Iv_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :roll:to papier do .....sudoku, a nie do .............pupy :diabloti: ale w każdym bądź razie lepszy jak tamten :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Menrzusiu! Oto Twoja Sonia- Malina w nowym domku: [IMG]http://images50.fotosik.pl/75/f2b2107f9c0f6702med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/75/4c8e9ed7fe289a99med.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/75/b979372d90e216damed.jpg[/IMG] Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeeessssoooo jaka piiiikna:loveu: [url]http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1hZ2VzNTAuZm90b3Npay5wbC83NS80YzhlOWVkN2ZlMjg5YTk5bWVkLmpwZw%3D%3D&b=5[/url] Ale zapapierzyłyście- goopie:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Oto Twoja Sonia- Malina w nowym domku: [/quote] Cudna jest no nie? :cool3: Tylko ta trzecia fotka przedstawia rezydentkę - Azę. Aż się nie chce wierzyć, że ma prawie 12 lat :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale zapapierzyłyście- goopie:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na tym wątku już chyba wszystko było :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='AgaiTheta']Menrzuś za co masz focha na mnie?[/quote] Ja???? :crazyeye:....czy Ciebie porymbało???? :crazyeye:.....za co niby? Quote
halbina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 boksia przepiękna... a rezydentka zaakceptowała koleżankę?... Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='halbina']boksia przepiękna... a rezydentka zaakceptowała koleżankę?...[/quote] Jak zawsze w takim przypadku jest małe strofowanko :lol:....ale będzie dobrze ;) Quote
halbina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a co u Twojego stadka? pełna sielanka? wszyscy zdrowi? Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='halbina']a co u Twojego stadka? pełna sielanka? wszyscy zdrowi?[/quote] Jakoś ciągnę z tym stadem :evil_lol:.......Gacek dojrzewa i próbuje powalczyć z Argonem czasami. Argon na wiele mu pozwala, ale raz miejsce małemu pokazał :p Quote
Menrzuś Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu:kolejna boxinka ma domek [/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=1]a mnie ostatnio spotkalo niefajne zdarzenie , ktoś mnie pytał dlaczemu dzieją sie dziwne rzeczy ...ktoś chciał adoptować boxia do Niemiec ....domek typowo boxiowy ... boxerka po raku mózgu skremowana ...i rozpacz...wcześniej ten ktoś wysyłał czasem pewne kwoty na boxie ... i z Polski dostał z kilku miejsc odpowiedź ...czy nie ma boxerów w Niemczech i co mam o tym myśleć ???[/SIZE][/quote] Dokładnie :multi: [SIZE=1]nie wiem - nie powiem Ci.[/SIZE] Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:kolejna boxinka ma domek [/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=1]a mnie ostatnio spotkalo niefajne zdarzenie , ktoś mnie pytał dlaczemu dzieją sie dziwne rzeczy ...ktoś chciał adoptować boxia do Niemiec ....domek typowo boxiowy ... boxerka po raku mózgu skremowana ...i rozpacz...wcześniej ten ktoś wysyłał czasem pewne kwoty na boxie ... i z Polski dostał z kilku miejsc odpowiedź ...czy nie ma boxerów w Niemczech i co mam o tym myśleć ???[/SIZE] Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam sie szybciutko przywitać i powiedzieć, ze już znikam bo właśnie zadzwonila moja psiapiółeczka, ze wpada na kawkę.....no więc śmigam:multi: Wpadnę z pracy;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam sie szybciutko przywitać i powiedzieć, ze już znikam bo właśnie zadzwonila moja psiapiółeczka, ze wpada na kawkę.....no więc śmigam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpadnę z pracy;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ok......ploty też są ważne :evil_lol: Brrryyyyyy i paaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Ok......ploty też są ważne :evil_lol: Brrryyyyyy i paaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie są żadne ploty....to jest poważna konwersacja na poważne tematy:eviltong: A i psiapsióleczka przyjeżdża z córcią, rówieśnicą Ali, więc moze jakieś foty strzele:cool3:, jak nie zapomnę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie są żadne ploty....to jest poważna konwersacja na poważne tematy:eviltong: A i psiapsióleczka przyjeżdża z córcią, rówieśnicą Ali, więc moze jakieś foty strzele:cool3:, jak nie zapomnę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No przecież o tym samym myślałem, tylko że inaczej nazwałem :diabloti: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']No przecież o tym samym myślałem, tylko że inaczej nazwałem :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa...już ja cię znam:eviltong: Dobra, lece :eviltong: bo się nie wyrobie:eek:...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaa...już ja cię znam:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra, lece :eviltong: bo się nie wyrobie:eek:...paaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się......i nie pyplaj za dużo, bo język sobie zwichniesz :evil_lol: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Czymnij się......i nie pyplaj za dużo, bo język sobie zwichniesz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mam wygimnastykowany:eviltong: a nie mam foteczek......nie było czasu pstrykać:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 to zapraszam do mnie na foteczki ja miałam chwilkę na pstrykanie :cool3: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='credita']to zapraszam do mnie na foteczki ja miałam chwilkę na pstrykanie :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]lecem.....mało nóżek nie połamię[/COLOR]:evil_lol:[/B][/FONT] Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a mi dziś net robi migu migu :angryy::angryy::angryy: pewnie przez halny :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts