Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doszły mnie słuchy że ktoś sie objawił:multi:........i nawet nie tęsknił:cool1:....a to juz karygodne jest:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p

Witankoooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p

Witankoooooo :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1:

Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll:

Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll:

Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm:

Ma sie ten wrodzony talent:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma sie ten wrodzony talent:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll:

Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll:

Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye:
......normalnie sie chyba starzeje:placz:

Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]......normalnie sie chyba starzeje:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:.....
Na drugi raz zmień towarzystwo :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:.....
Na drugi raz zmień towarzystwo :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]STANDARD[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:

Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:

Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]STANDARD[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol:

Ale by się działo [IMG]http://www.pic4ever.com/images/dan.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Menrzuś']To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol:

Ale by się działo [IMG]http://www.pic4ever.com/images/dan.gif[/IMG][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz:

Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie całuj mnie na mrozie bo będę miała zimy:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol:

:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol:

:razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Ze co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się nie dziw...u nas jutro to samo bedzie:cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ze co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p

Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p

Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol:

No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol:

Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs:

I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu:
Paaaaaaa Izuniu!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaa Izuniu!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czymnij się :multi:

mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czymnij się :multi:

mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/quote]

Się nie boi, Menrzuś:loveu:. Będzie dobrze