cool3: Quote
Imbirka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Menrzuś, a ja pokraczę za Bodziulkę, wstawił byś jakieś fotki:p Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Bodziulka']Mężuś, dziś jest 11 - więc co to za dzień miał być? :cool3:[/quote] Bodziulka, czy aby nie pomyliłaś wątku? Kto to jest Mężuś?? Co, list gończy za Twoim Mężusiem rozklejasz? :evil_lol: Mła go tutaj nie widział :shake: :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Agniest']wstawać śpioszki :)[/quote] Ooo.... ja juz nie śpię od dawna. Jak tam skuteczność terapii? :lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Menrzuś, a ja pokraczę za Bodziulkę, wstawił byś jakieś fotki:p[/quote] Bodziulka nie kracze - raczej świergoli :evil_lol: Tak jakoś ostatnio sie rozleniwiłem, pewnie przez te święta. Poszperam w zbiorach i jak coś znajdę, to zaraz wkleję Quote
Imbirka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :hmmmm::hmmmm: a odkąd to Bodziulka świergoli :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Imbir1']:hmmmm::hmmmm: a odkąd to Bodziulka świergoli :crazyeye:[/quote] Wiosna przecież - teraz ptasiory nie kraczą, tylko mile świergolą :evil_lol: :diabloti: Quote
Agniest Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Danusia12']Wiosna przecież - teraz ptasiory nie kraczą, tylko mile świergolą :evil_lol: :diabloti:[/quote] eee tam, ja mam za oknem jakieś bażanty czy kuropatwy cy cuś takiego i strasznie to mi skrzeczy rankiem...... :evil_lol: a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną....... Quote
Recommended Posts