Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Dzisiaj trzy ważne rzeczy się zdarzyły Gackowi.
1. Powstało klapnięte uszko - ale o tym juz pisałem
2. Usłyszał pierwszy raz odkurzacz:evil_lol: Od razu smyrgnął schować się za przednimi łapami Argona, który właśnie leżał pod stołem. Ale ssawka w końcu dotarła i do stołu. Argon skoczył sobie na fotel - Gacek próbowal, ale nie dał rady wskoczyć. Uciekł za donicę z palemką. Ale tam też ssawka go dopadła, więc uciekł za telewizor. W końcu nie miał gdzie uciekać i desperackim skokiem przez metalową rurę odkurzacza uciekł do tyłu. Myślałem, że się schował pod stołem, ale nie - odwróciłem się, a ten mały szczylek atakował karbowana rurę odkurzacza :evil_lol: Odważny jest.
3. Wyjąłem plecak na stelażu z szafy i postawiłem go oparłszy o ścianę. Coś nowego, więc Gacek musiał sprawdzić. Pociągnął za coś i plecak sie przewrócił. Gacek odskoczył, schował się znowu za Argona, ale za chwile wyskoczył na środek, pochylił sie lekko i....zaczął warczeć :evil_lol: tak cieniutko. A po chwili dwa razy szczeknął - pierwszy raz z Alfą to słyszeliśmy :multi:

1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol:
2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti:
3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol:
ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

szyszka.fr napisał(a):
w poniedziałek przyjechałam, tydzien witałam sie z cała jego rodziną a troche ich jest:evil_lol:(nie tkne już alkoholu :ekmm:), przyjechałam na stałe, TZ po kolejnej operacji, tym razem udanej

właśnie widze najważniejszą Gackową zmianę:evil_lol:

Gacek to jest jedna ze zmian ;)

Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość?
wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz:

Posted

Jachu1957 napisał(a):
GoniaP......Jachu1957 też wrócił:diabloti:, jak dobrze jest poczytać Twoje posty Rybeńko! Moje serce, stargo oficera łomocze z radości:loveu:

Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy

Posted

Menrzuś napisał(a):
Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy

zazdrośnik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Gacek to jest jedna ze zmian ;)

Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość?
wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz:

opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany?
troche miałam dość , troche musiałam
jeszcze się wyspowiadam:evil_lol:
pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu:
i że jestem też się cieszę:diabloti:

w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol:
2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti:
3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol:
ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol:
Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p
Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):

Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku.

Posted

szyszka.fr napisał(a):
opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany?
troche miałam dość , troche musiałam
jeszcze się wyspowiadam:evil_lol:
pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu:
i że jestem też się cieszę:diabloti:

w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol:

No to jest wesoło :lol:
A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol:
Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p
Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti:

Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol:
te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3:

Posted

Jachu1957 napisał(a):
Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku.

Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie.....a teraz opuść to miejsce - mówiłem co masz zrobić szeregowcu....odmaszerować

Ja ładuję tego typa do "ignorowanych" i proponuję to samo reszcie....i nie cytujcie go, bo po co.....dzięki Wam

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol:
te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3:

A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny

Posted

Menrzuś napisał(a):
No to jest wesoło :lol:
A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll:

czemu się dziwisz?????
Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol:
,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje

a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA

nigdzie tak nie ma:loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny

i dobrze..... żeby Gacusia mu nikt nie zwędził:evil_lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
czemu się dziwisz?????
Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol:
,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje

a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA

nigdzie tak nie ma:loveu:

I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dzięki ........... Jachu to natręt :placz::placz::placz:

Spokojnie Goniu - wsadź go do ignorowanych. Jest dużo możliwości pozbycia się takich typów :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti:

wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka
a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol:
ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować
u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka
a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol:
ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować
u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol:

Już sobie to wyobrażam te Twoje podnoszenie szkła :diabloti:

A co z boksiem? :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Widziałaś zdjęcia - to jest Argonowy pupilek :lol:

oj widziałam!!! i napatrzeć się nie mogę:loveu: bo:
1. Gacusiowe oczęta jak u shrekowego kota, takie piękne, wielkie i naiwne
2.razem wyglądają świetnie:evil_lol: wielki i tyci, Flip i Flap
po prostu rewelacja! .....hmmmmm... mogłam dodać ja i TZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: