Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):bez komentarza :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no to co mi tu dajesz pomysły Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agniest napisał(a):z jakiego powodu ? :eviltong: :eviltong: ....... Menrzuś, napisałeś u mnie, że Sylwa też nie lubi jak jej "majstrujesz" koło oczka - to jak sobie z tym radziłeś ? słyszałem o jakiś latających męskich stringach cycuś takiego :evil_lol: :diabloti: Jak zasypiała to z cichca jej wkraplałem i potem udawałem, że to nie ja :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Imbir1 napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no to co mi tu dajesz pomysły Tylko mówię co widziałem :evil_lol: :eviltong: Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kawyyyyyyyyy i ptasiego mleczka :razz: plizzzzzzz Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asior napisał(a):Kawyyyyyyyyy i ptasiego mleczka :razz: plizzzzzzz Już leję :loveu: waniliowe może być? Gdzie Twój banerek?? Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Menrzuś, a ty znowu inny.... a mówią, że to kobiety są zmienne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agniest napisał(a):Menrzuś, a ty znowu inny.... a mówią, że to kobiety są zmienne :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: a co takiego we mnie się zmieniło? Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 z dostępnych nam tutaj rzeczy: avatarek masz znowu zmieniony...... o innych rzeczach nie wiem :niewiem: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agniest napisał(a):z dostępnych nam tutaj rzeczy: avatarek masz znowu zmieniony...... o innych rzeczach nie wiem :niewiem: Aaaaa....avatarek - nowa setka, to nowy avatarek. Ten jednodniowy mi sie nie podobał Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Taka piękna pogoda, więc lecę z psiorkami na spacer do lasu - niech sie wybiegają. Dla Sylwy to ostatnie takie bieganie na pewien czas Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Tylko mówię co widziałem :evil_lol: :eviltong: ja tam nie widzę:diabloti: a może patrzyliśmy nie na to samo?:hmmmm: Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Już leję :loveu: waniliowe może być? Gdzie Twój banerek?? Menrzuśku mój drogi jaki banerek?? mój przeciez jest na swoim miejscu :roll: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Imbir1 napisał(a):ja tam nie widzę:diabloti: a może patrzyliśmy nie na to samo?:hmmmm: Ja tam patrzałem na zdjęcie z postu #3108 :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asior napisał(a):Menrzuśku mój drogi jaki banerek?? mój przeciez jest na swoim miejscu :roll: Ano wtedy się nie wyświetlił, a teraz znowu jest. Nic nie rozumiem :shake: Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Widzę, że już po spacerku :) Menrzuś, a kiedy to ja mam kciuki trzymać za ciebie i Sylwę ? dzisiaj ? Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agniest napisał(a):Widzę, że już po spacerku :) Menrzuś, a kiedy to ja mam kciuki trzymać za ciebie i Sylwę ? dzisiaj ? Nie czytasz mojego wątku :-( O 18:30 zaczyna się :placz: chodzą teraz za mną krok w krok, bo są głodne Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czesc Menrzus czesc Agniest tak dzisiaj i pewnie kciuki sie przydadza:) Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):uwazaj! jeszcze Cie zjedza:diabloti: Może nie. Ale siedzą i świdrują tymi trzema okami moje bebechy - głodne są :-( Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie czytasz mojego wątku :-( O 18:30 zaczyna się :placz: oczywiście, że czytam ;) jakbym nie czytała, tobym nie wiedziała, ze dzisiaj :evil_lol: a pytanie zadałam, coby rozmowę nawiązać :eviltong: Cześć Szyszka. DZIĘKI za obszerny artykuł :calus: to miło, że nas odnalazłaś i zaglądnęłaś ;) i próbujesz pomóc. Wielkie dzięki. Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 powtarzaj, ze to dla ich,:lol: Sylwy dobra i nie patrz w oczeta bo sie zapomnisz Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja to podgladacz jestem przebrzydly:diabloti: i watek sledzilam od poczatku a ze mialam artykul pod reka to wkleilam, zadna tam moja zasluga Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agniest napisał(a):oczywiście, że czytam ;) jakbym nie czytała, tobym nie wiedziała, ze dzisiaj :evil_lol: a pytanie zadałam, coby rozmowę nawiązać :eviltong: Aaa tzn, że to była tylko taka zaczepka słowna?:evil_lol: Wdzięcznie to zrobiłaś :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szyszka.fr napisał(a):powtarzaj, ze to dla ich,:lol: Sylwy dobra i nie patrz w oczeta bo sie zapomnisz Ale one tak świdrują, że czuję wibracje nerki lewej :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie zazdroszcze :shake: pewnie czujesz sie jakbys byl podly wredny okrutny sadysta:diabloti: Quote
Recommended Posts