Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='tomcug']Znalazłam wątek, gdzie nikt nie śpi, więc wkręcę się jak śruba. Może mnie nie wywalicie z hukiem. Wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem. :loveu::loveu::loveu:[/quote] Cześć Cioteczka Tomcug :multi: :loveu: Zapraszamy na pogwarki :evil_lol: Quote
tomcug Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Bila']Cioteczka Tomcugowa:multi::multi::multi::loveu:. Mniodzio, dostałaś moje życzonka na gg?[/quote] Piękne, dostałam i bardzo dziękuję. :multi: Widzę, że bardzo wesoły wąteczek. :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Bila']Jeszcze trochę mnie podszkolisz i chałtury mi się skończą, bo mi podziękują:diabloti::evil_lol:.[/quote] Nie no....bez przesady - taka świnia to ja w końcu nie jestem :evil_lol: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']oooooooo ten? ................[IMG]http://www.pic4ever.com/images/hippo.gif[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Dokładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Hipek teraz skoczy z gadem na szybką kupę. Biszkoptowej gadzinie na spacery się zebrało:mad:, jak jeszce będziecie to wam kolejeczkę postawię: Menrzuś, Iv, Tomcugowa, Ala - to mozna w takim towarzystwie być i pić:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='tomcug']Piękne, dostałam i bardzo dziękuję. :multi: Widzę, że bardzo wesoły wąteczek. :eviltong:[/quote] Jaki wąteczek? To już jest tasiemiec ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Bila']Dokładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Hipek teraz skoczy z gadem na szybką kupę. Biszkoptowej gadzinie na spacery się zebrało:mad:, jak jeszce będziecie to wam kolejeczkę postawię: Menrzuś, Iv, Tomcugowa, Ala - to mozna w takim towarzystwie być i pić:evil_lol:[/quote] Poszczekam....spoko ;) Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='tomcug']Piękne, dostałam i bardzo dziękuję. :multi: Widzę, że bardzo wesoły wąteczek. :eviltong:[/quote] Staramy się jak możemy, tutaj wszyscy pypłają na potęgę :evil_lol: tylko ja jestem małomówna :oops: :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']Staramy się jak możemy, tutaj wszyscy pypłają na potęgę :evil_lol: tylko ja jestem małomówna :oops: :cool3:[/quote] Dobra, dobra - ja to wszystko moderuję :p Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Bila']Dokładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Hipek teraz skoczy z gadem na szybką kupę. Biszkoptowej gadzinie na spacery się zebrało:mad:, jak jeszce będziecie to wam kolejeczkę postawię: Menrzuś, Iv, Tomcugowa, Ala - to mozna w takim towarzystwie być i pić:evil_lol:[/quote] Przegoń szybko Bilba i wracaj :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='tomcug']No to i ja poszczekam jak będą kolejeczki. :razz: :diabloti:[/quote] Noooooo....mi się juz szampon skończył :-? Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaki wąteczek? To już jest tasiemiec ;)[/quote] Tasiemiec serialowy wręcz :multi: mamy mnóstwo aktorów pypłających i.......dwie gwiazdy jeszcze na dodatek :p :multi: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - ja to wszystko moderuję :p[/quote] :roll: no i ja się bojam tego moderowania i dlatego tak mało pypłam :placz: :roll: :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']Tasiemiec serialowy wręcz :multi: mamy mnóstwo aktorów pypłających i.......dwie gwiazdy jeszcze na dodatek :p :multi: :diabloti: :diabloti:[/quote] Tylko proszę - nie łącz tego z "Klanem" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']:roll: no i ja się bojam tego moderowania i dlatego tak mało pypłam :placz: :roll: :p :diabloti:[/quote] A bój się :diabloti:.....będziesz przynajmniej grzeczna :evil_lol: Quote
tomcug Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Poszczekam....spoko ;)[/quote] No to i ja poszczekam jak będą kolejeczki. :razz: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooo....mi się juz szampon skończył :-?[/quote] :crazyeye: a co robiłeś z tym szamponem? chyba nie piłeś :roll: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: a co robiłeś z tym szamponem? chyba nie piłeś :roll:[/quote] spienił się ...... i ni ma go :crazyeye: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Tylko proszę - nie łącz tego z "Klanem" :evil_lol:[/quote] o matko :roll: nie mam zamiaru takiego, nie oglądam seriali :eviltong: ja tylko gwiazdorzę w takim jednym :multi: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Menrzuś, a Ty modem jesteś? Tak na wszelki wypadek tylko pytam. :evil_lol:[/quote] :cool1: takim ukrytym bez oznakowań :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']A bój się :diabloti:.....będziesz przynajmniej grzeczna :evil_lol:[/quote] jestem zawsze grzeczna :eviltong: [SIZE=1]prawie [/SIZE]:roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']o matko :roll: nie mam zamiaru takiego, nie oglądam seriali :eviltong: ja tylko gwiazdorzę w takim jednym :multi: :evil_lol:[/quote] to tak jak i ja......tzn bez tego gwiazdorzenia :evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: takim ukrytym bez oznakowań :diabloti:[/quote] Nie wiadomo, co jeszcze ukrywa. :mad: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Menrzuś, a Ty modem jesteś? Tak na wszelki wypadek tylko pytam. :evil_lol:[/quote] A nie obrażaj mnie z Nowym Rokiem :evil_lol: Takim jednowątkowym samozwańczym jestem :p Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Menrzuś, a Ty modem jesteś? Tak na wszelki wypadek tylko pytam. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Nie wiadomo, co jeszcze ukrywa. :mad:[/quote] dobra, dobra - wszystko jest ukryte :eviltong: Quote
Recommended Posts