Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Bila']Z Gacusiem będzie OK. Trzymajmy za wetkę, żeby przeżyła:cool3:[/quote] Spooooko - ciałem zasłonię :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doszły mnie słuchy że ktoś sie objawił:multi:........i nawet nie tęsknił:cool1:....a to juz karygodne jest:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p Witankoooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ Ty masz słuch :razz:.....wszystko wraca na stare tory - nareszcie po świętach :p Witankoooooo :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1: Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Absolutny! Zapomniałeś?:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nareszcie te święta sie skończyły:multi: .............już sie nimi zmęczyłam.....chyba nawet cieszę się ze wracam do pracy:roll:...chyba....bo z drugiej strony już się cieszę ze za trzy tygodnie znowu 2 tygodnie wolnego:multi::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll: Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak dawno Ciebie nie słyszałem, że pewnie mi się zapomniało :roll: Ty to potrafisz się ustawić w życiu - co chwila urlop :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm: Ma sie ten wrodzony talent:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie nie wiem dlaczego...co to się porobiło:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma sie ten wrodzony talent:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll: Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Szalałaś, szalałaś.....i nawet się nie pochwaliłaś :roll: Wiedziałem pod kogo się podkleić :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye: ......normalnie sie chyba starzeje:placz: Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee nie szalałam........spokojnie imprezowaliśmy......jak nigdy:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]......normalnie sie chyba starzeje:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mam nadzieję że to dobry klej i na długo zostaniesz:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:..... Na drugi raz zmień towarzystwo :razz: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Cooooo? :crazyeye: A Ty tyle biedactwo u fryzjerki się namęczyłaś :shake:..... Na drugi raz zmień towarzystwo :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]STANDARD[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol: Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol: Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeee tam.....zawsze tyle siedzę nie tylko z powodu Sylwestra......:roll:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]STANDARD[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Towarzystwa nie zmienię.......stare, sprawdzone:loveu:....tylko tak trochę spierniczeliśmy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zrezygnuję z imprez z nimi tylko jeśli zaprosicie nas z Alfą na potupankę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol: Ale by się działo [IMG]http://www.pic4ever.com/images/dan.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic[/quote] Cmokaniaaaaaaaaaaa z zamrożonego Gdańska :loveu: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To najwyższy czas odpierniczyć to towarzystwo :razz:......:evil_lol: Ale by się działo [IMG]http://www.pic4ever.com/images/dan.gif[/IMG][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz: Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuuuuuziam Was :loveu: ze śnieżnych Katowic[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie całuj mnie na mrozie bo będę miała zimy:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Cmokaniaaaaaaaaaaa z zamrożonego Gdańska :loveu:[/quote] Ile macie stopni za oknem??? :roll: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że jak to się robi........poproszę o przepis:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooo.....ale chyba prędzej dane mi będzie umrzeć:evil_lol: niż zobaczyć jak wywijasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol: :razz: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ile macie stopni za oknem??? :roll:[/quote] było -14, a teraz -11 Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Pogwiazdorz jak zawsze :evil_lol: :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Ze co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']było -14, a teraz -11[/quote] :crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się nie dziw...u nas jutro to samo bedzie:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee gwiazdorzę na co dzień....już im się opatrzyło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ze co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ja pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdziu! :crazyeye:[/quote] Ile całkiem rano było to nie wiem.....ale fajnie jest :p Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To gwiazdorz inaczej - w rutynę widać wpadłaś :p Muszę już śmigać na spacerki, a potem z Gackem do wetki na zdjęcie szwów :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol: No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol: Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs: I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu: Paaaaaaa Izuniu!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myślisz?:crazyeye::cool1: Muszę nową strategię opracować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No leć leć.........Boże miej w opiece tę biedną kobietę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzymam żeby wszystko było ok:thumbs:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I też śmigam......na zakupki....Paaaaaaaaaaaa Menrzusiu!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaa Izuniu!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się :multi: mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Czymnij się :multi: mam stracha :shake:...........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/quote] Się nie boi, Menrzuś:loveu:. Będzie dobrze Quote
Recommended Posts