Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']acha, czyli jutro się dowiem?:cool3::evil_lol: Asiorka, tłumacz:lol: a ja za gryzoniami nie przepadam, zraziłam się do nich skutecznie:evil_lol: miałam chyba z 5 lat, koleżanka wyszła na dwór z chomikiem, ponieważ grałyśmy w gumę, na czas skakania, oddała mi go. Siedziałam na ławce, chomik siedział na moich kolanach, no i sie zesrał:cool3: tak mnie to zniesmaczyło, że wogóle nie chciałam tego mieć w domu:cool3::evil_lol:[/quote] Jaka ciekawska :cool3: Lepiej już nie :placz: Ale znalazłaś sobie powód :shake: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe, namieszał, namieszał i się wycofał:cool3: ja myślałam, ze tylko kobity tak potrafią:evil_lol:[/quote] Widac cos z nich mam :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']No dobrze, bo jeszcze wlezę we własne....... Nic nie mówiłem :shake: Asiorka przeciwko mnie :([/quote] oj menrzus co wyrabiasz? jeszcze lincz bedzie:cool1: malo stresow dzisiaj bylo? Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie ciekawa, zapomniałeś, że ja lubię wiedzieć:p ....... miałam 5 lat i do tej pory nie obcowałam z zadnym zwierzakiem, dla mnie to był szok, że tak można załatwić mi spódniczkę:cool3::evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Widac cos z nich mam :diabloti:[/quote] widac nie tylko intuicje:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']widac nie tylko intuicje:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::happy1:;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']oj menrzus co wyrabiasz? jeszcze lincz bedzie:cool1: malo stresow dzisiaj bylo?[/quote] Szyszkaaaaaaa poooomooooocyyyyy please :help1: :help1: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 menrzus ja niechce nic mowic.... ale ja tez baba :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']nie ciekawa, zapomniałeś, że ja lubię wiedzieć:p ....... miałam 5 lat i do tej pory nie obcowałam z zadnym zwierzakiem, dla mnie to był szok, że tak można załatwić mi spódniczkę:cool3::evil_lol:[/quote] Jak każda kobitka :cool3: No fakt - to był szok dla małej dziewczynki :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tak to jest z rodzynkami wszystko super a potem jedno slowo.... i zle koncza:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::happy1:;)[/quote] Jesteście obydwie okrutne :placz: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszkaaaaaaa poooomooooocyyyyy please :help1: :help1: :modla: :modla: :modla: :modla:[/quote] no niech bedzie:lol: wlasna piersia Cie oslonie:p Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 e tam okrutne, odbijam piłeczkę za niefortunne zwycięstwo:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']menrzus ja niechce nic mowic.... ale ja tez baba :)[/quote] Czyli zawiązał się babski związek antymenrzusiowy :placz: :placz: :grab: Asiorka - :help1: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']no niech bedzie:lol: wlasna piersia Cie oslonie:p[/quote] Zawsze wierzyłem w Ciebie :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']e tam okrutne, odbijam piłeczkę za niefortunne zwycięstwo:evil_lol::diabloti:[/quote] To było w ramach pracy ochroniarza :-( Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jeśli w ramach zamydlenia oczu, to wybaczam:p Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Zawsze wierzyłem w Ciebie :loveu:[/quote] wez pod uwage maje rozmiary "krasnalowe", wiec do pasa Cie nie trafia:razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']jeśli w ramach zamydlenia oczu, to wybaczam:p[/quote] Dzięki - nareszcie mnie zrozumiano :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']wez pod uwage maje rozmiary "krasnalowe", wiec do pasa Cie nie trafia:razz:[/quote] Tam jest najważniejsze :diabloti: Do poharatanej gęby już sie przyzwyczaiłem ;) Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe, namieszał, namieszał i się wycofał:cool3: ja myślałam, ze tylko kobity tak potrafią:evil_lol:[/QUOTE] eeetam wazne żeby wycofał się w odpowiednim momencie ..gorzej jak by zrobił to za późno :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']tak to jest z rodzynkami wszystko super a potem jedno slowo.... i zle koncza:diabloti:[/quote] Już nie wypominaj błedów osaczonego przez trzy kobitki, jednego, biednego faceta :oops: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']eeetam wazne żeby wycofał się w odpowiednim momencie ..gorzej jak by zrobił to za późno :evil_lol:[/quote] ..... bo wtedy by był PROBLEM :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 musiałam posłać łóźko swojemu futrzakowi, bo bidulek tak już odpłynął w sen, ze zaczął spadać z kanapy:cool3::evil_lol: Menrzuś, gdybyś był tak strasznie osaczony to byś zwiewał, a tobie się nieźle z nami tu klika:diabloti: Quote
Recommended Posts