Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Tam jest najważniejsze :diabloti: Do poharatanej gęby już sie przyzwyczaiłem ;)[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zaskoczyles mnie:lol:
tutaj smiejac sie spadlam z krzesla

Posted

[quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zaskoczyles mnie:lol:
tutaj smiejac sie spadlam z krzesla[/quote]

Cała jesteś? Nie ma co sie śmiać - to poważne rzeczy, tzn sprawy są :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']musiałam posłać łóźko swojemu futrzakowi, bo bidulek tak już odpłynął w sen, ze zaczął spadać z kanapy:cool3::evil_lol:

Menrzuś, gdybyś był tak strasznie osaczony to byś zwiewał, a tobie się nieźle z nami tu klika:diabloti:[/quote]

Widać ma dobrą obsługę :cool3:

Z piwnicy klikam:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']ja nie wiem, tak nas straszy tym moderatorem, a Danusia to taka miła osoba, nie wiem mamy się bać czy co?:cool3::evil_lol:[/quote]

A co, klikacie ze sobą za moimi plecami??? :mad:

Posted

[quote name='Imbir1']Menrzuś, no co ty taki strachliwy, za mojego ochroniarza miałeś robić, a tu taki cykor nagle:evil_lol:[/quote]

Ale tam bym walczył ze zwykłymi dogomaniaczkami, a tutaj z Moderatorem :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']Ale tam bym walczył ze zwykłymi dogomaniaczkami, a tutaj z Moderatorem :eviltong:[/quote]
masz racje , Moderator blisko i czuwa , a my to najwyzej po kablach pradem pokopiemy:evil_lol:

Posted

wiesz, oni tak do mnie przylatują, że ja nic nie wiem, tylko później czytam, ze byli, ciekawa jestem gdzie?:cool3:
już im mówiłam, ze znak rozpoznawczy to stadion Widzewa:cool3:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Czy wyscie oszaleli tyle postow napisac w ciagu kilka dni. Co to ma byc rekord? Jestescie niemozliwi. Ja sie oddalam mam jutro dwa egzaminy. Prosze trzymajcie kciuki. :scared: :modla:[/quote]

Pamiętam Shirrrapeira, pamiętam - jutro trzymam kciuki :thumbs: