apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz co? :crazyeye: Ty sie powinnaś o co innego martwić, a nie o makijaż :eviltong::evil_lol: taaaaa......o mamutach był nietrafiony :evil_lol: sprawdzam tylko wizualnie, na odległość, konsystencję......i zostawmy to, bo zaraz Ala tu sedes przytarga :evil_lol:taaaak? A o co?:crazyeye: dla mnie był rewelacyjny:diabloti: Moja Ala? eeee ona nigdy:shake: Zrobi i mówi feeeeeeee....i ucieka do drugiego pokoju:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']taaaak? A o co?:crazyeye: dla mnie był rewelacyjny:diabloti: Moja Ala? eeee ona nigdy:shake: Zrobi i mówi feeeeeeee....i ucieka do drugiego pokoju:evil_lol: A to, to juz na PW :evil_lol: To używaj przecinków, bo zrozumiałem, że nie był najlepszy :diabloti: Jaka Twoja - mówię o Alicji.....juz papier toaletowy tu przyniosła :roflt: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']A to, to juz na PW :evil_lol: To używaj przecinków, bo zrozumiałem, że nie był najlepszy :diabloti: Jaka Twoja - mówię o Alicji.....juz papier toaletowy tu przyniosła :roflt:Dopsssszzzz - Szczekam:diabloti: Dobrze Panie PSOrze:roll:(przecinek):evil_lol:poprawię się:roll: Buhahahahahha to wyrażaj się precyzyjnie bo tak to nie wiadomo...za dużo tych Ali w okolicy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']Dopsssszzzz - Szczekam:diabloti: Dobrze Panie PSOrze:roll:(przecinek):evil_lol:poprawię się:roll: Buhahahahahha to wyrażaj się precyzyjnie bo tak to nie wiadomo...za dużo tych Ali w okolicy:evil_lol: Aby nie za głośno :p Nnno! (jak Dyzma) :diabloti: To nie dojrzałaś tego papióra? :crazyeye:.....łeeeeeee - to Ty tak po łebkach tu czytasz :shake::eviltong: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Aby nie za głośno :p Nnno! (jak Dyzma) :diabloti: To nie dojrzałaś tego papióra? :crazyeye:.....łeeeeeee - to Ty tak po łebkach tu czytasz :shake::eviltong: HAuuuuuuuuuuuu:evil_lol: CO?!:crazyeye: Wypraszam sobie!!! Nie czytam po łebkach! Doczytałam! Ino dzisiaj ciężko myśle(czyt. nie grzeszę błyskotliwością) i nie skojarzyłam- a tu od razu TAKIE słowa:roll::obrazic: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Czas już na mnie - trzeba wracać do roboty :shake: Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Czas już na mnie - trzeba wracać do roboty :shake: Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: No patrzajcie! Nawtykał mi i się zmywa....ehhh te chłopy:shake::evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Menrzuś napisał(a):Twoje to już były południowe, więc nie oszukuj :eviltong::multi: :loveu::evil_lol: no to witam popołudniowo :loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']Dopsssszzzz - Szczekam:diabloti: Dobrze Panie PSOrze:roll:(przecinek):evil_lol:poprawię się:roll: Buhahahahahha to wyrażaj się precyzyjnie bo tak to nie wiadomo...za dużo tych Ali w okolicy:evil_lol: :razz::razz:no moja droga ...nieuważnie czytasz .... trzeba kojarzyć fakty ;) Iza miała zegarki do doppy ...:evil_lol: itd :p Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']No mówię że czytam uważnie tylko nie zaskakuje......:roll::evil_lol: dobra moze lepiej nie zaskakuj :roll:.....................:evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz:no moja droga ...nieuważnie czytasz .... trzeba kojarzyć fakty ;) Iza miała zegarki do doppy ...:evil_lol: itd :p No mówię że czytam uważnie tylko nie zaskakuje......:roll::evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 po bardzo długiej przerwie powracam i pozdrawiam :loveu: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jeśli jeszcze ktoś mnie pamięta :oops::razz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']No patrzajcie! Nawtykał mi i się zmywa....ehhh