Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

już popracowałam :evil_lol: nie wolno się przecież przemęczać :evil_lol:

PS: pytałeś kiedy robiliśmy te motylkowe fotki, więc było to jakieś 6 lat temu, siora jeszcze studentką była, a że ambitną , więc brałą udział we wszystkich konkursach plastycznych i fotograficznych jakie były :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
już popracowałam :evil_lol: nie wolno się przecież przemęczać :evil_lol:

PS: pytałeś kiedy robiliśmy te motylkowe fotki, więc było to jakieś 6 lat temu, siora jeszcze studentką była, a że ambitną , więc brałą udział we wszystkich konkursach plastycznych i fotograficznych jakie były :evil_lol:

Ale z Ciebie rakieta :evil_lol:

..... taaaaak....a Ty się na wszystko godziłaś :lol:
A ile samo zaparcia - te skrzydła jakoś przecież trzeba było zrobić.... i jeszcze to chomąto ;)

Posted

Się źle czuję... Wczoraj mieliśmy "zębowe".... Zuzi wyszedł pierwszy ząbek, zwalili się sąsiedzi (pod pretekstem wręczenia "zębowego" prezentu), no i się zaczęło...:knajpa::drinka::beerchug::drinking::drink1::chlup::Help_2:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Się źle czuję... Wczoraj mieliśmy "zębowe".... Zuzi wyszedł pierwszy ząbek, zwalili się sąsiedzi (pod pretekstem wręczenia "zębowego" prezentu), no i się zaczęło...:knajpa::drinka::beerchug::drinking::drink1::chlup::Help_2:

No pięknie :shake:....i męczysz się z kacką w pracy - biedactwo:glaszcze:

Posted

Iza, u ciebie ząbki wychodzą a u mnie wypadają :evil_lol:
jeden po drugim, a wróżka ząbkowa na pełny etat pracuje - ząbki nocą zabiera spod poduszki i pieniążki podkłada :evil_lol:
Pozdrawiamy :multi:

Posted

Agniest napisał(a):
jeden po drugim, a wróżka ząbkowa na pełny etat pracuje - ząbki nocą zabiera spod poduszki i pieniążki podkłada :evil_lol:

aleś teorię stworzyła :diabloti:
i proszę się z Izy nie nabijać - nie widzisz, że ledwo na krześle siedzi cała rozlana na biurku:evil_lol:......wpatrzona błagalnym wzrokiem w zegar ścienny :diabloti:

Posted

Agniest napisał(a):

I Wy też ten tego? :beerchug: Bo jak tak będziemy opijać każdy ząbek, to Zuzi nigdy nie wypadną...

Posted

Menrzuś napisał(a):
....dobrze, że nie ich wrzask - przeżyyyyjesz :p

Ale one tupią coraz głośniej i głośniej.... :placz:

Menrzuś napisał(a):
i proszę się z Izy nie nabijać - nie widzisz, że ledwo na krześle siedzi cała rozlana na biurku:evil_lol:......wpatrzona błagalnym wzrokiem w zegar ścienny :diabloti:

Rozlana, rozlazła, rozkojarzona, rozbita, roz.... A tu jeszcz 2h i 15 min trza siedzieć :shake: :smhair2::nerwy::eek: I tylko o tym marzę....:sleep2:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale one tupią coraz głośniej i głośniej.... :placz:

To po łapach je :evil_lol:, a odfruną

Rozlana, rozlazła, rozkojarzona, rozbita, roz.... A tu jeszcz 2h i 15 min trza siedzieć :shake: :smhair2::nerwy::eek: I tylko o tym marzę....:sleep2:

A w domku Zuzia przywita :razz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
I Wy też ten tego? :beerchug: Bo jak tak będziemy opijać każdy ząbek, to Zuzi nigdy nie wypadną...

:evil_lol: wiesz, nie pamiętam żebyśmy każdy rosnący ząbek opijali - chyba tylko pierwszy, ale widać za słabo bo on jako pierwszy wypadł :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):

jaką teorie ? to nie słyszałeś Menrzuś o wróżce ząbkowej ? :razz:
no ja w sumie z dzieciństwa też jej nie pamiętam :roll: ale wtedy inne czasy były........ a teraz wróżki ząbkowe są wszędzie i co gorsza o różnej zasobności sakiewki ( Dominik kiedyś przyszedł z przedszkola i mówi mi, że do Igora też wróżka przychodzi, ale jego wróżka za każdego ząbka zostawia mu pod poduszką 10 zł ! )

PS: a z Izy się absolutnie nie nabijam - ......biedactwo..... :)