Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='evaxon']ach ty psie na koty!:evil_lol: sliczny avek:cool3:[/quote] Na kocice :evil_lol: :cool3: A...dziękuje :razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior'][IMG]http://www.gifyzosi.friko.pl/smiles3/gpal.gif[/IMG][/quote] Hmmm..... podejrzane to to :p Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Hmmm..... podejrzane to to :p[/QUOTE] aaaa cichooooo nie wkleił mi się dobrze...teraz juz jest ok :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']aaaa cichooooo nie wkleił mi się dobrze...teraz juz jest ok :p[/quote] A wytnij mi to, pliz,pliz. Rany, Jak mój Moderator to zobaczy, to nawet bana nie da tylko komputer zabierze.:placz: Nie rób mi tego :-( Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']speecjalnie dla menrzusia :loveu: usuniety :([/quote] O dzięki :p A tak w ogóle to to co Ty masz, to jest malunek, czy tatuaż :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Eeeeech... rozmarzyłem się :evil_lol: :diabloti: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Eeeeech... rozmarzyłem się :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dobra, trza sie otrząsnąć i wrócić do rzeczywistości :p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [COLOR=Magenta][B][SIZE=3]witam z wieczora[/SIZE][/B][/COLOR] :p jaki ładny różowy avek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Danusia12']Moderator to teraz mały pikuś - czy widzisz co One ze mną robią?:placz:[/quote] niby co takiego?:cool3: [quote name='Asior']speecjalnie dla menrzusia :loveu: usuniety :([/quote] no wiesz?:cool3: ja też chciałam zobaczyć:placz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1'][COLOR=magenta][B][SIZE=3]witam z wieczora[/SIZE][/B][/COLOR] :p jaki ładny różowy avek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: niby co takiego?:cool3: no wiesz?:cool3: ja też chciałam zobaczyć:placz:[/quote] No właściwie...... :oops: Każdy by chciał - Asiorka pokazała swoje tatuaże :diabloti: Mówię Ci - niezapomniany widok, eeeeech :razz: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 wstydzisz się avka, dlaczego, różowy kolor jest bardzo ładny:diabloti: Asiorku, no wiesz?:cool3: ja też bym chciała zobaczyć:placz: [SIZE=1][COLOR=Plum](swoich nie pokaże)[/COLOR][/SIZE] Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Imbirko kochanie juuuz CI wklejam na pw ;) Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 widziałam, widziałam, widziałam:evil_lol::multi::multi::multi::multi: Asiorku masz bombowy tatuaż:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']wstydzisz się avka, dlaczego, różowy kolor jest bardzo ładny:diabloti: Asiorku, no wiesz?:cool3: ja też bym chciała zobaczyć:placz: [SIZE=1][COLOR=plum](swoich nie pokaże)[/COLOR][/SIZE][/quote] Przecież on jest czerwony!!!! :mad: :evil_lol: Ale trąciłem temat - teraz będą tylko o tatuażach ciągnąć :shake: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']widziałam, widziałam, widziałam:evil_lol::multi::multi::multi::multi: Asiorku masz bombowy tatuaż:diabloti:[/quote] A nie mówiłem. Spać będzie trudno :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jakby tak troszku rozjaśnić, to idealny róż:diabloti: o czymś musimy pogadać:evil_lol: bo zaczne o czekoladce z ....:cool3::evil_lol: Asiorku, ale naprawde doszłaś do niezłej wprawy, Tygrysek się rusza, mój motyl jakoś nie chce odlecieć:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']jakby tak troszku rozjaśnić, to idealny róż:diabloti: o czymś musimy pogadać:evil_lol: bo zaczne o czekoladce z ....:cool3::evil_lol: Asiorku, ale naprawde doszłaś do niezłej wprawy, Tygrysek się rusza, mój motyl jakoś nie chce odlecieć:cool3::diabloti:[/quote] Dobra zaraz zmienię tego avatarka:-( No nie - motylek :p :razz: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 odczep się od avka, mnie się podoba:p:loveu:, ani się waz go ruszać:mad::evil_lol: co się w motylku nie podoba, co?:mad: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']odczep się od avka, mnie się podoba:p:loveu:, ani się waz go ruszać:mad::evil_lol: co się w motylku nie podoba, co?:mad:[/quote] Tylko kolory poprawię - np z czerwieni na fioletowy :p No, nie lata :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Tylko kolory poprawię - np z czerwieni na fioletowy :p No, nie lata :evil_lol:[/quote] We fiolecie Argonowi nie będzie tak ładnie:cool3: muszę pogadać z Asiorkiem i pod jej okiem popracować nad lataniem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']We fiolecie Argonowi nie będzie tak ładnie:cool3: muszę pogadać z Asiorkiem i pod jej okiem popracować nad lataniem:diabloti:[/quote] Pomyślimy, pomyślimy :evil_lol: I niech nagra jak będzie latał :Cool!: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ty za dużo nie myśl:cool3: bo przekombinujesz:evil_lol: narazie to się gdzieś mój instruktor zadział:placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']ty za dużo nie myśl:cool3: bo przekombinujesz:evil_lol: narazie to się gdzieś mój instruktor zadział:placz::placz::placz::placz:[/quote] :lol: :lol: :lol: A bo to Asiorka usiedzi na miejscu? Pewnie testuje nową miotłę :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szukałam różowego słonia i przy okazji taką fotkę znalazłam:diabloti: [IMG]http://rozowyslonwsppss.republika.pl/wesoly.jpg[/IMG] :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts