szyszka.fr Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [B][COLOR=#ff0000]W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone... [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Zbigniew[/COLOR][/B] - to imię jest pochodzenia słowiańskiego, a w dowolnym tłumaczeniu znaczy pozbyć się gniewu. Każdy Zbigniew jest mężczyzną prawym, pracowitym, sprawiedliwym. Jest stały w swych przekonaniach. Wcześnie zakłada rodzinę, troszczy się o żonę i dzieci, którym daje wysokie wykształcenie. Dom prowadzi na wysokim poziomie, stara się by przewyższać pod tym względem rodzinę i sąsiadów. Wszystko, co posiada, to jest z pracy własnych rąk. Zbigniew jest tradycyjny, jeżeli chodzi o wychowanie dzieci, bowiem pragnie wszczepić im zmiłowanie do pracy, pobożności i szacunek dla ludzi. Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dajcie spokój :oops: :oops: :oops: Dzieki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Danusia12']Dajcie spokój :oops: :oops: :oops: [/quote] Menrzuś, a co ty taki skromny?:evil_lol::razz: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, a co ty taki skromny?:evil_lol::razz:[/quote] No bo....:oops: Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Danusia12']No bo....:oops:[/quote] :calus: no nie być juz taki skromny:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Imbir1']:calus: no nie być juz taki skromny:razz::evil_lol:[/quote] A skąd żeście wiedziały kiedy? - nikomu nie mówiłem :-o Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Danusia12']A skąd żeście wiedziały kiedy? - nikomu nie mówiłem :-o[/quote] :niewiem: może kobieca.....:hmmmm::hmmmm::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Imbir1']:niewiem: może kobieca.....:hmmmm::hmmmm::diabloti:[/quote] kobieca......, to moja specjalność :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Danusia12']kobieca......, to moja specjalność :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to co miałam napisać?, że męska....?:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Eeeeeech.....ciepło mi sie jakoś zrobiło po tych Waszych życzeniach:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='szyszka.fr']udala sie impreza?:cool3:[/quote] Nawet po części jeszcze trwa Szyszko :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Danusia12']Eeeeeech.....ciepło mi sie jakoś zrobiło po tych Waszych życzeniach:loveu:[/quote] nie rozczulaj sie tak dzis jestesmy mile..........:diabloti: jutro moze byc inaczej kobieta zmienna jest:razz: Quote
szyszka.fr Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Danusia12']Nawet po części jeszcze trwa Szyszko :loveu:[/quote] znaczy, ze jestes na gazie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']znaczy, ze jestes na gazie:evil_lol:[/quote] Ciiiiii.... tak troszku :lol: Quote
szyszka.fr Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Danusia12']Ciiiiii.... tak troszku :lol:[/quote] tylko troszku?:crazyeye: to na co jeszcze czekasz , az impreza sie skonczy? Quote
Menrzuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']tylko troszku?:crazyeye: to na co jeszcze czekasz , az impreza sie skonczy?[/quote] hahaha....no niby masz racje:razz: Quote
szyszka.fr Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 baw sie dobrze!!!!! jutro opowiesz jak bylo i co nabroiles :) dobranoc Quote
Menrzuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']baw sie dobrze!!!!! jutro opowiesz jak bylo i co nabroiles :) dobranoc[/quote] dobra. Spij dobrze Quote
shirrrapeira Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Spoznione choc bardzo szczere zyczenia imieninowe dla Menrzusia wraz z pysznym tortem specjalnie dla Menrzusia. Ja jestem teraz w tym tygodniu studiujaca i w domu bylam ok godziny 20:45 wiec jak wpadlam to usiadlam i tylko siedzialam. Ale dzisiaj jak obyczaj kaze znany pedze zlozyc Ci zyczenia wszystkiego czego chcesz do spelnienia, milosci, szczescia, pieniedzy, wygrania w Totka, wyprawy dookola Swiata no i oczywiscie wiecej Gremlinow. Quote
Menrzuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzięki Shirrrapeira :p Szczególnie za życzenia posiadania więcej Gremlinów :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 buziaczki dla naszego wczorajszego solenizanta :) Quote
Imbirka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś, czy ty nadal dogorywasz po wczorajszej imprezce? Gdzie sie podziewasz? hehe, chyba było wczoraj nieźle:cool3::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Żyję, żyję :evil_lol: Argon miał w nosie moje potrzeby senne i o brzasku dal mi znać, że czas na spacerek. Eeeeech.... [B]Agniest[/B] - dzięki za buziaki :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 witam balowicza!:lol: kac meczy?:evil_lol: Quote
Recommended Posts