Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Nie wiadomo, co jeszcze ukrywa. :mad:[/quote] właśnie :roll: nie wiadomo czego się spodziewać :roll: :evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']jestem zawsze grzeczna :eviltong: [SIZE=1]prawie [/SIZE]:roll: :diabloti:[/quote] a prawie, jak to mówiłaś, robi różnicę :eviltong: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wróciłam:cool3:. Kupy nie było:mad::angryy:, tylko polowanie:shake:. No to kolejeczka. trochę mało kieliszków, ale ja mogę w ostateczności z gwinta [IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/szp4.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']dobra, dobra - wszystko jest ukryte :eviltong:[/quote] i zakryte też? :cool1: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Wróciłam:cool3:. Kupy nie było:mad::angryy:, tylko polowanie:shake:. No to kolejeczka. trochę mało kieliszków, ale ja mogę w ostateczności z gwinta [IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/szp4.gif[/IMG][/quote] Już myślałem że zaproponujesz usta-usta :diabloti: :drink1: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Wasze zdrówko:beerchug:[/quote] Oby nam się....... :beerchug: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/szp4.gif[/IMG][IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/szp4.gif[/IMG][IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/szp4.gif[/IMG] [B][I][SIZE=6][COLOR=magenta]no to ........do Siego Roku[/COLOR][/SIZE][/I][/B] :multi: :loveu: :multi: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Już myślałem że zaproponujesz usta-usta :diabloti: :drink1:[/quote] No przecież nie omdlałeś:diabloti:, żeby ci sztuczne oddychanie robić:roll: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']i zakryte też? :cool1: :diabloti:[/quote] Przecież jestem w kurturarnym towarzystwie :p....umiem sie czasami zachować :razz: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Można i z gwinta, bardzo chętnie, fiolecik też ujdzie w tłoku.:drinking: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']a prawie, jak to mówiłaś, robi różnicę :eviltong:[/quote] :siara: to mówiłam w starym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']No przecież nie omdlałeś:diabloti:, żeby ci sztuczne oddychanie robić:roll:[/quote] Właśnie - trzeba twardym być, a nie mNiętkim :p Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Przecież jestem w kurturarnym towarzystwie :p....umiem sie czasami zachować :razz:[/quote] Wiemy, wiemy w piżamie siedzisz:evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Można i z gwinta, bardzo chętnie, fiolecik też ujdzie w tłoku.:drinking:[/quote] Fiolecik jak najbardziej dla hipopotama w sam raz. Ten hipek to moja gwiazdorska emotka:lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Można i z gwinta, bardzo chętnie, fiolecik też ujdzie w tłoku.:drinking:[/quote] Nie no..... z denaturką na Nowy Rok :mdleje: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila'] tylko polowanie:shake:. [/quote] a na co Bilbo polował? :crazyeye: na przechodniów może :cool3: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:siara: to mówiłam w starym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] Taaaaa....kobieta zmienną jest - nie ma to jak męska stałość :p Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Wiemy, wiemy w piżamie siedzisz:evil_lol:[/quote] a tuś trafiła kulą w płot - jeszcze w spodniach :eviltong: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ale wiecie, jak wyszłam na tę niby kupę, to okzuje się niektórych niskie temperatury się nie imają. Młodzież się u mnie na osiedlu bawi i taki jeden latał w podkoszulce:-o:-o. Od samego patrzenia zimno mi się zrobiło Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Można i z gwinta, bardzo chętnie, fiolecik też ujdzie w tłoku.:drinking:[/quote] [quote name='Menrzuś']Nie no..... z denaturką na Nowy Rok :mdleje: :evil_lol:[/quote] a może to nie denaturka :hmmmm: tylko eeeeeeee wino np, jagodowe :roll: :evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1: Inna sprawa, że kieliszek obok mnie pusty już................. Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']a na co Bilbo polował? :crazyeye: na przechodniów może :cool3: :cool3:[/quote] On tylko na jedno poluje:angryy::angryy:. Artykuły spozywcze, eks-artykuły spożywcze, artykuły podobne do spożywczych, artykuły, które spożywcze są już tylko we wspomnieniach, ale jemu to nie przeszkadza:mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Ale wiecie, jak wyszłam na tę niby kupę, to okzuje się niektórych niskie temperatury się nie imają. Młodzież się u mnie na osiedlu bawi i taki jeden latał w podkoszulce:-o:-o. Od samego patrzenia zimno mi się zrobiło[/quote] Bila - nie pij już :glaszcze:....to Ci najwyraźniej szkodzi :shake: :evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']a może to nie denaturka :hmmmm: tylko eeeeeeee wino np, jagodowe :roll: :evil_lol:[/quote] Taaaaaaaaaaaaaaa, jagodzianka na kościach, już mi na oczy poszło. :diabloti: Quote
Recommended Posts