Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']Wcale Cię nie olałam:glaszcze: Menrzuś, no nie mów, że się za mną stęskniłeś?:diabloti:[/quote]

Jak[B] chorera :diabloti: [/B]

Cześć Imbirka[B] :multi: :loveu:[/B]

Posted

[quote name='halbina']A za mną? :razz: :roll: :-([/quote]

Najpierw pójdze sobie, zapomni, a jak sobie przypomni, to: Tęskniłeś za mna mocno? :evil_lol:

Cześć Halbinko :p

Czemu się bunkrujesz?

Posted

[quote name='halbina']Ja nie zapominam...
Mam doła i szczeniaka na tymczasie, że o reszcie stada nie wspomnę... Co to znaczy "bunkrujesz"? :cool3:[/quote]

:loveu:
łopatkę do odkopania podrzucić? Problemy z pieskami?
A jakoś Ci to Twoje piękne zielone oczko dziwnie zszarzało :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']stąd to hasło: "bunkrujesz się"? :evil_lol:[/quote]

chowaśz sie jak w bunkrze, żeby nikt nie widział co robisz - nie ja wymyśliłem ten zwrot:p

Posted

limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka...

Posted

[quote name='halbina']limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka...[/quote]

Noooo...musiało to ciekawie wyglądać

Posted

[quote name='halbina'][IMG]http://www.adopcje.org/images/adopcje/4482.jpg[/IMG]
Szkoda, że nikt fotki nie strzelił... Oto Chapi... minidobermanek...[/quote]

Mini, bo młody, czy mini, bo mini?

Posted

Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll:

Posted

[quote name='halbina']Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll:[/quote]

....i pewnie podkołdernik :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']Musowo... czuję się jak maciora... taki archaizm - w średniowieczu oznaczał ten wyraz matkę, więc bez głupich skojarzeń, bardzo proszę... :mad:[/quote]

Pamiętam jeszcze ten archaizm ;)

Dziwię się tylko, że trzymasz w domu koty, psa, szczeniaka i kucyka. Gdzie to towarzystwo się mieści....i w ogóle gdzie jest miejsce dla Ciebie??

Posted

Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła...
wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3:
Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll:

Posted

[quote name='halbina']Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła...
wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3:
Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll:[/quote]

... i wyżywasz się w macierzyństwie?
Ale, jak już powiedziałaś, limit wyczerpałaś - jeszcze daleko Ci do Villas
Menrzuś to znak zastrzeżony :evil_lol: (przynajmniej na tym wątku)

Posted

chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać...

Posted

[quote name='halbina']chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać...[/quote]

Trochę jakby smutkiem powiało...
Nigdy dobry z polskiego nie byłem, a muszę jakoś na błędy przy Tobie uważać :razz:
Wybacz, ale muszę śmignąć z moją bandą potworów - już czekają patrząc mi w oczy, kiedy swój odwłok raczę ruszyć :evil_lol:

Dobrej nocki Halbinko