Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochany! Kasy to ja też mam tam echo... Ale za to tysiące innych rzeczy! Niektóre całkiem fajowe! :loveu:[/quote]
Ładna zbieraczka z Ciebie - mi zostaje ze zbieractwa tylko zbieranie puszek - śmigam na spacerki :p

Ale z nieba wali śniegiem :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam mam echo - wczoraj Alfa kazała mi na rękach stanąć i wszystko co wyleciło to zabrała :placz:[/quote]
:crazyeye: i posłuchałeś Jej :crazyeye: dałeś się tak normalnie ograbić echhhhhh :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochany! Kasy to ja też mam tam echo... Ale za to tysiące innych rzeczy! Niektóre [B]całkiem fajowe[/B]! :loveu:[/quote]
Izula :razz: wystaw bazarek :cool3: :evil_lol:

Posted

Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:.
Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Iv_']Izula :razz: wystaw bazarek :cool3: :evil_lol:[/quote]

No nie wiem, czy ktoś będzie chciał kupić np: koronkę z mojej sukni ślubnej, 2 cm bokserka z gumy, łuskę karpia z 1 gr zawinięte w folię aluminiową, zdjęcia moich zwierzaków za TM, zdjęcia mojego TZ-ta, szczęśliwy kamień, zapinkę do kolczyka... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No nie wiem, czy ktoś będzie chciał kupić np: koronkę z mojej sukni ślubnej, 2 cm bokserka z gumy, łuskę karpia z 1 gr zawinięte w folię aluminiową, zdjęcia moich zwierzaków za TM, zdjęcia mojego TZ-ta, szczęśliwy kamień, zapinkę do kolczyka... :roll:[/quote]
mmmmmmmm muszę przyznać, że to naprawdę interesujące rzeczy :loveu: takie w moim stylu, a szczególnie ten kamień, bo ja zawsze noszę kamienie ze sobą :oops: uwielbiam kamienie :multi: a najbardziej takie jak znajduje się na polach czy łąkach :p "kamieniara" jest ze mnie :multi:

Posted

[quote name='Bila']Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:.
Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi:[/quote]

Cześć cześć :loveu: :loveu:
tak dzisiaj pączki, pączusie, pączunie, pączusienki, pączunieczki......pąkole, pączule, pączkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć cześć :loveu: :loveu:
tak dzisiaj pączki, pączusie, pączunie, pączusienki, pączunieczki......pąkole, pączule, pączkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :evil_lol:[/quote]

Ja już zjadlam 3! :p I zaczynam wyglądać jak pączek... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja już zjadlam 3! :p I zaczynam wyglądać jak pączek... :roll:[/quote]
Ja jak na razie zjadłam 2 szuki :multi: ale mam zamiar jeszcze ze 2 zjeść :cool3:

e tam........pobiegaj trochę [IMG]http://www.pic4ever.com/images/th_running1.gif[/IMG]albo poskacz [IMG]http://www.pic4ever.com/images/studsmatta.gif[/IMG] ewentualnie polataj [IMG]http://www.pic4ever.com/images/fly2.gif[/IMG] a raz dwa się .......odpączkowisz :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Buziole poranno-południowe :loveu::loveu::loveu::loveu:. Pączki, dziś pączki:loveu::loveu::loveu:. Sa tacy, co się odchudzają. Współczuję im:diabloti:.
Pączki, pączki,pączki:multi::multi::multi:[/quote]
A ja wieczorne cmokasy :loveu::loveu:
Już mam dosyć tych pączków.......a jeszcze zostały :mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja wieczorne cmokasy :loveu::loveu:
Już mam dosyć tych pączków.......a jeszcze zostały :mdleje:[/quote]

Sam robiłeś, czy tyle nabyłeś droga kupna?:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']To albo mało kupiłeś, albo słabo jadłeś. Ja uwielbiam pączki:oops:[/quote]
Też lubię ale bez przesady. Ja kupiłem....i Alfa kupiła - i się zsumowało :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wypieki to nie moja specjalność :shake:......zakupione, ale smaczne ;)[/quote]

To albo mało kupiłeś, albo słabo jadłeś. Ja uwielbiam pączki:oops:

Posted

[quote name='Bila']Szkoda, że mnie u Was nie było:placz::placz::placz:. Nie miałbyś problemu z nadmiarem pączków:roll:[/quote]
Jeszcze są jakby ktoś się pytał :razz::razz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Też lubię ale bez przesady. Ja kupiłem....i Alfa kupiła - i się zsumowało :evil_lol:[/quote]
Szkoda, że mnie u Was nie było:placz::placz::placz:. Nie miałbyś problemu z nadmiarem pączków:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]Dobry wieczor Ptasiorki:loveu:[/B][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic]To sem jo:B-fly:[/FONT][/B][/quote]
Jabłuszkowa? :crazyeye:
O tej porze? :crazyeye:
I nie na zielono? :crazyeye:

Świat się kończy :shake:

Czeeeeeeeeee :sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Bila']Zanim dotrę, to skamienieją:shake:. Nie wiem, czy pociągi w ogóle jadą.Śnieg wali jak goopi. Wróciliśmy ze spaceru jako te bałwany:evil_lol:[/quote]
No to na tą okazję wypiekę swoje :evil_lol:
Pociągi jeżdżą - spoko. U nas przestało walić z nieba

Posted

[quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa? :crazyeye:
O tej porze? :crazyeye:
I nie na zielono? :crazyeye:

Świat się kończy :shake:

Czeeeeeeeeee :sweetCyb::sweetCyb:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak se zapomnialam za make-up'ować:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']:loveu::loveu::loveu::loveu:Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Bilunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]