Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ skąd :cool3: ooooooo......i nawet bejsbola w niej miałaś :evil_lol:[/quote] Nio! :evil_lol::cool3::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kochany! Kasy to ja też mam tam echo... Ale za to tysiące innych rzeczy! Niektóre całkiem fajowe! :loveu:[/quote] Ładna zbieraczka z Ciebie - mi zostaje ze zbieractwa tylko zbieranie puszek - śmigam na spacerki :p Ale z nieba wali śniegiem :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tam mam echo - wczoraj Alfa kazała mi na rękach stanąć i wszystko co wyleciło to zabrała :placz:[/quote] :crazyeye: i posłuchałeś Jej :crazyeye: dałeś się tak normalnie ograbić echhhhhh :roll: :roll: :roll: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kochany! Kasy to ja też mam tam echo... Ale za to tysiące innych rzeczy! Niektóre [B]całkiem fajowe[/B]! :loveu:[/quote] Izula :razz: wystaw bazarek :cool3: :evil_lol: Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:. Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Izula :razz: wystaw bazarek :cool3: :evil_lol:[/quote] No nie wiem, czy ktoś będzie chciał kupić np: koronkę z mojej sukni ślubnej, 2 cm bokserka z gumy, łuskę karpia z 1 gr zawinięte w folię aluminiową, zdjęcia moich zwierzaków za TM, zdjęcia mojego TZ-ta, szczęśliwy kamień, zapinkę do kolczyka... :roll: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No nie wiem, czy ktoś będzie chciał kupić np: koronkę z mojej sukni ślubnej, 2 cm bokserka z gumy, łuskę karpia z 1 gr zawinięte w folię aluminiową, zdjęcia moich zwierzaków za TM, zdjęcia mojego TZ-ta, szczęśliwy kamień, zapinkę do kolczyka... :roll:[/quote] mmmmmmmm muszę przyznać, że to naprawdę interesujące rzeczy :loveu: takie w moim stylu, a szczególnie ten kamień, bo ja zawsze noszę kamienie ze sobą :oops: uwielbiam kamienie :multi: a najbardziej takie jak znajduje się na polach czy łąkach :p "kamieniara" jest ze mnie :multi: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:. Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi:[/quote] Cześć cześć :loveu: :loveu: tak dzisiaj pączki, pączusie, pączunie, pączusienki, pączunieczki......pąkole, pączule, pączkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Cześć cześć :loveu: :loveu: tak dzisiaj pączki, pączusie, pączunie, pączusienki, pączunieczki......pąkole, pączule, pączkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :evil_lol:[/quote] Ja już zjadlam 3! :p I zaczynam wyglądać jak pączek... :roll: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja już zjadlam 3! :p I zaczynam wyglądać jak pączek... :roll:[/quote] Ja jak na razie zjadłam 2 szuki :multi: ale mam zamiar jeszcze ze 2 zjeść :cool3: e tam........pobiegaj trochę [IMG]http://www.pic4ever.com/images/th_running1.gif[/IMG]albo poskacz [IMG]http://www.pic4ever.com/images/studsmatta.gif[/IMG] ewentualnie polataj [IMG]http://www.pic4ever.com/images/fly2.gif[/IMG] a raz dwa się .......odpączkowisz :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: i posłuchałeś Jej :crazyeye: dałeś się tak normalnie ograbić echhhhhh :roll: :roll: :roll:[/quote] Przecież to Alfa....no nie? :roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:. Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi:[/quote] A ja wieczorne cmokasy :loveu::loveu: Już mam dosyć tych pączków.......a jeszcze zostały :mdleje: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja już zjadlam 3! :p I zaczynam wyglądać jak pączek... :roll:[/quote] Tobie i 5 nie zaszkodzi ;) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Sam robiłeś, czy tyle nabyłeś droga kupna?:evil_lol:[/quote] Wypieki to nie moja specjalność :shake:......zakupione, ale smaczne ;) Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja wieczorne cmokasy :loveu::loveu: Już mam dosyć tych pączków.......a jeszcze zostały :mdleje:[/quote] Sam robiłeś, czy tyle nabyłeś droga kupna?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']To albo mało kupiłeś, albo słabo jadłeś. Ja uwielbiam pączki:oops:[/quote] Też lubię ale bez przesady. Ja kupiłem....i Alfa kupiła - i się zsumowało :evil_lol: Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Wypieki to nie moja specjalność :shake:......zakupione, ale smaczne ;)[/quote] To albo mało kupiłeś, albo słabo jadłeś. Ja uwielbiam pączki:oops: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Szkoda, że mnie u Was nie było:placz::placz::placz:. Nie miałbyś problemu z nadmiarem pączków:roll:[/quote] Jeszcze są jakby ktoś się pytał :razz::razz: :evil_lol: Quote
Bila Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Też lubię ale bez przesady. Ja kupiłem....i Alfa kupiła - i się zsumowało :evil_lol:[/quote] Szkoda, że mnie u Was nie było:placz::placz::placz:. Nie miałbyś problemu z nadmiarem pączków:roll: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobry wieczor Ptasiorki:loveu: To sem jo:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]Dobry wieczor Ptasiorki:loveu:[/B][/FONT] [B][FONT=Century Gothic]To sem jo:B-fly:[/FONT][/B][/quote] Jabłuszkowa? :crazyeye: O tej porze? :crazyeye: I nie na zielono? :crazyeye: Świat się kończy :shake: Czeeeeeeeeee :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']Zanim dotrę, to skamienieją:shake:. Nie wiem, czy pociągi w ogóle jadą.Śnieg wali jak goopi. Wróciliśmy ze spaceru jako te bałwany:evil_lol:[/quote] No to na tą okazję wypiekę swoje :evil_lol: Pociągi jeżdżą - spoko. U nas przestało walić z nieba Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa? :crazyeye: O tej porze? :crazyeye: I nie na zielono? :crazyeye: Świat się kończy :shake: Czeeeeeeeeee :sweetCyb::sweetCyb:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak se zapomnialam za make-up'ować:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Bila']:loveu::loveu::loveu::loveu:Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Bilunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak se zapomnialam za make-up'ować:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To chyba z wrażenia :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts