Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no wiem przecie , że Ty nie, ale może znasz kogoś kto jeździ ... Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Asior napisał(a):no wiem przecie , że Ty nie, ale może znasz kogoś kto jeździ ... Znam kogoś, kto jeździ do Szwecji :razz: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cześć smutno mi..... właśnie przeczytałam o szczeniaczkach Halbinki....... Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nooooooo.....wiem.....i do tego choroba Thetki :shake: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 echhhhhh....... idem popracować..... miłego poranka przy kawce :) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Agniest napisał(a):echhhhhh....... idem popracować..... miłego poranka przy kawce :) miłego też się do roboty biorę ;) Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 już popracowałam :evil_lol: nie wolno się przecież przemęczać :evil_lol: PS: pytałeś kiedy robiliśmy te motylkowe fotki, więc było to jakieś 6 lat temu, siora jeszcze studentką była, a że ambitną , więc brałą udział we wszystkich konkursach plastycznych i fotograficznych jakie były :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Agniest napisał(a):już popracowałam :evil_lol: nie wolno się przecież przemęczać :evil_lol: PS: pytałeś kiedy robiliśmy te motylkowe fotki, więc było to jakieś 6 lat temu, siora jeszcze studentką była, a że ambitną , więc brałą udział we wszystkich konkursach plastycznych i fotograficznych jakie były :evil_lol: Ale z Ciebie rakieta :evil_lol: ..... taaaaak....a Ty się na wszystko godziłaś :lol: A ile samo zaparcia - te skrzydła jakoś przecież trzeba było zrobić.... i jeszcze to chomąto ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Halo, halo Ludziki ;-) I psiurki również :-) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Halo, halo Ludziki ;-) I psiurki również :-) Witanko, witanko istotki :lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Się źle czuję... Wczoraj mieliśmy "zębowe".... Zuzi wyszedł pierwszy ząbek, zwalili się sąsiedzi (pod pretekstem wręczenia "zębowego" prezentu), no i się zaczęło...:knajpa::drinka::beerchug::drinking::drink1::chlup::Help_2: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no i znowu buła z jogrtem....... smacznego :) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Się źle czuję... Wczoraj mieliśmy "zębowe".... Zuzi wyszedł pierwszy ząbek, zwalili się sąsiedzi (pod pretekstem wręczenia "zębowego" prezentu), no i się zaczęło...:knajpa::drinka::beerchug::drinking::drink1::chlup::Help_2: No pięknie :shake:....i męczysz się z kacką w pracy - biedactwo:glaszcze: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Agniest napisał(a):no i znowu buła z jogrtem....... smacznego :) wiosna idzie, więc zważ na figurę.....ciągle buła i buła :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Menrzuś napisał(a):No pięknie :shake:....i męczysz się z kacką w pracy - biedactwo:glaszcze: Słyszę tupot białych mew... Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza, u ciebie ząbki wychodzą a u mnie wypadają :evil_lol: jeden po drugim, a wróżka ząbkowa na pełny etat pracuje - ząbki nocą zabiera spod poduszki i pieniążki podkłada :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Słyszę tupot białych mew... ....dobrze, że nie ich wrzask - przeżyyyyjesz :p Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Agniest napisał(a):Iza, u ciebie ząbki wychodzą a u mnie wypadają :evil_lol: jeden po drugim, a wróżka ząbkowa na pełny etat pracuje - ząbki nocą zabiera spod poduszki i pieniążki podkłada :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: aleś teorię stworzyła :diabloti: i proszę się z Izy nie nabijać - nie widzisz, że ledwo na krześle siedzi cała rozlana na biurku:evil_lol:......wpatrzona błagalnym wzrokiem w zegar ścienny :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Agniest napisał(a):Iza, u ciebie ząbki wychodzą a u mnie wypadają :evil_lol: jeden po drugim, a wróżka ząbkowa na pełny etat pracuje - ząbki nocą zabiera spod poduszki i pieniążki podkłada :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: I Wy też ten tego? :beerchug: Bo jak tak będziemy opijać każdy ząbek, to Zuzi nigdy nie wypadną... Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Menrzuś napisał(a):....dobrze, że nie ich wrzask - przeżyyyyjesz :p Ale one tupią coraz głośniej i głośniej.... :placz: Menrzuś napisał(a):aleś teorię stworzyła :diabloti: i proszę się z Izy nie nabijać - nie widzisz, że ledwo na krześle siedzi cała rozlana na biurku:evil_lol:......wpatrzona błagalnym wzrokiem w zegar ścienny :diabloti: Rozlana, rozlazła, rozkojarzona, rozbita, roz.... A tu jeszcz 2h i 15 min trza siedzieć :shake: :smhair2::nerwy::eek: I tylko o tym marzę....:sleep2: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale one tupią coraz głośniej i głośniej.... :placz: To po łapach je :evil_lol:, a odfruną Rozlana, rozlazła, rozkojarzona, rozbita, roz.... A tu jeszcz 2h i 15 min trza siedzieć :shake: :smhair2::nerwy::eek: I tylko o tym marzę....:sleep2: A w domku Zuzia przywita :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No i najwcześniej pójdę spać o 22.00.... Quote
Menrzuś Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No i najwcześniej pójdę spać o 22.00.... Życie jest piękne :cool3: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I Wy też ten tego? :beerchug: Bo jak tak będziemy opijać każdy ząbek, to Zuzi nigdy nie wypadną... :evil_lol: wiesz, nie pamiętam żebyśmy każdy rosnący ząbek opijali - chyba tylko pierwszy, ale widać za słabo bo on jako pierwszy wypadł :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Menrzuś napisał(a):aleś teorię stworzyła :diabloti: i proszę się z Izy nie nabijać - nie widzisz, że ledwo na krześle siedzi cała rozlana na biurku:evil_lol:......wpatrzona błagalnym wzrokiem w zegar ścienny :diabloti: jaką teorie ? to nie słyszałeś Menrzuś o wróżce ząbkowej ? :razz: no ja w sumie z dzieciństwa też jej nie pamiętam :roll: ale wtedy inne czasy były........ a teraz wróżki ząbkowe są wszędzie i co gorsza o różnej zasobności sakiewki ( Dominik kiedyś przyszedł z przedszkola i mówi mi, że do Igora też wróżka przychodzi, ale jego wróżka za każdego ząbka zostawia mu pod poduszką 10 zł ! ) PS: a z Izy się absolutnie nie nabijam - ......biedactwo..... :) Quote
Recommended Posts