Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']masz tą siłę perswazji :mad: :diabloti:
przecież to nie dyknando i nie będę Ci mówić co pisać :p :roll:

.....................jak ci minął dzień.......o czym był wczorajszy sen............ mów o czym tylko chcesz..........:siara: :siara:

:diabloti:[/quote]
No baaaaaa :p......zbuntował się i żaden port USB nie działał, więc nie mogłem pisać :shake:

no....dalej, dalej :razz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]

:siara: ......powiedz, jak ci minął dzień......
..........o czym był wczorajszy sen.....
......mow mi o czy tylko chcesz.......
......ja słucham, czytam z twoich ust........
......powiedz mi czy wszystko gra.......
......co ci jeszcze mogę dać........
......opowiadaj, mamy czas......
......ja słucham a ty szukaj słów................:siara: :siara:

:diabloti:

Posted

Cześć Śpiochy............[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-233.gif[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doberek [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Doberek [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Późno chodzę spać :cool1: rano wstaję i już o 5 rano tutaj śpiewam :evil_lol:
nie wiem co mi jest :niewiem: :roll: może mi się coś z główką porobiło :hmmmm: :crazyeye: :placz: :roll: :roll:

Czeeee Ala :loveu: piękny ten kfiatuszek masz :razz:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Śpiochy............[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-233.gif[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu:

:diabloti:[/quote]
Czeeeeeeść skowronku :multi::loveu:
Nieźle Ci to śpiewanie wczoraj wyszło :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Doberek [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No cóż.........wiosna :lol:

Witanko poranne :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A może jej sufit na głowę upadł? :cool1:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niestety nie:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pukała ????

wpadnij balkonowe ogarnąć :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry wieczorek wszystkim :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pukały i to dwie:roll:

Dzisiaj już nie mam weny do okien:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote]To trzeba było dzwonić :evil_lol: (Pewnie Calgonu nie używasz :eviltong:) [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie używam, ale to nie ma nic do rzeczy mnie po prostu, najzwyczajniej świecie jeden mały szkutnik wyciągnął wąż odpływowy z wanny i wszystko co pralka wylewała poszzzzło na podłogę:roll: no i dwa pietra niżej:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll:

Doberek:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Czeeeeeeść skowronku :multi::loveu:
Nieźle Ci to śpiewanie wczoraj wyszło :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: nieźle to fakt, ale mi neta zabrało i nie mogłam dokończyć :roll:
i dlatego już z samego rana ze śpiewem tu wkroczyłam :multi: :diabloti:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja też Cię lovam :loveu:

[SIZE=1]od rana się czepiasz[/SIZE] :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie widziałem jak Ci oczko zszarzało, to i ja poszedłem lulu :p[/quote]
:cool1: moje oczy są szarozieloneeeeeee [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]
ale tak rano nie wstałeś :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu! :loveu:

Dzień dobry Babole! :evil_lol:[/quote]
Cześć Izulka :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Ja też Cię lovam :loveu:

[SIZE=1]od rana się czepiasz[/SIZE] :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu::loveu::loveu:

[SIZE=1]a bo wstałam doopą do góry:roll:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Chyba znam tego szkutnika :evil_lol:
Widać szkutnik chciał Ci ułatwić mycie podłogi :evil_lol:

Aaaaa tam - ładnie śpiewa :eviltong:

Witanko :loveu::multi:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaak? No masz a kogo ty nie znasz co?:evil_lol:
a co do ułatwiania to ja mam taka prośbę na przyszłosc co by nie ułatwiała bo to jej ułatwianie jakies takie kosztowne jest. Dwa razy farba i dwa razy flaszka dla Staska za malowanie:evil_lol:

To ty chyba masz stopery w uszach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Cześć IZA!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie używam, ale to nie ma nic do rzeczy mnie po prostu, najzwyczajniej świecie jeden mały szkutnik wyciągnął wąż odpływowy z wanny i wszystko co pralka wylewała poszzzzło na podłogę:roll: no i dwa pietra niżej:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Chyba znam tego szkutnika :evil_lol:
Widać szkutnik chciał Ci ułatwić mycie podłogi :evil_lol:

Aaaaa tam - ładnie śpiewa :eviltong:

Witanko :loveu::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie, że rano wstałem ino do kompka dorwałem się później niż zwykle :roll:[/quote]
taaaaaaaaaa na pewno :roll: a ja myślałam, że jak tylko wstajesz to najpierw do kompka siadasz przywitać się z nami :p
[SIZE=1]ktoś tak niedawno tutaj do mnie mówił jak pamiętam :roll:[/SIZE]

Posted

[quote name='Iv_']:evil_lol: nieźle to fakt, ale mi neta zabrało i nie mogłam dokończyć :roll:
i dlatego już z samego rana ze śpiewem tu wkroczyłam :multi: :diabloti:[/quote]
Właśnie widziałem jak Ci oczko zszarzało, to i ja poszedłem lulu :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Kogo nie znam? :hmmmm:.......Twojej świekry :diabloti:

Oj.....to dopiero niewinny początek :evil_lol:

A po co mi stopery? Kryształowy dźwięk płynie przecież :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kogo????:crazyeye:

Pocieszaj mnie jeszcze, [SIZE=4]pocieszaj[/SIZE]:cool1:

ty masz jednak duuuuużą wadę słuchu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:cool1: moje oczy są szarozieloneeeeeee [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]
ale tak rano nie wstałeś :razz:[/quote]
Właśnie, że rano wstałem ino do kompka dorwałem się później niż zwykle :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaa? :multi: Powiem Argonowi :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ona jedzie do ciebie:crazyeye: A co ja przegapiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież chyba tak się nazywa matka męża :eviltong:

Tak mi szklana kula powiedziała :evil_lol:

.....lepiej sobie zmień kartę dźwiękową :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiedziałam...ale podoba mi sie:diabloti:

Taaaakkk? to ja proponuję ją wywalić...jakieś czarnowidztwo uprawia:evil_lol:

Mam dobrą! Funkel nówkę nie śmiganą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=1]a bo wstałam doopą do góry:roll:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaak? No masz a kogo ty nie znasz co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a co do ułatwiania to ja mam taka prośbę na przyszłosc co by nie ułatwiała bo to jej ułatwianie jakies takie kosztowne jest. Dwa razy farba i dwa razy flaszka dla Staska za malowanie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ty chyba masz stopery w uszach:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć IZA!!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Kogo nie znam? :hmmmm:.......Twojej świekry :diabloti:

Oj.....to dopiero niewinny początek :evil_lol:

A po co mi stopery? Kryształowy dźwięk płynie przecież :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak właśnie przeważnie jest - dzisiaj tylko mi się jakoś tak zakręciło :roll:[/quote]
:cool1: czyżby wpływ wiosny :razz: