Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie miałem kompa :shake:[/quote]
taaaaa i bez kompa już nie umiesz się kontaktować zapewne :roll:
jaki nasuwa się wniosek? ......nie tęskniłeś :cry: :cry: :cry:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Na pewno tęsknił, tylko mu goopio się teraz przyznać:diabloti:, że nas tak na pastwę losu zostawił[/quote]
:mdleje: normalnie porzucił nas tak :roll: :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na ekranie mam gluty - tylko nie wiem czy Bili, czy Argona :diabloti:[/quote]

Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1:

Posted

[quote name='Bila']Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1:[/quote]
Ale z Ciebie prawdziwa jeNdza - pieskowi papu nie dać :shake:

Jakieś dziwne te gluty :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Jemu nigdy:angryy:. To cholerny sybirak:placz:. Im zimniej, tym lepiej:roll:. Kiedyś przy minus 26 poszedł się kąpać, znaczy wleciał do przerębli:mad:, dobrze, że to przy brzegu było, z drugim takim inteligentnym haszczakiem:angryy:. Mało na zawał nie zeszłam, a ten potem nawet nie smarknął. On przy takich temperaturach oczekuje częstych i długich spacerów:nerwy:. letę[/quote]
Leć, tylko ciepło się ubierz, bo Ty chyba nie sybiraczka :razz: i niedawno zasmarkana byłaś :roll:

A Bilbo jest niesamowity jak widze :cool1::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tuba mi się zatkała, a okno zamarzło :shake:[/quote]
a telefon w morzu utopił :shake: :shake: ot jaki kataklizm Cię spotkał, całkowite odcięcie od świata :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale z Ciebie prawdziwa jeNdza - pieskowi papu nie dać :shake:

Jakieś dziwne te gluty :diabloti:[/quote]

Ma się odchudzać. Tak kazał wet:diabloti:. jakbym mu pozwoliła żarłby 24 godz. na dobę.

Jak dziwne gluty to na pewno nie moje:cool3:. ja mam standardowe:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To było do Bili, a nie do Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
pfyyyyyyyyyy :roll: :obrazic:

:eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3:[/quote]

Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzę, że Ciebie cUś zatkało :crazyeye:

:eviltong::evil_lol:[/quote]
ano zatkało :roll: męska nieczułość :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz rację - w nocy to tylko wiedźmy latają :diabloti:[/quote]

No ja myślałam,że jestem taka czarująca wróżka, a tu patrz.... :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Też nie wiem:evil_lol:. Bo smarkam dalej. Biszkoptowy mnie dobił wył nie na spacer a do żarcia:shake:. Leży w kuchni i szlocha:cool1:[/quote]
daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3:

Posted

[quote name='Iv_']no to trafił Ci się obżarty facet :evil_lol: musisz mu pasa zacisnąć trochę niestety :roll: żeby go nie zatuczyć :mad:[/quote]

On już jest za gruby:eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']to była tylko propozycja :eviltong: nie musi z niej korzystać przecież :roll: :p[/quote]

Iv, nie gniewaj się, ale nie skorzystam:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']daj mu jabłko, albo się zatka i przestanie szlochać, albo dostanie......eeeee i polecicie na spacer:cool3:[/quote]
Dobra rada - dostanie to "eeeeee" o 3ciej w nocy :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Ma się odchudzać. Tak kazał wet:diabloti:. jakbym mu pozwoliła żarłby 24 godz. na dobę.

Jak dziwne gluty to na pewno nie moje:cool3:. ja mam standardowe:evil_lol:[/quote]
To tak ja Sylwa....chłopaki jakoś sobie normują jedzenie

Ja jestem do Argonowych przyzwyczajony, dlatego wydają mi się dziwne :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']bo to dooopa zbita :niewiem: trza na odwyk wziąść grubaska :razz::eviltong::evil_lol:[/quote]

Nie wiesz co to znaczy odchudzać Bilba:shake::shake::roll:. To już mi siebie łatwiej:cool3:

Posted

[quote name='Bila']Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma[/quote]
Masz rację - w nocy to tylko wiedźmy latają :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Nie dam, już dwa zjadł:shake:. dam trzecie, to będę w nocy latała:mad:. mowy nie ma[/quote]
no to trafił Ci się obżarty facet :evil_lol: musisz mu pasa zacisnąć trochę niestety :roll: żeby go nie zatuczyć :mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tez tak sądzę - to Iv chciała z Ciebie wiedźmę zrobić :diabloti:[/quote]

Iv:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.

Na pewno nie:lol: