Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iv_']Też lecę, jakaś śpiąca jestem ;) Spokojnej nocy i kolorowych snów życzę :loveu: :multi: :loveu:[/quote] Czymnij się ciepło :loveu: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila']Jeszcze wleciałam, Cioteczka, żeby Ci buziola na dobranoc sprzedać. kolorowych:loveu:[/quote] Cmokam Ciem mocno :loveu: spokojnej nocki :loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [IMG]http://www.santa-eko.pl/images/instrukcja/alu1.png[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oj, by się przydało :evil_lol: Miłego dzionka :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry :loveu:[/quote] Witanko :multi::loveu: Już odżyłaś? :razz: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i nic mi się nie śniło:roll:.....czuję się jakby mnie kto łopatą w łeb walnął:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i nic mi się nie śniło:roll:.....czuję się jakby mnie kto łopatą w łeb walnął:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widać, jak spałaś to TZ przeczytał Twoje zadłużenie na bazarku :diabloti: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Widać, jak spałaś to TZ przeczytał Twoje zadłużenie na bazarku :diabloti: Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz? Czy wiesz bo znowu podgladałes:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myślisz? Czy wiesz bo znowu podgladałes:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara::siara: :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']:siara::siara: :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiedziałam:evil_lol: To co to było ...mop czy łopata:roll: wiesz żebym wiedziała jak się zemścić:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiedziałam:evil_lol: To co to było ...mop czy łopata:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]wiesz żebym wiedziała jak się zemścić:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ty musisz być zawsze lepsza - powinnaś chyba wałek wybrać :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty musisz być zawsze lepsza - powinnaś chyba wałek wybrać :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hmmmm złamany jes:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hmmmm złamany jes:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :crazyeye::crazyeye:......................biedny TZ :shake: :roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Widać, jak spałaś to TZ przeczytał Twoje zadłużenie na bazarku :diabloti: Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote] Buhahahahahahaha :evil_lol: Jabco! Masz przewalone! :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']:crazyeye::crazyeye:......................biedny TZ :shake: :roflt::roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No powaga:roll: Rączka sie złamała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Buhahahahahahaha :evil_lol: Jabco! Masz przewalone! :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba mu nie wypeplasz:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahahaha :evil_lol: Jabco! Masz przewalone! :evil_lol:[/quote] Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......jeszcze będzie miała szlaban na kompecka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No powaga:roll: Rączka sie złamała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Ty to masz powera w tej drobnej rączce :evil_lol: TZ to chyba po ścianach chodzi jak masz zły humorek :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No powaga:roll: Rączka sie złamała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No chyba mu nie wypeplasz:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaaaaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......jeszcze będzie miała szlaban na kompecka :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie:roll: I tak juz usłyszałam ze go zaniedbuje :roll: bo musi usypiać sam:roll: Pitoli:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ty to masz powera w tej drobnej rączce :evil_lol: TZ to chyba po ścianach chodzi jak masz zły humorek :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nawet nie wiedzialam ze aż taki:roll: No zdarza się......albo okupuje garaż:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......jeszcze będzie miała szlaban na kompecka :evil_lol:[/quote] Ona? :crazyeye: Szlaban? :-o Walnie Tz-towi i po sprawie :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no coś ty.......ty?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie:roll: I tak juz usłyszałam ze go zaniedbuje :roll: bo musi usypiać sam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pitoli:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nawet nie wiedzialam ze aż taki:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No zdarza się......albo okupuje garaż:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wcale mu się nie dziwię - sam w łóżku leżał, a słyszał jak się wydzierałaś podczas emocjonującej aukcji.....eeeeech To już sobie wyobrażam co się tam u Ciebie dzieje jak mopem wymachujesz :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie no coś ty.......ty?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No właśnie! JA :crazyeye::cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ona? :crazyeye: Szlaban? :-o Walnie Tz-towi i po sprawie :evil_lol:[/quote] No taaaaaak......słaba płeć, chorerka :evil_lol: Quote
Recommended Posts