Imbirka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 najwyższa pora przetestować:p mniamniuśna jest, od czasu do czasu sobie taką lubię zapodać:lol: Quote
Menrzuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No to zapodaj Twój przepis na tą "mniamniuśną" kawę :p Quote
Imbirka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 to jest słodka tajemnica, mogę ją najwyżej zaserwować:lol::evil_lol: Quote
Agniest Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 zabiegana dziś jestem więc tak wpadam jak Asior - przelotem znaczy się :evil_lol: i miłego dnia życzę ;) Quote
la_pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 głosujemy na projekty, które pójdą do druku :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52586[/url] dochód z późniejszej sprzedaży pójdzie na boksery w potrzebie :Rose: Quote
Menrzuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='la_pegaza']głosujemy na projekty, które pójdą do druku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52586[/URL] dochód z późniejszej sprzedaży pójdzie na boksery w potrzebie :Rose:[/quote] Już zagłosowałem - dzięki za przypomnienie:loveu: (wstyd się przyznać, ale zapomniałem:oops: ) Quote
la_pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dzięki :) postaram się jeszcze dziś wstawić, które będą do kupienia :) Quote
Menrzuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='la_pegaza']dzięki :) postaram się jeszcze dziś wstawić, które będą do kupienia :)[/quote] A co - już są wyniki? Przecież północy jeszcze niema Quote
shirrrapeira Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam i na kawusie zapraszam z ciastem cytrynowym i oczywiscie ptasim mleczkiem dla Asiorka.Na obiad dzis serwujemy: kotlety schabowe z jajkiem sadzonym, kotlety schabowe z jajkiem, serem i szynka, kotlety schabowe z pieczarkami, kotlety schabowe z serem i z sosem pomidorowym i oczywiscie fryteczki i suroweczka. Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/morning.gif[/IMG] co za fatalna pogoda:placz: chyba wiadro kawy by się dzisiaj przydało:cool3: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 u nas też nie najlepiej - wszędzie biało, samochód trzeba było odśnieżać, aż mi rączki zziębły.............. witajcie pomorzanie :) a u was też śnieżek pada ? Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć dziewczyny:razz: w ten piękny wczesnowiosenny dzionek [B]Imbirka[/B] - a co Ty tak ostatnio z wiadrem tu przychodzisz?:evil_lol: [B]Shirrrapeira[/B] - Ty to nie masz serca - jeszcze przed kawą o takich rzeczach mówić :shake: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agniest']u nas też nie najlepiej - wszędzie biało, samochód trzeba było odśnieżać, aż mi rączki zziębły.............. witajcie pomorzanie :) a u was też śnieżek pada ?[/quote] Jaki śnieg?? :crazyeye: Coś Ty - chłodno to może i jest, ale przyjemny to chłodzik. Łatwiej człek sie budzi na spacerku z psiorkami Cześć Agniest :razz: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 jak to jaki śnieg? wstrętny mokry i sypie jak diabli:angryy: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Imbir1']jak to jaki śnieg? wstrętny mokry i sypie jak diabli:angryy:[/quote] ot to :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Eeeeee tam - przesadzacie. Jeszcze zima przecież :evil_lol: :loveu: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nie no, jutro marzannę topimy i zimę wygonimy :eviltong: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agniest']nie no, jutro marzannę topimy i zimę wygonimy :eviltong:[/quote] jak tak dalej będzie to nie będzie gdzie tej marzanny utopić bo wszystko zamarznie:cool3: Quote
Recommended Posts