Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Teraz ja sprawuje nad tym pieczę:p.....on się do tego nie nadaje...on se moze płacić za jakieś inne bzdety ale takie poważne sprawy jak net....niech się nawet nie waży tykać:cool1: łooooooo to fajnie miałeś:evil_lol::razz: Bossssssszzzz I w ten sposób facet ma jeden problem z głowy :diabloti: Nie mów, że zazdrościsz :razz::evil_lol: WymskŁo mi się.......miało być na PW :oops: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']I w ten sposób facet ma jeden problem z głowy :diabloti: Nie mów, że zazdrościsz :razz::evil_lol: WymskŁo mi się.......miało być na PW :oops:A niech się cieszy.....tyle mu mogę dać luzu:evil_lol: No wiesz....zawsze to jakies ekstremalne wrażenie:evil_lol: Niooooo:oops: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']A niech się cieszy.....tyle mu mogę dać luzu:evil_lol: No wiesz....zawsze to jakies ekstremalne wrażenie:evil_lol: Niooooo:oops: Ciekawe co nowego wymyśli :p Ekstremalne? Luuuuuzik :p Ale to mi się wymskŁo, więc co taka czerwona jesteś? :razz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciekawe co nowego wymyśli :p Ekstremalne? Luuuuuzik :p Ale to mi się wymskŁo, więc co taka czerwona jesteś? :razz:No wiesz.....on się musi zaczać starać inaczej kara nie minie:evil_lol: Eeeee widzę ze zahartowany jesteś:evil_lol: No bo jakoś rzadko słyszę takie cmoknięcia...i tak jakoś.....odwyklam:roll::oops: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No wiesz.....on się musi zaczać starać inaczej kara nie minie:evil_lol: Eeeee widzę ze zahartowany jesteś:evil_lol: No bo jakoś rzadko słyszę takie cmoknięcia...i tak jakoś.....odwyklam:roll::oops: eeee tam.....kara minie, a obowiązków jakby mniej :roflt: normalnie charcik ze mnie :diabloti: Przecież Iza co drugi dzień Ciebie obcmokuje :crazyeye:.....to jak mogłaś odwyknąć? Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']eeee tam.....kara minie, a obowiązków jakby mniej :roflt: normalnie charcik ze mnie :diabloti: Przecież Iza co drugi dzień Ciebie obcmokuje :crazyeye:.....to jak mogłaś odwyknąć? Co minie? Nic nie minie jak sie nie poprawi o!:cool1: łaaaa też taki chudy jesteś:crazyeye: Eeee no alleeee Iza nie ma wąsów:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Co minie? Nic nie minie jak sie nie poprawi o!:cool1: łaaaa też taki chudy jesteś:crazyeye: Eeee no alleeee Iza nie ma wąsów:roll::evil_lol: Myślisz, że przeciąga strunę? :razz:....muszę pogadać z TZem :p .....ale klata wypukła :diabloti: :mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Co minie? Nic nie minie jak sie nie poprawi o!:cool1: łaaaa też taki chudy jesteś:crazyeye: Eeee no alleeee Iza nie ma wąsów:roll::evil_lol: AAAaaa i owszem! Iza nie ma wąsów! Doberek :loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że przeciąga strunę? :razz:....muszę pogadać z TZem :p .....ale klata wypukła :diabloti: :mdleje:Taaaak! Pogadaj! Tak po męsku:razz::diabloti: Raczej żebra na wierchu:evil_lol: No soooooooo:roll: AAAaaa i owszem! Iza nie ma wąsów! Doberek :loveu:A nie mówiłam? A no...MÓWIŁAM:p Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no rozmowy ciąg dalszy nudno to przy was nie jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):AAAaaa i owszem! Iza nie ma wąsów! Doberek :loveu: A Jabłuszkowa potrzebuje wąsów :placz: Brrrrryyyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Taaaak! Pogadaj! Tak po męsku:razz::diabloti: Raczej żebra na wierchu:evil_lol: No soooooooo:roll: A nie mówiłam? A no...MÓWIŁAM:p Dawaj mi tu go :mad::evil_lol: Na wierchu to jest grzbiet :eviltong: A mówiłaś, mówiłaś.......goopoty :eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):no rozmowy ciąg dalszy nudno to przy was nie jest :evil_lol: Trzeba się naładować pozytywnymi fluidami na cały dzień :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):A Jabłuszkowa potrzebuje wąsów :placz: Brrrrryyyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Jabco! To Ty taka jesteś? :cool3: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']A Jabłuszkowa potrzebuje wąsów :placz: Brrrrryyyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: No pewnie.....zawsze to coś cię jeszcze w gratisie pomizia:evil_lol: Dawaj mi tu go :mad::evil_lol: Na wierchu to jest grzbiet :eviltong: A mówiłaś, mówiłaś.......goopoty :eviltong::eviltong:na razie się schował w pracy......ale po południu.....normalnie zwiążę i przyprowadzę:evil_lol: alllle dowciapnić ho ho ho:evil_lol: Cooooooo? Normalnie ktoś tu grabie ma w użyciu:roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jabco! To Ty taka jesteś? :cool3:Nooooo:diabloti: Pokazałam swoją ciemną stronę conie? :razz::diabloti::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_'] hellllooooołłłłłłłłl :loveu: :multi: :loveu: ooooooo jacieeeeeeeeee :crazyeye: Jabłuszkowa jest z rana :multi: :loveu: Cze Ciotka! Ja też takie oczy zrobiłam :crazyeye: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_'] hellllooooołłłłłłłłl :loveu: :multi: :loveu: ooooooo jacieeeeeeeeee :crazyeye: Jabłuszkowa jest z rana :multi: :loveu: Ano jestem! Cieszysz się prawda?:razz::diabloti: ja też sie cieszę ze cię widzę:loveu: Ale niestety muszę się już zbierać......spóźniliście się....wstydźcie się:cool1::evil_lol: No to leceeee - paaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nooooo:diabloti: Pokazałam swoją ciemną stronę conie? :razz::diabloti::evil_lol: taaaaaaaaaaaaaaa... Chyba zepsutą stronę! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 credita napisał(a):no to ładuję się ,może coś to da ;) Ja już się naładowałem, tylko net mi powoli dzisiaj chodzi i nie nadążam z odpisywaniem :placz: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 hellllooooołłłłłłłłl :loveu: :multi: :loveu: ooooooo jacieeeeeeeeee :crazyeye: Jabłuszkowa jest z rana :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No pewnie.....zawsze to coś cię jeszcze w gratisie pomizia:evil_lol: na razie się schował w pracy......ale po południu.....normalnie zwiążę i przyprowadzę:evil_lol: alllle dowciapnić ho ho ho:evil_lol: Cooooooo? Normalnie ktoś tu grabie ma w użyciu:roll::evil_lol: Ale z Ciebie perwers :diabloti::diabloti: poszczekam :siara::siara: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_'] hellllooooołłłłłłłłl :loveu: :multi: :loveu: ooooooo jacieeeeeeeeee :crazyeye: Jabłuszkowa jest z rana :multi: :loveu: Witanko :multi::loveu:......nareszcie się z łóżka zwlokłaś :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_'] hellllooooołłłłłłłłl :loveu: :multi: :loveu: ooooooo jacieeeeeeeeee :crazyeye: Jabłuszkowa jest z rana :multi: :loveu: Ciotka! Ić na iiny serwer bo lecisz z przodu!!! Quote
Recommended Posts