Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witanko :multi: A u mnie nie pada, chociaż chmurzasto jest....kawunia z truflami... mmmmmmmmm Quote
Agniest Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 tymi prawdziwymi truflami ???? :) ostatnio w tv mówili, że gdzieś pod Częstochową jest pole trufli..... jakby wyszkolić psice, to może coś udałoby się znaleźć :) Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No nieeeeee....bez przesady :lol: Sylwa to chyba jest już szkolona - w lesie ryje non stop Quote
Imbirka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dzień dobry:multi::multi::multi::multi: wpadłam na chwilkę bo zarobiona jezdem:roll: zostały jeszcze trufle? poczęstowałbyś:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A dobry wieczór:multi: Gdzieś Ty była jak Ciebie nie było? Tylko zapach trufli powoduje, że tu zachodzisz? :placz: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dalej piątek - ostatnie wyjście po obiadek na maślakowisko Argon się zaplątał w pajęczynie :evil_lol: Ona zawsze gdzieś kijasa znalazła Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 powiem krótko... w imieniu swojego stadka: ZAZDRASZCZAMY... :oops: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A po lanczyku było wyjście nad jeziorko Słodka ta woda...inna niż morska zabrała mi kijasaaaaaaaa :placz: znowu była pierwsza poopa robiła za boję :evil_lol: ale nie rzucajcie mi już tak daleko c.d.o.n. Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='halbina']powiem krótko... w imieniu swojego stadka: ZAZDRASZCZAMY... :oops:[/quote] To wpadnij kiedyś nad morze :razz: Quote
Imbirka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: przyszłam na kawusię:roll: ale chyba sama sobie muszę ją zrobić, bo tu jeszcze taka cisza:cool3: http://img171.imageshack.us/img171/855/p9140017ma5.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no faktycznie jej doopsko świetnie robi za boję:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Danusia12'] A dobry wieczór:multi: Gdzieś Ty była jak Ciebie nie było? Tylko zapach trufli powoduje, że tu zachodzisz? :placz: Zaryrana jestem, w tym miesiącu mam szkolenie i cały tydzień mi z pracy wypadnie, muszę podgonić robotę:roll: No i wyszło, ze jestem świnia, bo tylko one, za zapachem trufli dobrze trafiają:placz: wiem zaniedbuję Was:oops: Quote
Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jak przychodzisz bladym świtem, to się nie dziwkuj, że nikogo nie ma :eviltong: Proszę się z Gremlinki nie nabijać - to taki jej prywatny styl pływacki :evil_lol: Umówmy się, że w tym pokoiku jest tylko jedna świnka .... i to napewno nie jesteś Ty :razz: Quote
Agniest Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Imbir1']No i wyszło, ze jestem świnia, bo tylko one, za zapachem trufli dobrze trafiają:placz: [/quote] ależ Imbirko, świnki to bardzo fajne zwierzątka :cool3: :evil_lol: i niedoceniane...... dzień doberek wszystkim ;) ja też dzisiaj zapracowana, ale fotki obejrzałam i tak jak Halbina mogę w skrócie powiedzieć: zazdroszczę. Chciałabym kiedyś zabrać na wakacje suczydła, bo Beta bywała z nami w wielu miejscach, po górach chodziła, ale Żabulec pewnie nigdy nie był na wczasach..... Quote
Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A pewnie, że świnki to fajne zwierzątka....a jakie szyneczki mają :evil_lol: Udał się Wam wyjazd za granicę, to i uda nad jezioro, czy morze. Psice napewno to docenią. Moje wariowały jak nigdy i jak nigdy padały w domku i w locie zasypiały. Tak były wykończone, że na wieczorny spacerek trzeba je było tylkiem do przodu wyprowadzać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Danusia12'] Udał się Wam wyjazd za granicę, to i uda nad jezioro, czy morze. Psice napewno to docenią. Moje wariowały jak nigdy i jak nigdy padały w domku i w locie zasypiały. Tak były wykończone, że na wieczorny spacerek trzeba je było tylkiem do przodu wyprowadzać :evil_lol:[/quote] Buhahhahahaha ciekawy widok:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No, jak psiaki nie chciały wyjść z domku, tylko grzać poopcie przy kominku, to trzeba było je wypychać na spacer :lol: .... właśnie tyłem do przodu Quote
Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 c.d. piątkowego kąpanka Sylwa znowu pierwsza była. Łatwo można zauważyć znany już Wam charakterystyczny Sylwowy styl pływacki :evil_lol: tym razem Argon wygrał romantyczny Argonek zobaczył coś ciekawego, co się okazało błotkiem - było mycie :p Quote
Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 wieczorny odpoczynek - przy kominku już było za gorąco przygotowania do snu - Argon zajął strategiczne miejsce :evil_lol: jesteśmy gotowi - a kiedy wy? ten nie wytrzymał i zasnął :p dokończenie jutro - sesja "Jak pieski u Menrzusia zasypiają" Quote
Imbirka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kkkkaaaawwwwyyyyyyyyy!!!!!!!!!!:morning: dzieńdoberek:cool3: http://img218.imageshack.us/img218/14/p9140019qm5.jpg no ja z niej nie mogę:roflt::roflt::roflt:co za graślun z niej:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: http://img239.imageshack.us/img239/882/p9140033ib1.jpg moja śliczna rozpłaszczka:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Danusia12'] Jak przychodzisz bladym świtem, to się nie dziwkuj, że nikogo nie ma :eviltong: Proszę się z Gremlinki nie nabijać - to taki jej prywatny styl pływacki :evil_lol: Umówmy się, że w tym pokoiku jest tylko jedna świnka .... i to napewno nie jesteś Ty :razz: ja przychodzę po ciemku:roll: co za koszmar takie poranne wstawanie:angryy: a kto tutaj się nabija, bo ja nie widzę:cool1::cool1::cool1: no to kto, kto?:hmmmm::niewiem: i wogóle co Wy obydwoje widzicie w świnkach oprócz tego, ze schabik jest pyszny:facelick: Quote
Agniest Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam ;) Sylwowy styl pływacki jest super !!! no proszę wszyscy tak na nią narzekają, a dziewczynka bardzo aktywny tryb życia prowadzi, tak się tym sportem przejęła, że nawet swój styl wypracowała :evil_lol: a Argonik słodko śpiący przy kominku.....achhh :iloveyou: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Imbir1']Kkkkaaaawwwwyyyyyyyyy!!!!!!!!!!:morning: dzieńdoberek:cool3: http://img218.imageshack.us/img218/14/p9140019qm5.jpg no ja z niej nie mogę:roflt::roflt::roflt:co za graślun z niej:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: http://img239.imageshack.us/img239/882/p9140033ib1.jpg moja śliczna rozpłaszczka:loveu::loveu::loveu::loveu: ja przychodzę po ciemku:roll: co za koszmar takie poranne wstawanie:angryy: a kto tutaj się nabija, bo ja nie widzę:cool1::cool1::cool1: no to kto, kto?:hmmmm::niewiem: i wogóle co Wy obydwoje widzicie w świnkach oprócz tego, ze schabik jest pyszny:facelick: Graślun? :crazyeye: Rozpłaszczka? :crazyeye: A co możesz widzieć przez te czarne okurary? :eviltong: A ten rozplaszczony ryjek? A ten kręcony ogonek? :lol: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Agniest']witam ;) Sylwowy styl pływacki jest super !!! no proszę wszyscy tak na nią narzekają, a dziewczynka bardzo aktywny tryb życia prowadzi, tak się tym sportem przejęła, że nawet swój styl wypracowała :evil_lol: a Argonik słodko śpiący przy kominku.....achhh :iloveyou:[/quote] noooo....z tym uniesionym "ponponem" robiącym za peryskop :evil_lol: Argonik potrafi być słodki.....normalnie "psie mleczko" :p Quote
Imbirka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Danusia12']Graślun? :crazyeye: Rozpłaszczka? :crazyeye: A co możesz widzieć przez te czarne okurary? :eviltong: A ten rozplaszczony ryjek? A ten kręcony ogonek? :lol:[/quote] no coooooo?:cool3: no też właśnie mówię, ze nie widzę:eviltong::evil_lol: niiiiie, ja tam wole fafelki:loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nie ma to jak romantyczny Argonek... ach... Quote
Menrzuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Imbir1']no coooooo?:cool3: no też właśnie mówię, ze nie widzę:eviltong::evil_lol: niiiiie, ja tam wole fafelki:loveu::loveu::loveu:[/quote] nyczo :razz: a zdejmij se je :evil_lol: faflaki są najlepsze, ale świnki też mają swój urok. [quote name='halbina']nie ma to jak romantyczny Argonek... ach...[/quote] Zdecydowanie się z Tobą zgadzam :cool3: Quote
Menrzuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zielona noc Sylwa się spóźniła - Argon całe miejsce zajął Może tędy.... ....albo tędy? DOBRA....WŁAŹ przeczołguje się na swoje ulubione miejsce Quote
Recommended Posts