te chłopy:shake::evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Grunt to działać z zaskoczenia :evil_lol: Do sklikania się :loveu: :loveu::evil_lol: no to witam popołudniowo :loveu::multi: a ja Ciebie wieczorkową porą :razz::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 tyciaNi napisał(a):jeśli jeszcze ktoś mnie pamięta :oops::razz: :hmmmm: :hmmmm: aaaaa.....pamiętam :multi:......u Kleosi Ciebie też widziałem ;) Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tak wyglądał abażur po powrocie ze spacerku :evil_lol: Następnego dnia.... Trochę fotki niebieskie, ale robiłem w głębi lasu, a tylko tam Gacek mógł sobie pobiegać Quote
Bila Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg Plastik lekutko popękał:evil_lol:. Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Bila']http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg Plastik lekutko popękał:evil_lol:. Tam gdzie popękał, to się zlepiło. Ale tam gdzie odpadło - nic nie dało się zrobić. Trzeba było nowy na noc założyć :shake: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale słodki zakapiorek :loveu: :loveu: :loveu: http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg te klosze takie do kitu robią i tyle :roll: :roll: :diabloti: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jestem!:sweetCyb:Mam!:sweetCyb: Oddali MI:sweetCyb: Jessssooo jak się cieszę! :Cool!::Cool!::Cool!: Grunt to działać z zaskoczenia :evil_lol: Do sklikania się :loveu:Aaaaa tam doopa z zaskoczenia.....powiedz lepiej, że się przestraszyłeś mojej reakcji jak do ciebie dotarło co napisałeś:evil_lol:;) łooooo matko i córko:crazyeye::evil_lol: http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg To sie nazywa speed:p http://img374.imageshack.us/img374/6697/74308454rj6.jpg Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']ale słodki zakapiorek :loveu: :loveu: :loveu: http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg te klosze takie do kitu robią i tyle :roll: :roll: :diabloti: Tandeta normalnie :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Jestem!:sweetCyb:Mam!:sweetCyb: Oddali MI:sweetCyb: Jessssooo jak się cieszę! :Cool!::Cool!::Cool!: Aaaaa tam doopa z zaskoczenia.....powiedz lepiej, że się przestraszyłeś mojej reakcji jak do ciebie dotarło co napisałeś:evil_lol:;) łooooo matko i córko:crazyeye::evil_lol: http://img181.imageshack.us/img181/136/75293312vw4.jpg To sie nazywa speed:p http://img374.imageshack.us/img374/6697/74308454rj6.jpg Jabłuszkowa wróciła :sweetCyb::sweetCyb::cunao:....pypeć wyleczony :multi::multi: Z tego strachu to mi włosy na baczność stanęły :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa wróciła :sweetCyb::sweetCyb::cunao:....pypeć wyleczony :multi::multi: Z tego strachu to mi włosy na baczność stanęły :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu:Ano jestem:B-fly:Wiem, wiem, że tęskniliście......ale już was nie opuszczę:diabloti: No! Chociaż tyle...i jak taka jeżowa noc mija?:razz::diabloti: Doooooberek:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Ano jestem:B-fly:Wiem, wiem, że tęskniliście......ale już was nie opuszczę:diabloti: No! Chociaż tyle...i jak taka jeżowa noc mija?:razz::diabloti: Doooooberek:loveu: ....do czasu aż znowu ktoś nie opłaci :evil_lol: ....sprężyście :diabloti: Muuuuuua :loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']....do czasu aż znowu ktoś nie opłaci :evil_lol: ....sprężyście :diabloti: Muuuuuua :loveu: Teraz ja sprawuje nad tym pieczę:p.....on się do tego nie nadaje...on se moze płacić za jakieś inne bzdety ale takie poważne sprawy jak net....niech się nawet nie waży tykać:cool1: łooooooo to fajnie miałeś:evil_lol::razz: Bossssssszzzz Quote
Recommended Posts