Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Totalne gnicie odwłoka :evil_lol: a ja piekę rogaliczki z powidłami i ze smażonymi jabłuszkami :p Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Masz zdrowie :evil_lol:......ja jakoś w słodkościach nie gustuję. Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Masz zdrowie :evil_lol:......ja jakoś w słodkościach nie gustuję. :roll:..wolę tatara ...ale moje samczyki lubią:grins: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tatara to se zrobię na święta - sam zmielę i doprawię:p Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Tatara to se zrobię na święta - sam zmielę i doprawię:p no to ja już dziś mialam święto na kolacyjkę ;) Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a):no to ja już dziś mialam święto na kolacyjkę ;) smaka mi robisz :shake::razz: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Menrzuś napisał(a):smaka mi robisz :shake::razz: :roll: a gdzieżbym śmiała :oops: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Na noc takie wizje roztaczać - to sadyzm w czystym wydaniu :roll: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Doberek poniedziałkowy.....przyszłam co poniektórym odwiedzającym nadpsuć trochę krwi...jeszcze jutro i tydzień labki mam:diabloti: Witaj Menrzusiu :multi: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bry :hand:......a ja jeszcze 3 i pół miesiąca i wracam do pracy :cool1: Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś, a ty obchodzisz imieninki ? :cool3: bo jak tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :multi::multi: a zamiast kawki lampka szampana ;) Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Agniest napisał(a):Menrzuś, a ty obchodzisz imieninki ? :cool3: bo jak tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :multi::multi: a zamiast kawki lampka szampana ;) Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Doberek poniedziałkowy.....przyszłam co poniektórym odwiedzającym nadpsuć trochę krwi...jeszcze jutro i tydzień labki mam:diabloti: Witaj Menrzusiu :multi: Fajną pracę masz - ledwo za biurkiem usiadłaś, a już wolne masz :lol: Cześć Jabłkowa :multi: Alicja napisał(a):Bry :hand:......a ja jeszcze 3 i pół miesiąca i wracam do pracy :cool1: ....i wreszcie przestaniesz się nudzić :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Siem witam i o cenne zdrówko pytam? :calus: witam Izunię - ze zdrówkiem coraz lepiej ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu: Jej, Menrzuś! To wszystkiego naj, naj, naj! :B-fly::B-fly::BIG::drink1::drinking::popcorn::cunao: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jej, Menrzuś! To wszystkiego naj, naj, naj! :B-fly::B-fly::BIG::drink1::drinking::popcorn::cunao: Dzięki Iza:loveu: Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty to masz pamięć :multi: Pewnie, że obchodzę - imieniny są dla mnie ważniejsze od urodzin ;) Dzięki :loveu: No to pewnie miałeś "upojny" weekend :cool3: echhhhh, ty to masz fajnie, impreza za imprezą :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no co ty, za tydzień święta, potem weekend majowy itp. itd. :evil_lol::evil_lol: powodów do świętowania jest dużo :p a jeszcze mają nam dodatkowy dzień wolny uchwalić - słyszałam w wiadomościach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Agniest napisał(a):no co ty, za tydzień święta, potem weekend majowy itp. itd. :evil_lol::evil_lol: powodów do świętowania jest dużo :p a jeszcze mają nam dodatkowy dzień wolny uchwalić - słyszałam w wiadomościach :evil_lol: za to powinni wreszcie to komunistyczne święto 1go maja zlikwidować Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Fajną pracę masz - ledwo za biurkiem usiadłaś, a już wolne masz :lol: Cześć Jabłkowa :multi: Hmmm byle gdzie to bym nie robiła nie? Za wygodna jestem:evil_lol: To ja tez się napiję z wami za zdrówko i pomyslnośc dla Menrzusia :drink1::drink1::knajpa::cunao::laola: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):To ja tez się napiję z wami za zdrówko i pomyslnośc dla Menrzusia :drink1::drink1::knajpa::cunao::laola: Tylko nie pij za dużo, bo pociechę karmiąc upijesz :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko nie pij za dużo, bo pociechę karmiąc upijesz :evil_lol:Nie ma takiej obcji...moja pociecha juz odstawiona od dystrybutora:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Nie ma takiej obcji...moja pociecha juz odstawiona od dystrybutora:cool3: ale zawsze sobie ciumknąć może :razz: Quote
Recommended Posts