Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll:to papier do .....sudoku, a nie do .............pupy :diabloti:
ale w każdym bądź razie lepszy jak tamten :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzusiu! Oto Twoja Sonia- Malina w nowym domku:

[IMG]http://images50.fotosik.pl/75/f2b2107f9c0f6702med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/75/4c8e9ed7fe289a99med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/75/b979372d90e216damed.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeeessssoooo jaka piiiikna:loveu:

[url]http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1hZ2VzNTAuZm90b3Npay5wbC83NS80YzhlOWVkN2ZlMjg5YTk5bWVkLmpwZw%3D%3D&b=5[/url]

Ale zapapierzyłyście- goopie:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Oto Twoja Sonia- Malina w nowym domku:

[/quote]
Cudna jest no nie? :cool3:
Tylko ta trzecia fotka przedstawia rezydentkę - Azę. Aż się nie chce wierzyć, że ma prawie 12 lat :crazyeye:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale zapapierzyłyście- goopie:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Na tym wątku już chyba wszystko było :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']boksia przepiękna... a rezydentka zaakceptowała koleżankę?...[/quote]
Jak zawsze w takim przypadku jest małe strofowanko :lol:....ale będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='halbina']a co u Twojego stadka? pełna sielanka? wszyscy zdrowi?[/quote]
Jakoś ciągnę z tym stadem :evil_lol:.......Gacek dojrzewa i próbuje powalczyć z Argonem czasami. Argon na wiele mu pozwala, ale raz miejsce małemu pokazał :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu:kolejna boxinka ma domek [/B][/COLOR][/FONT]

[SIZE=1]a mnie ostatnio spotkalo niefajne zdarzenie , ktoś mnie pytał dlaczemu dzieją sie dziwne rzeczy ...ktoś chciał adoptować boxia do Niemiec ....domek typowo boxiowy ... boxerka po raku mózgu skremowana ...i rozpacz...wcześniej ten ktoś wysyłał czasem pewne kwoty na boxie ... i z Polski dostał z kilku miejsc odpowiedź ...czy nie ma boxerów w Niemczech i co mam o tym myśleć ???[/SIZE][/quote]
Dokładnie :multi:

[SIZE=1]nie wiem - nie powiem Ci.[/SIZE]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:kolejna boxinka ma domek [/B][/COLOR][/FONT]

[SIZE=1]a mnie ostatnio spotkalo niefajne zdarzenie , ktoś mnie pytał dlaczemu dzieją sie dziwne rzeczy ...ktoś chciał adoptować boxia do Niemiec ....domek typowo boxiowy ... boxerka po raku mózgu skremowana ...i rozpacz...wcześniej ten ktoś wysyłał czasem pewne kwoty na boxie ... i z Polski dostał z kilku miejsc odpowiedź ...czy nie ma boxerów w Niemczech i co mam o tym myśleć ???[/SIZE]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam sie szybciutko przywitać i powiedzieć, ze już znikam bo właśnie zadzwonila moja psiapiółeczka, ze wpada na kawkę.....no więc śmigam:multi:

Wpadnę z pracy;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam sie szybciutko przywitać i powiedzieć, ze już znikam bo właśnie zadzwonila moja psiapiółeczka, ze wpada na kawkę.....no więc śmigam:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpadnę z pracy;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ok......ploty też są ważne :evil_lol:

Brrryyyyyy i paaaaaaaaa :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ok......ploty też są ważne :evil_lol:

Brrryyyyyy i paaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie są żadne ploty....to jest poważna konwersacja na poważne tematy:eviltong: A i psiapsióleczka przyjeżdża z córcią, rówieśnicą Ali, więc moze jakieś foty strzele:cool3:, jak nie zapomnę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie są żadne ploty....to jest poważna konwersacja na poważne tematy:eviltong: A i psiapsióleczka przyjeżdża z córcią, rówieśnicą Ali, więc moze jakieś foty strzele:cool3:, jak nie zapomnę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No przecież o tym samym myślałem, tylko że inaczej nazwałem :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież o tym samym myślałem, tylko że inaczej nazwałem :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa...już ja cię znam:eviltong:

Dobra, lece :eviltong: bo się nie wyrobie:eek:...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaa...już ja cię znam:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra, lece :eviltong: bo się nie wyrobie:eek:...paaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czymnij się......i nie pyplaj za dużo, bo język sobie zwichniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czymnij się......i nie pyplaj za dużo, bo język sobie zwichniesz :evil_lol:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mam wygimnastykowany:eviltong:

a nie mam foteczek......nie było czasu pstrykać:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='credita']to zapraszam do mnie na foteczki ja miałam chwilkę na pstrykanie :cool3:[/quote]

[FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]lecem.....mało nóżek nie połamię[/COLOR]:evil_lol:[/B][/FONT]