Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Podobało mi się jak sobie włączył ten odkurzacz :evil_lol:[/quote] Koty pod tym względem są chyba bardziej sprytne od psiaków. Miałem kontakt z takim kocurem co wszedzie wlazł, co chciał to sobie otworzył, no i oczywiście spał w moim łóżku :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa! :loveu:[/quote] :multi::multi::multi: [QUOTE]Oj działo się, działo :evil_lol: Nie zapomniała o Tobie - dobra duszyczka z Iv :lol: Dzieńdoberek :multi::loveu:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaa tam sie działo....beze mnie to nie jest prawdziwa biba:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Diuk to znikał na całe dnie, a w środku nocy otwierał sobie drzwi do mnie i ładował mi się między nogi :lol: Argon też lubi koty - nawet czasami prowokuje dzikie koty do zabawy, ale te goopie się nie dają wciągnąć :evil_lol:[/quote] Ja też powoli przygotowuję się do zakupu kota... Ale bardzo poooooooowoli... Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No to niedaleko... :lol:[/quote] Do Krokieta mam jeszcze bliżej.......kurcze, muszę go kiedyś odwiedzić:p Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']W maju to jeszcze jest po co tam jechać - cisza, spokój ;)[/quote] Będziemy w Krynicy od 23.05 do 13.06 :loveu: Oby tylko pogoda dopisała... Może uda nam się spotkać? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Chcesz Avantiego na stare lata stresić? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] No co Ty! Kot zapełni pewnego dnia lukę... :shake: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale imprezę przespałam.........i żeby mnie nie zawołać?:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobrze, że chociaż tem marcepan dla mnie przyniosła Iv:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Oj działo się, działo :evil_lol: Nie zapomniała o Tobie - dobra duszyczka z Iv :lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Iv przygotowała się logistycznie, a Ciebie nie było :shake:......eeeeech[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie było mnie bo taka jedna puściła plotkę ze IV w pracy i imprezy nie będzie...a poza tym kto to robi imprezę w środku tygodnia:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Coś sentymentem darzysz ten rejon :cool3: spróbuj kiedyś Mierzeję Helską odwiedzić. To jeszcze tak daleko w przyszłości, że nie wiem co ze mną w tym czasie będzie :roll:[/quote] Uwielbiam te tereny... :loveu: Plaże, lasy... Eech.. A Mierzeja Helska też taka ładna? P{f! Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja mialam kiedyś kota, który jak spał w moim łóżku, to pół nocy atakował moje nogi... Musiałam leżeć nieruchomo :roll: A mojej mamy kot jest spsiony... A może pies skociały?:roll: Dachowiec Dżafar wraz ze sznaucerkiem mojej mamy stanowią nierozłączny duet! Wszędzie razem :loveu:[/quote] Diuk to znikał na całe dnie, a w środku nocy otwierał sobie drzwi do mnie i ładował mi się między nogi :lol: Argon też lubi koty - nawet czasami prowokuje dzikie koty do zabawy, ale te goopie się nie dają wciągnąć :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A ja końcówką maja będę u Was... Tzn na Mierzei :loveu: Już nie mogę się doczekać![/quote] W maju to jeszcze jest po co tam jechać - cisza, spokój ;) Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie było mnie bo taka jedna puściła plotkę ze IV w pracy i imprezy nie będzie...a poza tym kto to robi imprezę w środku tygodnia:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo byłam w pracy :eviltong: a w środku tygodnia imprezke robię jaaaaaaaaa:multi: :multi::multi: Gwiazdom wszystko wolno :multi: a poza tym wczoraj były OSTATKI :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Ciebie nie było :shake: a ja tyle jedzenia naniosłam :roll: dla każdego coś specjalnego :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakoś nie wierzę, że po boksiu nie będzie boksia :shake:......że się kotem zadowolisz :shake:[/quote] Na razie tak... Wiesz, ja się już powoli przygotowuję... Avanti każdy dzień życia wyrywa siłą z łap tej pani z kosą... Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja też powoli przygotowuję się do zakupu kota... Ale bardzo poooooooowoli...[/quote] Chcesz Avantiego na stare lata stresić? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Źle Bilę zrozumiałaś - mówiła, że Iv jeszcze jest w pracy. Ostatnio po 22giej Iv tutaj wpada :roll: A to był wyjątkowy środek tygodnia - Śledzik przecież :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz......przecież ja sie nigdy nie mylę:p No niech wam będzie ..............jakoś będę musiała z tym żyć:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']bo byłam w pracy :eviltong: a w środku tygodnia imprezke robię jaaaaaaaaa:multi: :multi::multi: Gwiazdom wszystko wolno :multi: a poza tym wczoraj były OSTATKI :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Ciebie nie było :shake: a ja tyle jedzenia naniosłam :roll: dla każdego coś specjalnego :roll:[/quote] Ja dzisiaj zjadałam resztki z tej deski serów, które przyniosłaś! :eviltong: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Źle Bilę zrozumiałaś - mówiła, że Iv jeszcze jest w pracy. Ostatnio po 22giej Iv tutaj wpada :roll: A to był wyjątkowy środek tygodnia - Śledzik przecież :eviltong::evil_lol:[/quote] a jak mogę wcześnej być jak pracuję do 21? :roll: nic na to nie poradzę :niewiem: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple']:multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaa tam sie działo....beze mnie to nie jest prawdziwa biba:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Iv przygotowała się logistycznie, a Ciebie nie było :shake:......eeeeech Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja dzisiaj zjadałam resztki z tej deski serów, które przyniosłaś! :eviltong:[/quote] sery są mniamniuśne :multi: chociaż ja nie wszystkie lubię :roll: tzn, ja lubię te z białą pleśnią, a mój TZ te z zielono - szarą :evil_lol: więc sobie nie podjadamy :diabloti: ale pewne gatunki lubimy tak samo, więc czasem jest problem :roll: ale najczęsciej ja wtedy okazuje sie Alfą :multi: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Będziemy w Krynicy od 23.05 do 13.06 :loveu: Oby tylko pogoda dopisała... Może uda nam się spotkać? :cool3:[/quote] Coś sentymentem darzysz ten rejon :cool3: spróbuj kiedyś Mierzeję Helską odwiedzić. To jeszcze tak daleko w przyszłości, że nie wiem co ze mną w tym czasie będzie :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']No pewnie, że tak..... też pełno lasów i cichych plaż (w tym czasie) :p no co za P{f? Mówię jak jest. Przecież to 3 miesiące jeszcze.[/quote] Muszę się zapoznać z tym regionem... Może w przyszłym roku? A co Ty taki obrażalski? :placz: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No co Ty! Kot zapełni pewnego dnia lukę... :shake:[/quote] Jakoś nie wierzę, że po boksiu nie będzie boksia :shake:......że się kotem zadowolisz :shake: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Poszczekamy na Twoje urodzinki :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No taaaa:p A co wypadają w środku tygodnia? Z resztą to jeszcze kuuuuuuupa czasu- niestety:cool1:......ale za to niedługo inna bibka sie szykuje:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie było mnie bo taka jedna puściła plotkę ze IV w pracy i imprezy nie będzie...a poza tym kto to robi imprezę w środku tygodnia:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Źle Bilę zrozumiałaś - mówiła, że Iv jeszcze jest w pracy. Ostatnio po 22giej Iv tutaj wpada :roll: A to był wyjątkowy środek tygodnia - Śledzik przecież :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts