Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U mnie świeci od rana:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja dzisiaj jem soczystego kurczaka z woreczka...szybko, łatwo i tanio:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to leć............ja też na razie znikam....zgladnę jak Ala kipnie:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzymaj się...............paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ja chyba "talerz rybaka" zrobię :razz: Paaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Znowu się spóźniałam i wszyscy się rozleźli:shake: Mówię "cześć" wierząc, że ktoś kiedyś na nie odpowie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja chyba "talerz rybaka" zrobię :razz: Paaaaaaaaaaa :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No no no zaintrygowałeś mnie...........wyruszam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-292.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Selketowa....odpowiadam CI!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :multi::multi::multi::multi: prawie tydziem wolny od nauki mam :loveu: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No no no zaintrygowałeś mnie...........wyruszam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-292.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Selketowa....odpowiadam CI!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jabłuszko Me :calus: :calus: A ja mam na obiadek chili con care z prażonym ryżem i sałatkę owocową:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Znowu się spóźniałam i wszyscy się rozleźli:shake: Mówię "cześć" wierząc, że ktoś kiedyś na nie odpowie:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Cześć - wierząc, że to dojdzie do Ciebie :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No no no zaintrygowałeś mnie...........wyruszam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-292.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Zdecydowałem się na mintaja w koszulce serowej :p Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']:multi::multi::multi::multi: prawie tydziem wolny od nauki mam :loveu:[/quote] No to teeeeeraz dopiero będziesz zajęta :evil_lol: Powodzenia ;) Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witanko, mało jestem przytomna, ale siem cieszem, że Was widzem, ewentualnie zobaczem:evil_lol::evil_lol::multi::multi::loveu: [SIZE=1]Już rzeczywiście wariuje od tych chałtur, oby przeżyć do środy:roll:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila']Witanko, mało jestem przytomna, ale siem cieszem, że Was widzem, ewentualnie zobaczem:evil_lol::evil_lol::multi::multi::loveu: [SIZE=1]Już rzeczywiście wariuje od tych chałtur, oby przeżyć do środy:roll:[/SIZE][/quote] To w środę przewidujesz reanimację? :evil_lol: Czeeeeee :multi::loveu: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']To w środę przewidujesz reanimację? :evil_lol: Czeeeeee :multi::loveu:[/quote] Nio, we wtorek leci gazeta, a w środę oddaję książkę, tylko ją skończyć jeszcze muszę:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila']Nio, we wtorek leci gazeta, a w środę oddaję książkę, tylko ją skończyć jeszcze muszę:placz::placz::placz:[/quote] To tylko dwa dni......mogę przesłać Ci karton Red Bulla jak chcesz :razz: :glaszcze: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']To tylko dwa dni......mogę przesłać Ci karton Red Bulla jak chcesz :razz: :glaszcze:[/quote] Dam radę, bo... muszę. Zanim Red Bull przyjdzie, to już mam nadzieję się wyspać:lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila']Dam radę, bo... muszę. Zanim Red Bull przyjdzie, to już mam nadzieję się wyspać:lol:[/quote] Wtedy to chyba na dwa znikniesz z dogo, co? :placz: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Wtedy to chyba na dwa znikniesz z dogo, co? :placz:[/quote] Ale w życiu kimnę się i zaraz do Was przylecę:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila']Ale w życiu kimnę się i zaraz do Was przylecę:loveu:[/quote] nooooooo :multi:......trzymam za słowo ;) Ja przez ten czas pokombinuję coś z fotkami :p Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam się z Wami po długim dniu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Faktycznie.....dłuuuuugo Ciebie tu nie było.....witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Jabłuszko Me :calus: :calus: A ja mam na obiadek chili con care z prażonym ryżem i sałatkę owocową:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]oooooo zdaje się że zachaczę jeszcze o wschód:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Zdecydowałem się na mintaja w koszulce serowej :p[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze tylko 300 kilosów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam się z Wami po długim dniu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No to teeeeeraz dopiero będziesz zajęta :evil_lol: Powodzenia ;)[/quote] :lol::evil_lol::evil_lol: no znaczy ten w weekend mam 2 egzaminy wiec powinnam sie uczyc caly tydzien :roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Zapraszam:multi::multi::multi::multi: Jeszcze jest i chili z ryżem prażonym i sałątka owocowa mimo, że po przejściach małych to jeszcze jej się ostało:diabloti: A ryż prażony polecam każdemu bo jest pyszny ino długo się robi troszkę:loveu::loveu::loveu::loveu: I jak chcesz to mogę Cię jeszcze na jeżyki zaprosić, ale one są prosto z gara, bo nam się nie chce czekać aż stężeją i przyjmą formę ciastek:oops: Mówię jeszcze raz [SIZE=3][COLOR=Magenta]CZEŚĆ WIECZORNIE[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Leeeeeeceeeee[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-292.gif[/IMG]....ślinotok mam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]oooooo zdaje się że zachaczę jeszcze o wschód:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Zapraszam:multi::multi::multi::multi: Jeszcze jest i chili z ryżem prażonym i sałątka owocowa mimo, że po przejściach małych to jeszcze jej się ostało:diabloti: A ryż prażony polecam każdemu bo jest pyszny ino długo się robi troszkę:loveu::loveu::loveu::loveu: I jak chcesz to mogę Cię jeszcze na jeżyki zaprosić, ale one są prosto z gara, bo nam się nie chce czekać aż stężeją i przyjmą formę ciastek:oops: Mówię jeszcze raz [SIZE=3][COLOR=Magenta]CZEŚĆ WIECZORNIE[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']:lol::evil_lol::evil_lol: no znaczy ten w weekend mam 2 egzaminy wiec powinnam sie uczyc caly tydzien :roll::roll::roll:[/quote] Aaaa tam pitolisz.....już widzę jak będziesz się uczyła :roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket'] Mówię jeszcze raz [SIZE=3][COLOR=magenta]CZEŚĆ WIECZORNIE[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi:[/quote] Drobny wieczorek :multi::multi: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Ciekawe kto będzie sprzątał zapluty cały świat:roll::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jo nie:shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts