Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Asior napisał(a):dzieńdobrywieczór :) Cześć Asiorku :multi: Quote
szyszka.fr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pewnie bedziesz sie smiac , ale ja wieczorem malo kumata chyba jestem:lol: przegladalam watek w poszukiwaniu swiergolcow i dopiero teraz zalapalam o co Ci chodzilo wczoraj z tym serem:evil_lol: :evil_lol: lepiej pozno niz wcale podobala sie i czekam na cd.:lol: zreszta wszystko w wykonaniu Argon&Sylwa&Menrzus mi sie podoba- zwlaszcza fotki:razz: Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):pewnie bedziesz sie smiac , ale ja wieczorem malo kumata chyba jestem:lol: przegladalam watek w poszukiwaniu swiergolcow i dopiero teraz zalapalam o co Ci chodzilo wczoraj z tym serem:evil_lol: :evil_lol: lepiej pozno niz wcale podobala sie i czekam na cd.:lol: zreszta wszystko w wykonaniu Argon&Sylwa&Menrzus mi sie podoba- zwlaszcza fotki:razz: stanowczo za dużo pracujesz:shake: Quote
szyszka.fr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Danusia12 napisał(a):stanowczo za dużo pracujesz:shake: pewnie tak zauwazylam, ze pod koniec dnia gdy jestem zmeczona mam ciezkie myslenie wtedy rozmowa po francusku idzie mi znacznie gorzej:-( mialam z tego tytulu mase smiesznych sytuacji Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):pewnie tak zauwazylam, ze pod koniec dnia gdy jestem zmeczona mam ciezkie myslenie wtedy rozmowa po francusku idzie mi znacznie gorzej:-( mialam z tego tytulu mase smiesznych sytuacji Domyslam sie - ja to samo miałem z angielskim w Stanach :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Danusia12 napisał(a):Domyslam sie - ja to samo miałem z angielskim w Stanach :evil_lol: no wlasnie:lol: wiesz o czym mowie ja juz ide spac bo jutro wczesnie wstaje dobranoc wymiziaj ode mnie:loveu: faflaki Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):no wlasnie:lol: wiesz o czym mowie ja juz ide spac bo jutro wczesnie wstaje dobranoc wymiziaj ode mnie:loveu: faflaki Trzyma j się - jutro 4-tą łapke dostaniesz :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Danusia12 napisał(a):Trzyma j się - jutro 4-tą łapke dostaniesz :loveu: pozyjemy zobaczymy:lol: Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):pozyjemy zobaczymy:lol: Jeszcze tylko 2 posty Ci brakuje :p Quote
Asior Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):czesc Asior! co u freciakow? masz nowe fotki angory? czeeeeść szyszunia :loveu: niestety nowych zdjęć angory nie mam. Z nowości to chyba Mufkę zaciążyłam :evil_lol: znaczy nie ja, samiec :) obcokrajowiec do tego....z czech :) Danusia12 napisał(a):Cześć Asiorku :multi: czeeeeee Menrzuś :D Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Asior napisał(a):czeeeeść szyszunia :loveu: niestety nowych zdjęć angory nie mam. Z nowości to chyba Mufkę zaciążyłam :evil_lol: znaczy nie ja, samiec :) obcokrajowiec do tego....z czech :) czeeeeee Menrzuś :D Czeeeee Asior - sie ma :p Quote
Menrzuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Asior napisał(a):sie w owsiaka bawisz cyco???? :roll: Nie cyco, tylko cycuś takiego :evil_lol: :diabloti: Quote
Asior Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 aaa cycuś , no fakt...... ale cyco to duży cycuś :D Quote
szyszka.fr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dziendobry o poranku:lol: Asior bedziesz miec male fretki? super pamietaj o fotkach:loveu: Quote
Imbirka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 witajcie, przyszłam z samego rana coby później nie było, że za późno jestem czy cycuś takiego?:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Imbir1'] witajcie, przyszłam z samego rana coby później nie było, że za późno jestem czy cycuś takiego?:cool3::evil_lol: dzisiaj w odpowiedniej porze zawitałaś tutaj :p Quote
Agniest Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hello :) Menrzuś, a w kwiaciarni już byłeś ? :) Quote
Imbirka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Danusia12 napisał(a):dzisiaj w odpowiedniej porze zawitałaś tutaj :p czy to znaczy, że kawka już czeka?:p cześć Agniest:lol: Quote
Agniest Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dziękuję :calus: A ja dzisiaj z koleżankami idę na tych rozbieranych facetów :cool3: Cześć Imbirko :) Quote
Menrzuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Każdej z Was tu zaglądających po pęczku przebiśniegów - najładniejszych wiosennych kwiatów. Obyście miały miły dzień :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Menrzuś Quote
Menrzuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Imbir1 napisał(a):czy to znaczy, że kawka już czeka?:p cześć Agniest:lol: Cały czas - i świeże ptasie mleczko, a nawet parę kostek czarnej czekolady :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Agniest napisał(a):dziękuję :calus: A ja dzisiaj z koleżankami idę na tych rozbieranych facetów :cool3: Cześć Imbirko :) :crazyeye: :crazyeye: :scared: Quote
shirrrapeira Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wspaniale a ja proponuje kawe i ciasteczka i dziekuje Menrzusiu za kwiatka. Quote
Recommended Posts