Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Jestem tadaaaaammmmmmm [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] to ja :multi: Wasza ukochana gwiazda [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG]

błeheheheeeeee :diabloti:

[SIZE=4]Cześć Dziewczyny[/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu:

a Rodzynka wciąż brak :shake: :roll: :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol:

Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie.....błeheheheheheeee:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trafiłaś tu tylko za sprawą mojego blasku....i po moich śladach szłaś:evil_lol: Tak to bys nie trafiła....bo ciemnica i pustka tu straszliwa była....ale się tym zajęłam...spoko:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Dziękuję ślicznie :multi: że Twój złoty blask oświetlił mi drogę i mogłam tu bezproblemowo trafić :p ooooo Jabłuszkowa jaka Ty uczynna kobieta :modla: :modla: :modla:

:roll: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:loveu::loveu:

no gdzie byłaś, jak Ciebie nie było? :mad: :eviltong: noooooooooo:obrazic: :roll:[/quote]

Smarkałam:cool3:, churchlałam,piłam Gripex i zużytkowałam całą rolkę papieru toaletowego, bo chusteczek zabrakło:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: i myślisz, że nas......pożre jak wróci :cool3: schrupie z kosteczkami :razz:

:diabloti:[/quote]

Kto wie:diabloti:, jak juz wykończył resztę śledzi, to może być z nami krucho:cool3:. Chyba że po świątecznym obżarstwie nam odpuści:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']ojojoj :shake: to byłaś Bidulka :placz: :calus:

ale żeby nawet na słówko ze mną tu nie zajrzeć ...:angryy: :angryy: :obrazic:[/quote]

Jak byłam, to Ciebie nie było:mad:.

Posted

[quote name='Bila'][SIZE=5]Cześć[/SIZE]:multi::multi::loveu::loveu:[/quote]

:loveu::loveu:

no gdzie byłaś, jak Ciebie nie było? :mad: :eviltong: noooooooooo:obrazic: :roll:

Posted

[quote name='jbk']Blask Jabłuszka rozświetla ciemne chwile naszego życia......[/quote]

zaczyna się jak wstęp do........horroru :cool3: :evil_lol:

:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Przyjdzie, zgłodniały naszego towarzystwa jak ... hiena albo inny sęp:evil_lol:[/quote]
:crazyeye: i myślisz, że nas......pożre jak wróci :cool3: schrupie z kosteczkami :razz:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: śledzików to chyba już nie ma :shake: bo coś mówił, że sama końcówka mu została i trochę popłakiwał z tego powodu :razz:
ale Ala miała mu troszkę podesłać, ponoć ma większą ilość jeszcze :cool1:

ale bym śledzika zjadła :cry::cry::cry:[/quote]
Ja też:placz::placz::placz:, a jem chleb z serem:angryy:

Posted

[quote name='Bila']Smarkałam:cool3:, churchlałam,piłam Gripex i zużytkowałam całą rolkę papieru toaletowego, bo chusteczek zabrakło:diabloti:[/quote]

ojojoj :shake: to byłaś Bidulka :placz: :calus:

ale żeby nawet na słówko ze mną tu nie zajrzeć ...:angryy: :angryy: :obrazic:

Posted

[quote name='Bila']Kto wie:diabloti:, jak juz wykończył resztę śledzi, to może być z nami krucho:cool3:. Chyba że po świątecznym obżarstwie nam odpuści:evil_lol:[/quote]

:hmmmm: śledzików to chyba już nie ma :shake: bo coś mówił, że sama końcówka mu została i trochę popłakiwał z tego powodu :razz:
ale Ala miała mu troszkę podesłać, ponoć ma większą ilość jeszcze :cool1:

ale bym śledzika zjadła :cry::cry::cry:

Posted

[quote name='Iv_']a ja płatki owsiane na wodzie :roll:

Alaaaaaaa daj śledzika :cry:.......prosimy pięknie :modla: :razz:[/quote]

Pewnie zjadła już:angryy::angryy:

Posted

[quote name='Iv_']to trza było na mnie poczekać :eviltong: :p[/quote]

Smarki mnie wykończyły:oops::oops:, nie dałam rady. Teraz letę przyoblec się w co można i biszkoptowego trzeba wybiegać i chusteczki kupić:diabloti:. To na razie. Ale jakby Ala te śledzie przyniosła, to zostaw trochę dla mnie:roll:

