Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Wam. Jest coraz lepiej. Ona jest taka słodka, tylko taka malutka - przy Argonie wygląda jak jamnik. Trudno się z nią bawić (choć chce) bo zaraz Argon chce się włączyć do zabawy. A w tym tylko momencie ona się go chyba jeszcze boi. I właściwie nie tyle jego, co jego gwałtownych ruchów. Karolina mówiła, że Sylwa nie je chrupasów - gdzie tam, zażera się wręcz nimi. Dzisiaj wetka ustali nam dietkę, bo narazie wtraja karmę Argona.

Posted

Wszystkiego najwspanialszego dla Sylwy i Jej Cudownej Rodziny, cieszę sie jak głoopia, tym bardziej, że nie miałam netu przez ostatnie dwa dni i dzięki temu zalałam łzami klawiaturę w pracy, a nie w domu!

Posted

dopiero teraz mam dostęp do kompa i taka cudowna wiadomość
Szczęśliwego Nowego Roku dla WSPANIAŁEJ RODZINY-Danusi , jej Męża, Sylwy i Argusia. Sylwusiu,po takiej tragedii jaka wydarzyła się w twoim życiu nastał czas na ciągłe i pełne szczęście i jakiego ślicznego braciszka Argusia zyskałaś. Dla Wspaniałych Aniołów boksiów - Karoliny, Agi, Izy i wszystkich innych SZCZĘŚLIWEGO 2007 ROKU.
[SIZE=1] dziękuję za nr konta ,wysyłam pieniązek dla boksiów w potrzebie.[/SIZE]

Posted

Menrzusiu i Danusiu - dwa dni temu, gdy przeczytałam o szczęśliwym zakończeniu przerażającej historii Sylwuni, rozryczałam się tak bardzo, że nie byłam w stanie nic napisać, wybaczcie więc, że dopiero teraz [COLOR=red]ŻYCZĘ SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU ![/COLOR]

Posted

Danusiu u Menrzusiu, gratuluję decyzji, kolejna para fafli do ciumania:loveu:
Niech ten Nowy Rok będzie dla Was pod każdym względem naj...
Wystartowaliście znakomicie. Serdecznie pozdrawiam z moimi fafulcami ( Benia też z PwP ;) )

Posted

Nie mam siły już wszystkim dziękować :):)
NIECH WSZYSTKIE PODZIĘKOWANIA I ŻYCZENIA KIEROWANE DO NAS WRÓCĄ DO WAS ZWIĘKSZONE CONAJMNIEJ DWUKROTNIE :):)

A Agniest dziękuję za - Menrzusiowi i Danusi :):)

Menrzuś i Danusia.

Posted

[quote name='Danusia12']
A Agniest dziękuję za - Menrzusiowi i Danusi :):)

Menrzuś i Danusia.[/quote]

hi, hi, kolejność wybrana specjalnie :evil_lol: cieszę się, że Menrzuś zauważył, nie umniejszając zasług Danusi oczywiście !
A jeśli chodzi o ród męski to nie jest chyba jeszcze tak źle, bo mój mąż, chociaż sam nie pisze na dogo, zawsze prosi o relacje i chętnie słucha, no i bardzo mi pomógł w adopcji naszej boksi Żabki - cały czas mnie wspierał i bronił przed całą rodziną, która głośno protestowała: "ABSOLUTNIE WYBIJ SOBIE Z GŁOWY DWA PSY W DOMU !!!"
Menrzusiowie jednak nie są tacy źli ;)
Pozdrowionka.

Posted

Moj mąż ,też niby nie jest milosnikiem,Zawsze powtarza ,że dbam bardziej o nie ,niż o niego ,a w lodówce tylko żarcie dla zwierzat .Lecz to on przyniósl do domu przejechaną ,gnijacą kotkę . Ciagle karmi zwierzaki i boi sie przyznać ,że też je kocha.Mężczyzną trudno przyznać się do swoich słabostek ,innych niż sport lub motoryzacja.A wczoraj moj ślubny powiedział ,ze jakby miał warunki zabrałby wszystkie jamniki ze schronisk.Wzruszyło mnie to bardzo i innnym /łagodniejszym /okiem patrzę na niego . Mężczyznom wiele do szczescia nie trzeba......

Posted

No to ja chyba jestem zniewieściałym facetem. Się chyba pochlastam :)

Sylwka leży nakarmiona na fotelu i chrapie jak ciągnik. Argon u jej "stóp", na podłodze. Widzę, że będą problemy z jej psychiką. Przy przygotowywaniu posiłków odgania Argona, wręcz go gryząc, nie daje się uspokoić. Po jedzeniu znów jest normalnie. Musiała kiedyś walczyć chyba o jedzenie. Boi się ręki nad głową, podniesiony głos - momentalnie obniża głowę, boi się facetów (oprócz mnie - zbyt zniewieściały chyba jestem)
Menrzuś

Posted

Psy schroniskowe i dzieci z domu dziecka tak sie zachowują .Mój mąż płacze na filmach, a ja ukradkiem duszę sie ze smiechu ,Jestem okropna !!! I kto tu jest bardziej zniewieściały !

Posted

Baaaaaaaaaardzo się cieszę z takiego zakończenia!!!!!!!!!
Wielkie buziaki dla Was, Danusiu i Menrzusiu!!!!!!!!! :loveu: :loveu:

I mam nadzieję, że poradziicie sobie z jej charakterkiem,
bo już widać, ze ma takowy! :diabloti:

Posted

[B]Basia0607[/B] - tzn, że jak przywiozę Danusi 10 kocich biedactw, to nie tylko łagodniej na mnie popatrzy, a nawet buzi da?
[B]Joaaa[/B] - Argon jest naszy drugim, a moim trzecim Argonem znanej "marki", a był jeszcze jamniol - Atos. Zawsze to były psy i zawsze pojedynczo. Nigdy nie miałem suczki i do tego po przejściach i tak prawdę mówiąc nie za bardzo wiemy co robić - kombinujemy raczej intuicyjnie niż z posiadanej wiedzy. I raczej wątpie, że to wszystko wynika z charakteru Sylwy, a raczej jego braku. Nie potrafi żyć w społeczeństwie psim, nie mieszkała w domu, robiła pod siebie, pies chyba raczej źle się jej kojarzy, a napewno mężczyzna. I nie wiem, czy zostawić im samym dogadanie się, czy wkraczać. Argon jest smutny. Chce sie bawić, ona na niego, ja ich rozdzielam - przecież nie mogę karcić Argona, że chce się bawić, a ona znowu wyraźnie robi to z bojaźni. Tylko na spacerze i w łóżku wszystko jest OK. No, ale mam nadzieję, że kilka, max kilkanaście dni, a jej skrzywiona psychika sie wyprostuje :))
[B]Beata25[/B] - już Ty tak nie głaszcz, bo nawet kota można zagłaskać, a co tu mówić o kocurze:)
Ale sie rozpisałem, jak nie ja :):)
Menrzuś