andzia69 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 43 minuty temu, słodkokwaśna napisał: Edi - ta bieda sznaucerkowata to sunia czy piesek? dam na fb :( masakra :( Quote
Anula Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 godzinę temu, andzia69 napisał: Edi - ta bieda sznaucerkowata to sunia czy piesek? dam na fb :( masakra :( A nie można chociaż jemu obciąć, odsłonić oczów? Quote
słodkokwaśna Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 Piesek, wymacałam siusiaczka, ale wiesz co...poczekaj do jutra, bo teraz jak patrzę na niego...to może był kołtunek:P żartuję, ale wiek to jutro sprawdzę. Quote
słodkokwaśna Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 3 minuty temu, Anula napisał: A nie można chociaż jemu obciąć, odsłonić oczów? Można i już ma ...tylko to są fotki 10 min po przyjeździe. Najpierw się daje jeść i pić. Quote
Anula Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 minutę temu, słodkokwaśna napisał: Można i będzie miał ...tylko to są fotki 3 min po przyjeździe. Najpierw się daje jeść i pić. To fajnie. Quote
Istar19 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 O jejciu jaki wysyp :( czyli imienia nie ma czarna suczka ? Może Prima ? Albo Nesca ? a Happi'ego mogę już zdjąć ze strony ? Quote
Istar19 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 A jak Kajo? Znalazł się? pokazał się chociaż gdzieś? Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Kajo się zapadł pod ziemię:( Jednak Markiz to sunia, z kołtunami...i do tego zaciążona. Zaraz umawiam weta. Czyli Markiza, ale zmienimy imię...tylko muszę pomyśleć. Macałam sama osobiście, ale miałam ją na rękach i gromada dzikusów szczenoirów z Abbą obok, to mnie chyba pogięło. Jednak kołtuna za siusiorka wzięłam. Najgorsze, że nie mam miejsca w domu:( a tu 2 suki po aborcyjnej będą do mnie musiały trafić, bo jeszcze złapała się dzika sunia zaciążona do klatki, czyli nie matka tych dużych szczyli a jeszcze inna...ale z tego samego miejsca. No i najgorsze, że teraz jak mam lekarzy poumawianych, to tyle psów trafiło..i do tego problematycznych:( Quote
Istar19 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Oj nie dobrze, że tyle na raz :( pamietaj lekarze najważniejszi na czele z Twoim zdrowiem. To może Maska ? Dla Markizy ;) skoro taka z niej aktorka, co psa udaje. A czarnulka ? Masz imię już, czy ma być Prima albo Nesca ? ;) Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Na środę sterylki. Prima i Nesca już były. Może...Kika, Lika...nie wiem... Gutka...tyle już było suczek....i chyba wszystkie fajne imionka już były. Quote
Istar19 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 58 minut temu, słodkokwaśna napisał: Na środę sterylki. Prima i Nesca już były. Może...Kika, Lika...nie wiem... Gutka...tyle już było suczek....i chyba wszystkie fajne imionka już były. To Prima i Nesca musiały być zanim zaczęłam robić stronę ;) Lika ładnie, nie było. A Gutka może być dla dzikuski co jeszcze zdjęć nie robiłaś ;) To jeszcze imię dla MArkizy ( jeśli nie Maska) i mogę do końca zaktualizować stronę Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Marzenko, Prima taka duża szara, była niedawno w zimę....Nesca też z 2 lata temu. Czekoladowa. A druga i trzecia ...jak będzie miała na imię.... Właściwie mamy 4 suki do nazwania. Ta zaciążona przyjechała i wygląda jak ta u mnie w domu, czyli Kajopodobna...może siostra lub matka. Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Ta u mnie będzie Rita a ta siostra czy cuś będzie Lida....oszaleć można z imionami. Prima była podobna do Dżeli, tylko miala troszku bardziej dłuższy włos o chyba lekko kręcony. Quote
Istar19 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 to ja dla uporządkowania: Czarnuszka 2 letnia - Lika Markiza - ? masz inny pomysł, czy Maska? A może Gutka ? dzikuska ze szczeniakami - Rita dzikuska a'la Kajo - Lida Quote
andzia69 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 poszukiwana jest od listopada sznaucerka 7 letnia z padaczką i slabym tatuażem w pachwinie ZAGINĘŁA !!:( KIERLIKÓWKA /GMINA TRZCIANA06.11.2018r po 23:00Suczka sznaucer miniaturka czarno-biała. Suczka wabi się Avena ma 7 lat, przyjazna, niegroźna lecz na pewno wystraszona.Choruje na padaczkę :(! Nie ma czipa, ma średnio widoczny tatuaż na pachwinie. Każda informacja na wagę złota!!! Dla znalazcy nagroda tel: 14 613 70 75 sunia nie ma 2 przednich gornych zębów Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Andzia to nie ona, ta moja to ciniutka jest .wygląda jak ratlerek szorstkowłosy. Nowa sunia, dzikuska co się złapała na klatkę łapkę to podobna raczej do Rony, tylko mniejsza:) A to rodzinka z mojej łazienki:) Rita ( mama) i 2 sunie ok 3-4 tyg. pieronice a nie sunieczki:) Pełno ich wszędzie i niczego ani nikogo się nie boją:) Do schrupania!!! Te duże szczeniory to nie mają szans w zabawie, te małe je terroryzują:) Przez noc i pół dnia są osobno, te duże śpią na wiatrołapie, bo Rita musi odpoczywać . A tak to jest sajgon! Rita jest czysta i źle się czuje w łazience, bo nie chce się załatwiać przy szczeniakach. Ale to dzikuska, to na razie tak musi się męczyć... Może jutro wezmę je do dużego boksu, jak będzie cieplej....tam będą mieć lepiej. Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Mama ma ok 2 lat i jest średniej wielkości , małe chyba będą jak ona. Quote
słodkokwaśna Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Marzenko przepraszam...przeoczyłam post. Ta mała chudzinka może będzie miała na imię Imka, bo Inka też była. Quote
helli Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ale bąble-diablątka, jedna chyba będzie jak mama, szorstkowłosa, w brązie Quote
Recommended Posts