szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzisiaj trzy ważne rzeczy się zdarzyły Gackowi. 1. Powstało klapnięte uszko - ale o tym juz pisałem 2. Usłyszał pierwszy raz odkurzacz:evil_lol: Od razu smyrgnął schować się za przednimi łapami Argona, który właśnie leżał pod stołem. Ale ssawka w końcu dotarła i do stołu. Argon skoczył sobie na fotel - Gacek próbowal, ale nie dał rady wskoczyć. Uciekł za donicę z palemką. Ale tam też ssawka go dopadła, więc uciekł za telewizor. W końcu nie miał gdzie uciekać i desperackim skokiem przez metalową rurę odkurzacza uciekł do tyłu. Myślałem, że się schował pod stołem, ale nie - odwróciłem się, a ten mały szczylek atakował karbowana rurę odkurzacza :evil_lol: Odważny jest. 3. Wyjąłem plecak na stelażu z szafy i postawiłem go oparłszy o ścianę. Coś nowego, więc Gacek musiał sprawdzić. Pociągnął za coś i plecak sie przewrócił. Gacek odskoczył, schował się znowu za Argona, ale za chwile wyskoczył na środek, pochylił sie lekko i....zaczął warczeć :evil_lol: tak cieniutko. A po chwili dwa razy szczeknął - pierwszy raz z Alfą to słyszeliśmy :multi: 1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol: 2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti: 3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol: ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):w poniedziałek przyjechałam, tydzien witałam sie z cała jego rodziną a troche ich jest:evil_lol:(nie tkne już alkoholu :ekmm:), przyjechałam na stałe, TZ po kolejnej operacji, tym razem udanej właśnie widze najważniejszą Gackową zmianę:evil_lol: Gacek to jest jedna ze zmian ;) Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość? wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz: Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a): czesc :multi:!!jak książka? juz wydana? na razie przerzuciłam sie na fotografię... :evil_lol: buziaczki, Szyszko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jachu1957 napisał(a):GoniaP......Jachu1957 też wrócił:diabloti:, jak dobrze jest poczytać Twoje posty Rybeńko! Moje serce, stargo oficera łomocze z radości:loveu: Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy zazdrośnik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Gacek to jest jedna ze zmian ;) Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość? wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz: opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany? troche miałam dość , troche musiałam jeszcze się wyspowiadam:evil_lol: pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu: i że jestem też się cieszę:diabloti: w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol: 2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti: 3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol: ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti: Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol: Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 halbina napisał(a):zazdrośnik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przecież wiesz, że nie o to chodzi;) Quote
Jachu1957 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku. Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 halbina napisał(a):na razie przerzuciłam sie na fotografię... :evil_lol: buziaczki, Szyszko! :loveu: to coś co szyszki lubią najbardziej:loveu: Ściskam Cię mocno Halbinko! Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Za wszystkimi Wami tęsknię tak samo :multi: tylko dzisiaj przeżyłem szoka:p Tak samo, tak samiutko, bez minimalnej różnicy:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany? troche miałam dość , troche musiałam jeszcze się wyspowiadam:evil_lol: pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu: i że jestem też się cieszę:diabloti: w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol: No to jest wesoło :lol: A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol: Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti: Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol: te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jachu1957 napisał(a):Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku. Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie.....a teraz opuść to miejsce - mówiłem co masz zrobić szeregowcu....odmaszerować Ja ładuję tego typa do "ignorowanych" i proponuję to samo reszcie....i nie cytujcie go, bo po co.....dzięki Wam Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol: te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3: A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):No to jest wesoło :lol: A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll: czemu się dziwisz????? Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol: ,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA nigdzie tak nie ma:loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny i dobrze..... żeby Gacusia mu nikt nie zwędził:evil_lol: Quote
GoniaP Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie..... Dzięki ........... Jachu to natręt :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):czemu się dziwisz????? Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol: ,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA nigdzie tak nie ma:loveu: I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GoniaP napisał(a):Dzięki ........... Jachu to natręt :placz::placz::placz: Spokojnie Goniu - wsadź go do ignorowanych. Jest dużo możliwości pozbycia się takich typów :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):i dobrze..... żeby Gacusia mu nikt nie zwędził:evil_lol: Widziałaś zdjęcia - to jest Argonowy pupilek :lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Tak samo, tak samiutko, bez minimalnej różnicy:diabloti::evil_lol: No może tyci-tyci :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti: wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol: ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 szyszka.fr napisał(a):wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol: ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol: Już sobie to wyobrażam te Twoje podnoszenie szkła :diabloti: A co z boksiem? :razz: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Widziałaś zdjęcia - to jest Argonowy pupilek :lol: oj widziałam!!! i napatrzeć się nie mogę:loveu: bo: 1. Gacusiowe oczęta jak u shrekowego kota, takie piękne, wielkie i naiwne 2.razem wyglądają świetnie:evil_lol: wielki i tyci, Flip i Flap po prostu rewelacja! .....hmmmmm... mogłam dodać ja i TZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts