Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Muszę wyjść z bestiami na krótkiego sika ;) a Moderator sprawdzi posty :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Tam jest najważniejsze :diabloti: Do poharatanej gęby już sie przyzwyczaiłem ;)[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaskoczyles mnie:lol: tutaj smiejac sie spadlam z krzesla Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Muszę wyjść z bestiami na krótkiego sika ;) a Moderator sprawdzi posty :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: w takim razie witamy moderatora Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja nie wiem, tak nas straszy tym moderatorem, a Danusia to taka miła osoba, nie wiem mamy się bać czy co?:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaskoczyles mnie:lol: tutaj smiejac sie spadlam z krzesla[/quote] Cała jesteś? Nie ma co sie śmiać - to poważne rzeczy, tzn sprawy są :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']:lol: :lol: :lol: w takim razie witamy moderatora[/quote] Nie odpisała, ale bana też nie dostałem :razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']musiałam posłać łóźko swojemu futrzakowi, bo bidulek tak już odpłynął w sen, ze zaczął spadać z kanapy:cool3::evil_lol: Menrzuś, gdybyś był tak strasznie osaczony to byś zwiewał, a tobie się nieźle z nami tu klika:diabloti:[/quote] Widać ma dobrą obsługę :cool3: Z piwnicy klikam:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Cała jesteś? Nie ma co sie śmiać - to poważne rzeczy, tzn sprawy są :cool3:[/quote] cala choc brzuch mnie troche boli:lol: ze smiechu Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']ja nie wiem, tak nas straszy tym moderatorem, a Danusia to taka miła osoba, nie wiem mamy się bać czy co?:cool3::evil_lol:[/quote] A co, klikacie ze sobą za moimi plecami??? :mad: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12'] Z piwnicy klikam:diabloti:[/quote] jak to?:shake: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']cala choc brzuch mnie troche boli:lol: ze smiechu[/quote] Mi tu śmierć w oczy zagląda, oczka rozbiegane - a Ta się rechocze :placz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']jak to?:shake:[/quote] Bo tak byśmy klikali na dwie ręce i cztery oczy do Was :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Mi tu śmierć w oczy zagląda, oczka rozbiegane - a Ta się rechocze :placz:[/quote] nie dramatyzuj:evil_lol: bylo goraco, ale w koncu dziewczyny wybaczyly:lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']cos nabroiles?[/quote] Chyba jeszcze nie - przecież bana nie dostałem :p Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Menrzuś, no co ty taki strachliwy, za mojego ochroniarza miałeś robić, a tu taki cykor nagle:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie dramatyzuj:evil_lol: bylo goraco, ale w koncu dziewczyny wybaczyly:lol:[/quote] Ale Asiorka coś knuje - znowu znikła :mad: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, no co ty taki strachliwy, za mojego ochroniarza miałeś robić, a tu taki cykor nagle:evil_lol:[/quote] Ale tam bym walczył ze zwykłymi dogomaniaczkami, a tutaj z Moderatorem :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Asiorka coś knuje - znowu znikła :mad:[/quote] pewnie nalot!!!! imbir szykuj sie ostatnio u Ciebie byli:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']zwykłymi dogomaniaczkami, [/quote] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: my tu jak najbardziej niezwykle jestesmy:razz: Quote
shirrrapeira Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czy wyscie oszaleli tyle postow napisac w ciagu kilka dni. Co to ma byc rekord? Jestescie niemozliwi. Ja sie oddalam mam jutro dwa egzaminy. Prosze trzymajcie kciuki. :scared: :modla: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ale tam bym walczył ze zwykłymi dogomaniaczkami, a tutaj z Moderatorem :eviltong:[/quote] masz racje , Moderator blisko i czuwa , a my to najwyzej po kablach pradem pokopiemy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: my tu jak najbardziej niezwykle jestesmy:razz:[/quote] ..... okopani po czubek hełmu :p Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wiesz, oni tak do mnie przylatują, że ja nic nie wiem, tylko później czytam, ze byli, ciekawa jestem gdzie?:cool3: już im mówiłam, ze znak rozpoznawczy to stadion Widzewa:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='shirrrapeira']Czy wyscie oszaleli tyle postow napisac w ciagu kilka dni. Co to ma byc rekord? Jestescie niemozliwi. Ja sie oddalam mam jutro dwa egzaminy. Prosze trzymajcie kciuki. :scared: :modla:[/quote] Pamiętam Shirrrapeira, pamiętam - jutro trzymam kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts