Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']Pewnie się nie nam nie powiedzą :niewiem:[/quote] A pewnie, że nie:razz::diabloti: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:mad: znowu posty przestawia :roll: nic się pod tym względem nie poprawiło w nowym roku :shake: :shake:[/quote] To już chyba pozostanie tak na stałe:roll: Bo przecież to tylko drobna usterka:roll: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:No to jest obłęd z tymi postami, a jak przyjdzie poczytac ktoś, kto przez dwie strony nie brał udziału w dyskusji, to zwariuje:evil_lol:. Menrzus dziś będzie:ekmm::look3::???::eek::scream_3::question:,jak przyjdzie poczytać:evil_lol:[/quote] Tak moje teraźniejsze odpowiedzi wskoczyły sobie gdzieś na poprzednie strony :roll: wkurza mnie to :angryy: Menrzuś da radę :razz: on bardzo kreatywny w czytaniu :evil_lol: a w interpretacji późniejszej to po prostu [B][I]Miszcz[/I][/B] :cool3: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Iv, jak świnki?:cool3::cool3:[/quote] Lecę zajrzeć, bo jakieś piski w klatce słychać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Znowu gdzieś wywaliło mój post, więc powtarzam: za godzinkę wracam. :diabloti: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Podły ten hamak:mad::mad: :evil_lol:[/quote] Wiem.....ja mu tłumaczyłam, że nie monia tak, że California się stara, że się zakochała, że będzie jej smutno i przykro, że wpłynie to na jej psychikie i może doprowadzić po poważnych zmian w zwojach mózgowych, jej zachowaniu, że to jest dla niej TRAUMA.....a on nic:placz::placz::placz::placz: ROzumiesz? NIC:placz::placz::placz::placz: Nadal sobie wisi w klatce i dynda..... Swoją drogą spytaj Iv, jak prosiaczki bo ona ma na nie oko:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Właśnie, właśnie, a Wy się tutaj tak wydzieracie od rana! :evil_lol: Ludzie, już nie wiem, gdzie szukać tych postów. :crazyeye:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No to jest obłęd z tymi postami, a jak przyjdzie poczytac ktoś, kto przez dwie strony nie brał udziału w dyskusji, to zwariuje:evil_lol:. Menrzus dziś będzie:ekmm::look3::???::eek::scream_3::question:,jak przyjdzie poczytać:evil_lol: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']no booooooo ja jestem bardzo ruchoma i piękna przeca [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] jak na żywego trupa w moim wieku :diabloti:[/quote] No.... jesteś dobrze zakonserwowana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:No to jest obłęd z tymi postami, a jak przyjdzie poczytac ktoś, kto przez dwie strony nie brał udziału w dyskusji, to zwariuje:evil_lol:. Menrzus dziś będzie:ekmm::look3::???::eek::scream_3::question:,jak przyjdzie poczytać:evil_lol:[/quote] Nu:roll: Dwie strony to nic, ja miałam dzisiaj 8 :roll: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']Nu:roll: Dwie strony to nic, ja miałam dzisiaj 8 :roll:[/quote] I jak?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Iv, jak świnki?:cool3::cool3:[/quote] :cool1: juz wszystko wiem, w klatce było 3 świnki :roll:, ale jakoś polarowa norka była bardzo napęczniała, więc wyglądało na to, że 2 się tam schowały :evil_lol: Miski puste były :shake:, a więc................nasypałam ziarna i.........:crazyeye: raptem zrobiło się 5 świnek i wszystkie szybko biegały :diabloti: Oczywiście przy korycie pierwsza była Lilka :mad:, jest naaaaajwiększa i najłaskawsza :multi: więc pomiziałam ją po grzbiecie, a ona pogruchała mi za to :loveu: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: :hmmmm:[/quote] Nosz kurrde :mdleje: :mdleje: [B]Tłumaczę: Pewnie nam nie powiedzą.[/B] :mdleje: :mdleje: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Znowu gdzieś wywaliło mój post, więc powtarzam: za godzinkę wracam. :diabloti:[/quote] On jest, gdzies trzy strony wstecz:cool3:. Leć, na pewno ktoś z tego naszego zacnego:evil_lol: grona tu będzie Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']Nosz kurrde :mdleje: :mdleje: [B]Tłumaczę:[/B] [B]Pewnie nam nie powiedzą.[/B] :mdleje: :mdleje:[/quote] Dzięks za tlumaczenie :multi: :multi::eviltong: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']Lecę zajrzeć, bo jakieś piski w klatce słychać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] Pewnie głodne:roll::cool3: Jak to świnki:roll: One najlepiej czują się w towarzystwie pokarmu:diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']Lecę zajrzeć, bo jakieś piski w klatce słychać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] No tobie świnki dać:mad::mad: :evil_lol: Żywe? Czy się zarujkowały? Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Znowu gdzieś wywaliło mój post, więc powtarzam: za godzinkę wracam. :diabloti:[/quote] Wracaj :cool1: my tu czasem sobie paplamy :evil_lol: a posta to diabli wiedzą gdzie i jakiego ciągle szukać :roll: całe strony trzeba ryć, żeby doczytać :mad: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']I jak?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie doczytałam:oops::oops::oops::oops: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']nie doczytałam:oops::oops::oops::oops:[/quote] Znudziłyśmy cię:mad::mad::mad::mad::razz: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']No tobie świnki dać:mad::mad: :evil_lol: Żywe? Czy się zarujkowały?[/quote] :mdleje: :mdleje: Kofam Cie Bila:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Znudziłyśmy cię:mad::mad::mad::mad::razz:[/quote] hmmm..........to jest NADINTERPRETACJA:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Bardzo stroskana jestem losem świnek:cool3:, ale mam z nim jedna cechę wspólną, tez się lepiej czuję w towarzystwie żarcia:diabloti:. Ale na hamaczek się nie zasadzam[/quote] :hmmmm: noooo hamaczek jest jeden i California wiecznie go okupuje :evil_lol:, więc nie miałabyś zbytnio szans na niego :roll:, chyba że ze swoim przyjdziesz[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']:mdleje: :mdleje: Kofam Cie Bila:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Bardzo stroskana jestem losem świnek:cool3:, ale mam z nim jedna cechę wspólną, tez się lepiej czuję w towarzystwie żarcia:diabloti:. Ale na hamaczek się nie zasadzam Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: juz wszystko wiem, w klatce było 3 świnki :roll:, ale jakoś polarowa norka była bardzo napęczniała, więc wyglądało na to, że 2 się tam schowały :evil_lol: Miski puste były :shake:, a więc................nasypałam ziarna i.........:crazyeye: raptem zrobiło się 5 świnek i wszystkie szybko biegały :diabloti: Oczywiście przy korycie pierwsza była Lilka :mad:, jest naaaaajwiększa i najłaskawsza :multi: więc pomiziałam ją po grzbiecie, a ona pogruchała mi za to :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts