Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To przeczytaj wątek Agniestki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29184&page=36[/URL] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Imbir1']Wcale Cię nie olałam:glaszcze: Menrzuś, no nie mów, że się za mną stęskniłeś?:diabloti:[/quote] Jak[B] chorera :diabloti: [/B] Cześć Imbirka[B] :multi: :loveu:[/B] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']A za mną? :razz: :roll: :-([/quote] Najpierw pójdze sobie, zapomni, a jak sobie przypomni, to: Tęskniłeś za mna mocno? :evil_lol: Cześć Halbinko :p Czemu się bunkrujesz? Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja nie zapominam... Mam doła i szczeniaka na tymczasie, że o reszcie stada nie wspomnę... Co to znaczy "bunkrujesz"? :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']Ja nie zapominam... Mam doła i szczeniaka na tymczasie, że o reszcie stada nie wspomnę... Co to znaczy "bunkrujesz"? :cool3:[/quote] :loveu: łopatkę do odkopania podrzucić? Problemy z pieskami? A jakoś Ci to Twoje piękne zielone oczko dziwnie zszarzało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']U mnie zczerwienialo nawet... :eviltong:[/quote] a na zewnątrz szaro - chyba problem z odklejaniem się siatkówki :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']stąd to hasło: "bunkrujesz się"? :evil_lol:[/quote] chowaśz sie jak w bunkrze, żeby nikt nie widział co robisz - nie ja wymyśliłem ten zwrot:p Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka...[/quote] Noooo...musiało to ciekawie wyglądać Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [IMG]http://www.adopcje.org/images/adopcje/4482.jpg[/IMG] Szkoda, że nikt fotki nie strzelił... Oto Chapi... minidobermanek... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina'][IMG]http://www.adopcje.org/images/adopcje/4482.jpg[/IMG] Szkoda, że nikt fotki nie strzelił... Oto Chapi... minidobermanek...[/quote] Mini, bo młody, czy mini, bo mini? Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']nie sięga nawet kolana i ma 5 miesięcy...[/quote] A jak olbrzym sie przy nim zachowuje? Przecież mu znika czasami pod brzuchem :lol: Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll:[/quote] ....i pewnie podkołdernik :evil_lol: Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Musowo... czuję się jak maciora... taki archaizm - w średniowieczu oznaczał ten wyraz matkę, więc bez głupich skojarzeń, bardzo proszę... :mad: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']Musowo... czuję się jak maciora... taki archaizm - w średniowieczu oznaczał ten wyraz matkę, więc bez głupich skojarzeń, bardzo proszę... :mad:[/quote] Pamiętam jeszcze ten archaizm ;) Dziwię się tylko, że trzymasz w domu koty, psa, szczeniaka i kucyka. Gdzie to towarzystwo się mieści....i w ogóle gdzie jest miejsce dla Ciebie?? Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła... wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3: Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła... wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3: Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll:[/quote] ... i wyżywasz się w macierzyństwie? Ale, jak już powiedziałaś, limit wyczerpałaś - jeszcze daleko Ci do Villas Menrzuś to znak zastrzeżony :evil_lol: (przynajmniej na tym wątku) Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina']chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać...[/quote] Trochę jakby smutkiem powiało... Nigdy dobry z polskiego nie byłem, a muszę jakoś na błędy przy Tobie uważać :razz: Wybacz, ale muszę śmignąć z moją bandą potworów - już czekają patrząc mi w oczy, kiedy swój odwłok raczę ruszyć :evil_lol: Dobrej nocki Halbinko Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wymiziaj swoje stadko od cioci halbinki! Fajnego spacerku i dobrej nocki życzę! Quote
Recommended Posts