Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie miałem kompa :shake:[/quote] taaaaa i bez kompa już nie umiesz się kontaktować zapewne :roll: jaki nasuwa się wniosek? ......nie tęskniłeś :cry: :cry: :cry: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']nie ma żadnych ...odwoływań :mad: :mad: :mad:[/quote] To było do Bili, a nie do Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']a telefon w morzu utopił :shake: :shake: ot jaki kataklizm Cię spotkał, całkowite odcięcie od świata :p[/quote] kataklizm normalnie :shake: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Na pewno tęsknił, tylko mu goopio się teraz przyznać:diabloti:, że nas tak na pastwę losu zostawił[/quote] :mdleje: normalnie porzucił nas tak :roll: :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']pfyyyyyyyyyy :roll: :obrazic: :eviltong:[/quote] Widzę, że Ciebie cUś zatkało :crazyeye: :eviltong::evil_lol: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Na ekranie mam gluty - tylko nie wiem czy Bili, czy Argona :diabloti:[/quote] Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1:[/quote] Ale z Ciebie prawdziwa jeNdza - pieskowi papu nie dać :shake: Jakieś dziwne te gluty :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Jemu nigdy:angryy:. To cholerny sybirak:placz:. Im zimniej, tym lepiej:roll:. Kiedyś przy minus 26 poszedł się kąpać, znaczy wleciał do przerębli:mad:, dobrze, że to przy brzegu było, z drugim takim inteligentnym haszczakiem:angryy:. Mało na zawał nie zeszłam, a ten potem nawet nie smarknął. On przy takich temperaturach oczekuje częstych i długich spacerów:nerwy:. letę[/quote] Leć, tylko ciepło się ubierz, bo Ty chyba nie sybiraczka :razz: i niedawno zasmarkana byłaś :roll: A Bilbo jest niesamowity jak widze :cool1::loveu: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']odwołuję to "ave" :eviltong::evil_lol:[/quote] nie ma żadnych ...odwoływań :mad: :mad: :mad: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']ano zatkało :roll: męska nieczułość :roll: :eviltong:[/quote] Nieczułość? :crazyeye:......... :mdleje: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Tuba mi się zatkała, a okno zamarzło :shake:[/quote] a telefon w morzu utopił :shake: :shake: ot jaki kataklizm Cię spotkał, całkowite odcięcie od świata :p Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale z Ciebie prawdziwa jeNdza - pieskowi papu nie dać :shake: Jakieś dziwne te gluty :diabloti:[/quote] Ma się odchudzać. Tak kazał wet:diabloti:. jakbym mu pozwoliła żarłby 24 godz. na dobę. Jak dziwne gluty to na pewno nie moje:cool3:. ja mam standardowe:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']To było do Bili, a nie do Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] pfyyyyyyyyyy :roll: :obrazic: :eviltong: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3:[/quote] Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Widzę, że Ciebie cUś zatkało :crazyeye: :eviltong::evil_lol:[/quote] ano zatkało :roll: męska nieczułość :roll: :eviltong: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Masz rację - w nocy to tylko wiedźmy latają :diabloti:[/quote] No ja myślałam,że jestem taka czarująca wróżka, a tu patrz.... :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1:[/quote] daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']no to trafił Ci się obżarty facet :evil_lol: musisz mu pasa zacisnąć trochę niestety :roll: żeby go nie zatuczyć :mad:[/quote] On już jest za gruby:eviltong: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']to była tylko propozycja :eviltong: nie musi z niej korzystać przecież :roll: :p[/quote] Iv, nie gniewaj się, ale nie skorzystam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3:[/quote] Dobra rada - dostanie to "eeeeee" o 3ciej w nocy :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Ma się odchudzać. Tak kazał wet:diabloti:. jakbym mu pozwoliła żarłby 24 godz. na dobę. Jak dziwne gluty to na pewno nie moje:cool3:. ja mam standardowe:evil_lol:[/quote] To tak ja Sylwa....chłopaki jakoś sobie normują jedzenie Ja jestem do Argonowych przyzwyczajony, dlatego wydają mi się dziwne :diabloti: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']bo to dooopa zbita :niewiem: trza na odwyk wziąść grubaska :razz::eviltong::evil_lol:[/quote] Nie wiesz co to znaczy odchudzać Bilba:shake::shake::roll:. To już mi siebie łatwiej:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma[/quote] Masz rację - w nocy to tylko wiedźmy latają :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma[/quote] no to trafił Ci się obżarty facet :evil_lol: musisz mu pasa zacisnąć trochę niestety :roll: żeby go nie zatuczyć :mad: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Tez tak sądzę - to Iv chciała z Ciebie wiedźmę zrobić :diabloti:[/quote] Iv:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Na pewno nie:lol: Quote
Recommended Posts