Menrzuś Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):cwaniara!! :) a Argon to znosi? Na wszystko jej pozwala, wszystkie fochy znosi - żeby sie przytulić. Bo to no się do niej przytula :razz: Quote
szyszka.fr Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czarus!:loveu: :loveu: ten to wie jak postepowac z plcia piekna:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):Czarus!:loveu: :loveu: ten to wie jak postepowac z plcia piekna:evil_lol: A posuwa się coraz dalej i dalej w przymilaniu. Ale jak w pewnym momencie oberwie - nie przejmuje sie i zaczyna podchody od nowa Quote
szyszka.fr Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 slodziak!! musze sie juz zmywac wymiziaj Gremlinke i Czarusia Quote
Menrzuś Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):slodziak!! musze sie juz zmywac wymiziaj Gremlinke i Czarusia Trzymaj się :multi: Quote
AgaiTheta Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Taką sierotkę tak wypięknić, ciuuudo!!! No oczywiście poza Amorkiem bo to mistrz nad mistrze!!!! Mój anioł faflasty :loveu: Quote
Agniest Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 tradycyjnie z kawką przychodzę :) zdjęcia super - już wczoraj widziałam, ale mi net coś nawalał i jak już się rozpisałam, nachwaliłam itp. itd. to mnie wylogował :mad: ......... jeden ! a potem jakiś serwer nie odpowiadał :mad: Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):Taką sierotkę tak wypięknić, ciuuudo!!! No oczywiście poza Amorkiem bo to mistrz nad mistrze!!!! Mój anioł faflasty :loveu: Już tak nie wychwalaj Argoniastego, bo się zazdrosny zrobię :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Agniest napisał(a):tradycyjnie z kawką przychodzę :) zdjęcia super - już wczoraj widziałam, ale mi net coś nawalał i jak już się rozpisałam, nachwaliłam itp. itd. to mnie wylogował :mad: ......... jeden ! a potem jakiś serwer nie odpowiadał :mad: Widać za dużo chwaliłaś i jakiemuś Sylwo-Argonowemu fanowi się to nie spodobało :evil_lol: Cześć Agniestka :multi: Smacznej kawki Quote
Agniest Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 kawka już wypita :) tak się właśnie zastanawiam czy nie zmienić sobie wizeruku na wiosnę ? jakiś nowy avatarek może ?......... muszę poszperać w zdjęciach suniek :) Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Agniest napisał(a):kawka już wypita :) tak się właśnie zastanawiam czy nie zmienić sobie wizeruku na wiosnę ? jakiś nowy avatarek może ?......... muszę poszperać w zdjęciach suniek :) Tak też mi sie zdaje - cały czas ten sam ubiorek? Toż to nie wypada :evil_lol: I co jest z Twoim banerkiem? Quote
shirrrapeira Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kawusia prosze moze byc smakowa np orzechowa, czekoladowa, cappucino, waniliowa itp + ptasie mleczko + czekolada z orzechami + ciasteczka czekoloadowo- bananowe. Quote
Agniest Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć Shirrapeira :) i jak Menrzuś, może być ? Tym razem Żabulec będzie na froncie, ale poszukam jeszcze jakiejś fotki ( a bannerek skasowałam - nie wiem czemu go nie widać, na początku było wszystko ok ) Quote
Asior Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 bry .... dzisiaj chyba jest coś w powietrzu...wszyscy chodzą wqr....eni...:mad: ja w sumie też :angryy: ehhhh byle do piątku :/ Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 shirrrapeira napisał(a):Kawusia prosze moze byc smakowa np orzechowa, czekoladowa, cappucino, waniliowa itp + ptasie mleczko + czekolada z orzechami + ciasteczka czekoloadowo- bananowe. O rany - to Ty masz sklep w domu??:razz: Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Agniest napisał(a):cześć Shirrapeira :) i jak Menrzuś, może być ? Tym razem Żabulec będzie na froncie, ale poszukam jeszcze jakiejś fotki ( a bannerek skasowałam - nie wiem czemu go nie widać, na początku było wszystko ok ) Nooooo......rewelacja :p Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asior napisał(a):bry .... dzisiaj chyba jest coś w powietrzu...wszyscy chodzą wqr....eni...:mad: ja w sumie też :angryy: ehhhh byle do piątku :/ Ciśnienie się zmienia - u mnie już mży.....ale będzie lepiej :cool3: Quote
Agniest Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wydaje mi się, że teraz taka szara jestem....... fotka z Betą miała więcej soczystej zieleni...... ale Żabulec nie ma takiej kolorowej fotki... acha, jutro mam urlopik, więc na kawce spotkamy się dopiero w poniedziałek :) miłego weekendu waszystkim :) Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Suszył się, suszył..... a ciągle był mokry ale minkę poważną sobie strzelił I na koniec Argonek..... ....oraz Sylwa Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Agniest napisał(a):wydaje mi się, że teraz taka szara jestem....... fotka z Betą miała więcej soczystej zieleni...... ale Żabulec nie ma takiej kolorowej fotki... acha, jutro mam urlopik, więc na kawce spotkamy się dopiero w poniedziałek :) miłego weekendu waszystkim :) To wolisz avatarka z trawką, czy bokserką? :lol: A ja nie wiem, czy w poniedziałek będę tutaj w ciągu dnia - więc na wszelki wypadek do wtorku :p Quote
Asior Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 osz shit ale dałam popis...zakrztusiłam się własną śliną w programie..... porażka... Quote
Menrzuś Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asior napisał(a):osz shit ale dałam popis...zakrztusiłam się własną śliną w programie..... porażka... Napewno jak zawsze przesadzasz - oglądnę jak będzie dostępne :calus: Quote
Recommended Posts