Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='evaxon']to ja przychodze a wszyscy juz uciekaja :razz::razz::razz:[/quote] A ja już myślałem, że w tym całym szczęściu zapomniałaś o mnie :roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poszedłeś?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakby co to milczem jak zaklęta:roll: A jak nie mogem gadać to goopawki dostaję[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-417.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] To już lepiej gadaj :evil_lol: Dzieńdoberek :loveu::multi: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']To już lepiej gadaj :evil_lol: Dzieńdoberek :loveu::multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiedziałam, ze nie zaryzykujesz:evil_lol: Myślałam że nas zostawiłeś i poszedłeś na te koty na prawdę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry :sg168: ponoć ktoś zgubił kota :hmmmm: a ja wchodze i paczę.............jest tutaj siedzi :multi: :kociak:[/quote] Tu nikt nie zgubił :eviltong: Czeeeee :multi::loveu: [quote]Dzień dobrt wszystkim gadułom! :loveu: [/quote] To mi nie? :crazyeye:........................:placz: dobereeeeek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooo i widzę że moja metoda "na stringi" zadziałała....jesteś w czasie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiedziałam, ze nie zaryzykujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myślałam że nas zostawiłeś i poszedłeś na te koty na prawdę:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jaka domyślna się ostatnio zrobiłaś :evil_lol: No i ci ja bym tam robił z moimi bestiami? :roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooo i widzę że moja metoda "na stringi" zadziałała....jesteś w czasie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To teraz tak to się nazywa? :evil_lol: Dałem sie po prostu dogonić :eviltong::multi: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaka domyślna się ostatnio zrobiłaś :evil_lol: No i ci ja bym tam robił z moimi bestiami? :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uczę się pilnie:eviltong: No jak to co....coś przeciwnego do tego co robisz tutaj....budził postrach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']To teraz tak to się nazywa? :evil_lol: Dałem sie po prostu dogonić :eviltong::multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak....chyba ja opatentuję:evil_lol: Eeeee tam, nie pitol....wydygałeś:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uczę się pilnie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to co....coś przeciwnego do tego co robisz tutaj....budził postrach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Grzeczna dziewczynka :diabloti: ....i kotki pewnie by się przestraszyły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak....chyba ja opatentuję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeee tam, nie pitol....wydygałeś:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaaak? Tzn Ty zakładasz, a wtedy łatwiej dogonić? :-o Przeciesz świnia ze mnie nie jest.....jeszcze się zziajasz :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Grzeczna dziewczynka :diabloti: ....i kotki pewnie by się przestraszyły :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No czasem:diabloti: No a poza tym....najważniejsze...co bys tam robiła jak mnie tam nie ma:razz:[/B][/COLOR][/FONT]:p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No czasem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a poza tym....najważniejsze...co bys tam robiła jak mnie tam nie ma:razz:[/COLOR][/FONT][/B]:p[/quote] Taaaaaa......słusznie prawisz:diabloti: Nic bym tam nie robiła :loveu:............:roflt::roflt: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaak? Tzn Ty zakładasz, a wtedy łatwiej dogonić? :-o Przeciesz świnia ze mnie nie jest.....jeszcze się zziajasz :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie:diabloti:......taka zagrywka psychologiczna:eviltong:......mężczyźni bowiem mają jakąś awersję do stringów...tzn nie chcą zakładać.....nie wiedzieć czemu:niewiem: :evil_lol::evil_lol: Nie bój żaby...na dzisiaj to ja sie w odpowiedni sprzęt wyposażyłam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-27.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa......słusznie prawisz:diabloti: Nic bym tam nie robiła :loveu:............:roflt::roflt:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czasem mi się udaje:evil_lol:[/B][B] Ojjj nie czepiaj się....do Agnieszki mówiłam:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie:diabloti:......taka zagrywka psychologiczna:eviltong:......mężczyźni bowiem mają jakąś awersję do stringów...tzn nie chcą zakładać.....nie wiedzieć czemu:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie bój żaby...na dzisiaj to ja sie w odpowiedni sprzęt wyposażyłam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-27.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....bo się w coś tam wpija :shake:....no chorerkę się mordować :niewiem: No to można trochę pobiegać :p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czasem mi się udaje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojjj nie czepiaj się....do Agnieszki mówiłam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dokładnie :diabloti: No to se pogadajcie, a ja pobiegam po dogo :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']....bo się w coś tam wpija :shake:....no chorerkę się mordować :niewiem: No to można trochę pobiegać :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam...idzie sie przyzwyczaić...a potem to już same plusy:evil_lol: No to dawaj:razz:[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-52.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam...idzie sie przyzwyczaić...a potem to już same plusy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to dawaj:razz:[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-52.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jakie tam znowu plusy? Tak z rana maraton? :crazyeye: Czyś Ty zgoopŁa? :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Dokładnie :diabloti: No to se pogadajcie, a ja pobiegam po dogo :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz....nie boisz się.....Jeszcze Agnieszkę przekonam do tych stringów:diabloti: Ty lepiej siedź i pilnuj przebiegu dyskusji:evil_lol: Ot taka moja dobra rada:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakie tam znowu plusy? Tak z rana maraton? :crazyeye: Czyś Ty zgoopŁa? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jakie........lekkie, przewiewne, nie odcinają się pod spodniami:razz: No co...chicłeś pobiegać to ja Cię tylko motywuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jakie........lekkie, przewiewne, nie odcinają się pod spodniami:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co...chicłeś pobiegać to ja Cię tylko motywuje:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A zwykłe są takie ciężkie, że aż się uginasz :shake: A mi sie odcinają i się nie przejmuję :p Już lepiej nie papuguj - ja tu jestem Motywatorem :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz....nie boisz się.....Jeszcze Agnieszkę przekonam do tych stringów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty lepiej siedź i pilnuj przebiegu dyskusji:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ot taka moja dobra rada:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ona jest tą, co nie lubi przeciągów :p No właśnie pilnuję......ładna pogoda jest za oknem, nieprawdaż? :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']A zwykłe są takie ciężkie, że aż się uginasz :shake: A mi sie odcinają i się nie przejmuję :p Już lepiej nie papuguj - ja tu jestem Motywatorem :p:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] No coś ty......tak długo Cie edukuję a ty nadal antygwałty nosisz?:crazyeye::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Beznadziejny przypadek[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]:shake:[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] No dobra dobra:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty......tak długo Cie edukuję a ty nadal antygwałty nosisz?:crazyeye::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Beznadziejny przypadek[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]:shake:[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobra dobra:roll: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wybacz, ale tych barchanów nie naszam :p eeeeeech :placz::placz: Quote
Recommended Posts