Posted

[quote name='Bila']Ja też:placz::placz::placz:, a jem chleb z serem:angryy:[/quote]
a ja płatki owsiane na wodzie :roll:

Alaaaaaaa daj śledzika :cry:.......prosimy pięknie :modla: :razz:

Posted

[quote name='Iv_']Ja też nienawidzę kataru :mad:
Miłego biegania z Bilbusiem :loveu:
jak będą śledziki to ja się z Tobą podzielę :eating: chociaż powiem trudno mi będzie :roll: bo ślina mi już cieknie jak pomyślę o śledziku :p:cool3:
ale nie będę taka.....taka wiśnia :diabloti:[/quote]

To dobrze, bo wolę czereśnie:diabloti:. Letę

Posted

[quote name='Bila']Pewnie zjadła już:angryy::angryy:[/quote]
:hmmmm: to może Ala zrobiłaby nowe i nam podesłała :razz::razz:

bo jakoś ja mam lenia w nowym roku :roll: :roll: ale apetyt mi dopisuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Smarki mnie wykończyły:oops::oops:, nie dałam rady. Teraz letę przyoblec się w co można i biszkoptowego trzeba wybiegać i chusteczki kupić:diabloti:. To na razie. Ale jakby Ala te śledzie przyniosła, to zostaw trochę dla mnie:roll:[/quote]

Ja też nienawidzę kataru :mad:
Miłego biegania z Bilbusiem :loveu:
jak będą śledziki to ja się z Tobą podzielę :eating: chociaż powiem trudno mi będzie :roll: bo ślina mi już cieknie jak pomyślę o śledziku :p:cool3:
ale nie będę taka.....taka wiśnia :diabloti:

Posted

echhhhh [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG] i znowu cisza :roll:

idę zająć się moimi ulubionymi pracami :cool1: :roll:.........domowymi [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-490.gif[/IMG]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-399.gif[/IMG]

Posted

Wy tu sobie fajnie gaworzycie a mnie pozbawiono internetu!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
Wiecie, bez jedzenia można żyć, bez chłopa też (Manrzuś mi tu zaraz pałą przywali), ale bez netu, mieeeeeeeeeeeee :angryy::angryy::angryy:.
No to spadam, bo awaria potrwa nie wiadomo do kiedy a przez modem to trochę kosztuje. :-(

Posted

[quote name='Bila']Pewnie zjadła już:angryy::angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: nie zjadła ..cały czas ma :p
a teraz pichci pizzę :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='tomcug']Wy tu sobie fajnie gaworzycie a mnie pozbawiono internetu!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
Wiecie, bez jedzenia można żyć, bez chłopa też (Manrzuś mi tu zaraz pałą przywali), ale bez netu, mieeeeeeeeeeeee :angryy::angryy::angryy:.
No to spadam, bo awaria potrwa nie wiadomo do kiedy a przez modem to trochę kosztuje. :-([/quote]

:shake: życie bez internetu to ciężka sprawa :shake: współczuję Ci Cioteczka :calus:
nie masz wyjścia:niewiem: musisz zająć się innymi sprawami :razz: może jakieś sprzątanko, czy inne zaległości odkładana na tzw, "święty nigdy" :evil_lol:

ale szybko do nas wracaj :multi: popypłamy sobie troszkę :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake: nie zjadła ..cały czas ma :p[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]a teraz pichci pizzę :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:

Posted

[quote name='Iv_']Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:[/quote]
Ale jakie dobre te węglowodany:multi:.

Jakaś epidemia z tym odciętym netem:shake:. Cioteczkę Tomcugową odłączyło:shake:.

Posted

[quote name='Iv_']Ala dobijasz mnie :mdleje: bo masz jeszcze śledziki, które ja bym zjadła, a ja ich nie mam :roll: i w dodatku robisz pizzę, a ja takich rzeczy nie moge jeść, bo mi pupa rośnie jak nie kontroluje co jem :cry::cry::cry: a pizza to same węglowodany :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:roll: nie dobijam przeca .... tylko piszę :oops:.... ja uwielbiam pizzę ... ale na grubaśnym europejskim cieście :multi:...taką mniammmmm ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ...cała pizza łapie wspaniały aromacik [/B][/COLOR][/FONT]