Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jesoooooooooooo :roll: Tobie się dzisiaj wszystko kojarzy... :roll: co będziesz smażył? Piersi?

:evil_lol:

A skąd wiesz? :crazyeye:

:roflt::roflt:

Posted

Bila napisał(a):
Cioteczka IV, a ty jeszcze nie w robocie?:cool3::cool3:

:cool1: ja pracuje od 15tej do 21 :razz:
jestem w trakcie szykowania, czyli malowania itd ,a w między czasie lukam se tutaj :cool3:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca ja chcę spodnie sprzedać! Bez zawartości :evil_lol:

Ja stąd idę, bo zaraz zazdrosna modka banami bedzie częstować :diabloti:

Paaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

Lecę :multi:, jeszcze muszę pare spraw przed pracą załatwić :roll:

Miłego dnia Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: i Wujaszku :loveu:

Posted

No i wróciłam.....zastanawiałam się właśnie co mnie tak uszy pieką:roll: a wy tu : Jabłuszkowa to, Jabłuszkowa tamto.......wiedziałam że mnie ubóstwiacie ale żeby aż tak:crazyeye: Bosssszzz ale jestem wspaniała:B-fly:

A nie macie gdzies jakichś dżinsów w rozmiarze dla ludzi?:razz:
Bo to 36 to chyba na jakąś lalkę:roll:

Posted

[quote name='apple']No i wróciłam.....zastanawiałam się właśnie co mnie tak uszy pieką:roll: a wy tu : Jabłuszkowa to, Jabłuszkowa tamto.......wiedziałam że mnie ubóstwiacie ale żeby aż tak:crazyeye: Bosssszzz ale jestem wspaniała:B-fly:

Z tym ubóstwianiem to przesadzasz :roll::evil_lol:

A powiem ci, że to takie maławe 36 jest :roll: No myslałam, że się wścieknę jak w nie nie weszłam :angryy:

Posted

[quote name='apple']

:roll: a gdzie ty widzialas lalke w rozmiarze 36:roll: chyba lalka grubaska:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Z tym ubóstwianiem to przesadzasz :roll::evil_lol:

A powiem ci, że to takie maławe 36 jest :roll: No myslałam, że się wścieknę jak w nie nie weszłam :angryy:
Za dużo drożdżówek a nie maławe:diabloti:

:roll: a gdzie ty widzialas lalke w rozmiarze 36:roll: chyba lalka grubaska:roll:
weź mnie nie denerwuj...w 36 to ja jedną nogę moge wsadzić:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']MaUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUpa :diabloti:Też Cię kocham:loveu:

EFF...zaufaj mi.....w tym wypadku...wyjątkowo mówię prawdę:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']wiesz... ważne że akceptujesz siebie taką jaką jesteś :roll::roll::roll:No nie do konca....ale staram się;) Wychodzę z załozenia że nie wszyscy moga mieć rozmiar 36 nawet jesli bardzo tego chcą:roll:

ja mam 44 i lubie siebie...a ze czasem ponarzekam.....to chyba normalne...kazda baba niezaleznie od rozmiaru czasem narzeka:evil_lol:

Dobra zmieńmy temat bo sie tu robi kozetka u psychoanalityka:roll:...Menrzuś przyjdzie to nas pogoni:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No nie do konca....ale staram się;) Wychodzę z załozenia że nie wszyscy moga mieć rozmiar 36 nawet jesli bardzo tego chcą:roll:

ja mam 44 i lubie siebie...a ze czasem ponarzekam.....to chyba normalne...kazda baba niezaleznie od rozmiaru czasem narzeka:evil_lol:

Dobra zmieńmy temat bo sie tu robi kozetka u psychoanalityka:roll:...Menrzuś przyjdzie to nas pogoni:evil_lol:
:roll: jak mam byc szczera to nigdy w zyciu nie dala bym ci takiego rozmiaru :razz:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: jak mam byc szczera to nigdy w zyciu nie dala bym ci takiego rozmiaru :razz:
No bo na zdjęciach ukrywam to i owo;) a poza tym jestem dość wysoka:roll:

Posted

Menrzuś, u Kleosi to swoją drogą bywam, ale ja przecież Sylwę taką milościa obdarowałam - niestety wątek wyhaczyłam już po szczęśliwym zakończeniu :evil_lol:

...no cóż ojców sukcesu jest wielu ;)