Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):"Każdy kupiec swój towar chwali", a Ty odwrotnie :eviltong::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca ja chcę spodnie sprzedać! Bez zawartości :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jesoooooooooooo :roll: Tobie się dzisiaj wszystko kojarzy... :roll: co będziesz smażył? Piersi? :evil_lol: A skąd wiesz? :crazyeye: :roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Bila napisał(a):Cioteczka IV, a ty jeszcze nie w robocie?:cool3::cool3: :cool1: ja pracuje od 15tej do 21 :razz: jestem w trakcie szykowania, czyli malowania itd ,a w między czasie lukam se tutaj :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):A skąd wiesz? :crazyeye: :roflt::roflt: No taaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca ja chcę spodnie sprzedać! Bez zawartości :evil_lol: Ja stąd idę, bo zaraz zazdrosna modka banami bedzie częstować :diabloti: Paaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja stąd idę, bo zaraz zazdrosna modka banami bedzie częstować :diabloti: Paaaaaaaaaaa:loveu: Paaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Lecę :multi:, jeszcze muszę pare spraw przed pracą załatwić :roll: Miłego dnia Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: i Wujaszku :loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No i wróciłam.....zastanawiałam się właśnie co mnie tak uszy pieką:roll: a wy tu : Jabłuszkowa to, Jabłuszkowa tamto.......wiedziałam że mnie ubóstwiacie ale żeby aż tak:crazyeye: Bosssszzz ale jestem wspaniała:B-fly: A nie macie gdzies jakichś dżinsów w rozmiarze dla ludzi?:razz: Bo to 36 to chyba na jakąś lalkę:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No i wróciłam.....zastanawiałam się właśnie co mnie tak uszy pieką:roll: a wy tu : Jabłuszkowa to, Jabłuszkowa tamto.......wiedziałam że mnie ubóstwiacie ale żeby aż tak:crazyeye: Bosssszzz ale jestem wspaniała:B-fly: A nie macie gdzies jakichś dżinsów w rozmiarze dla ludzi?:razz: Bo to 36 to chyba na jakąś lalkę:roll: Z tym ubóstwianiem to przesadzasz :roll::evil_lol: A powiem ci, że to takie maławe 36 jest :roll: No myslałam, że się wścieknę jak w nie nie weszłam :angryy: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] A nie macie gdzies jakichś dżinsów w rozmiarze dla ludzi?:razz: Bo to 36 to chyba na jakąś lalkę:roll: :roll: a gdzie ty widzialas lalke w rozmiarze 36:roll: chyba lalka grubaska:roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Z tym ubóstwianiem to przesadzasz :roll::evil_lol: A powiem ci, że to takie maławe 36 jest :roll: No myslałam, że się wścieknę jak w nie nie weszłam :angryy: Za dużo drożdżówek a nie maławe:diabloti: :roll: a gdzie ty widzialas lalke w rozmiarze 36:roll: chyba lalka grubaska:roll:weź mnie nie denerwuj...w 36 to ja jedną nogę moge wsadzić:roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Za dużo drożdżówek a nie maławe:diabloti: weź mnie nie denerwuj...w 36 to ja jedną nogę moge wsadzić:roll::evil_lol: MaUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUpa :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] weź mnie nie denerwuj...w 36 to ja jedną nogę moge wsadzić:roll::evil_lol: :roll::roll::roll: nie przesadzaj okejj??:evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']MaUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUpa :diabloti:Też Cię kocham:loveu: EFF...zaufaj mi.....w tym wypadku...wyjątkowo mówię prawdę:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'] EFF...zaufaj mi.....w tym wypadku...wyjątkowo mówię prawdę:evil_lol: biedna :roll::roll::roll::roll::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']biedna :roll::roll::roll::roll::loveu::loveu::loveu: Eeeee tammmm;) Przywykłam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Eeeee tammmm;) Przywykłam:evil_lol: współczuję :roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']współczuję :roll::roll::roll::roll:ja też se współczuję:roll: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']ja też se współczuję:roll: wiesz... ważne że akceptujesz siebie taką jaką jesteś :roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']wiesz... ważne że akceptujesz siebie taką jaką jesteś :roll::roll::roll:No nie do konca....ale staram się;) Wychodzę z załozenia że nie wszyscy moga mieć rozmiar 36 nawet jesli bardzo tego chcą:roll: ja mam 44 i lubie siebie...a ze czasem ponarzekam.....to chyba normalne...kazda baba niezaleznie od rozmiaru czasem narzeka:evil_lol: Dobra zmieńmy temat bo sie tu robi kozetka u psychoanalityka:roll:...Menrzuś przyjdzie to nas pogoni:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No nie do konca....ale staram się;) Wychodzę z załozenia że nie wszyscy moga mieć rozmiar 36 nawet jesli bardzo tego chcą:roll: ja mam 44 i lubie siebie...a ze czasem ponarzekam.....to chyba normalne...kazda baba niezaleznie od rozmiaru czasem narzeka:evil_lol: Dobra zmieńmy temat bo sie tu robi kozetka u psychoanalityka:roll:...Menrzuś przyjdzie to nas pogoni:evil_lol: :roll: jak mam byc szczera to nigdy w zyciu nie dala bym ci takiego rozmiaru :razz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']:roll: jak mam byc szczera to nigdy w zyciu nie dala bym ci takiego rozmiaru :razz: No bo na zdjęciach ukrywam to i owo;) a poza tym jestem dość wysoka:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No bo na zdjęciach ukrywam to i owo;) a poza tym jestem dość wysoka:roll: Japco! Masz taki rozmiar, na jaki się czujesz! O! :loveu: Quote
tyciaNi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzuś, u Kleosi to swoją drogą bywam, ale ja przecież Sylwę taką milościa obdarowałam - niestety wątek wyhaczyłam już po szczęśliwym zakończeniu :evil_lol: ...no cóż ojców sukcesu jest wielu ;) Quote
Recommended Posts