słodkokwaśna Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Marzenko ona ma jednak bliżej roku niż 2 lat...czyli możesz wpisać ok roku. Quote
Istar19 Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ok, zmienię jej wiek :) i dodam zdjecia, jutro rano :) ktoś potrzebuje ogłoszeń? :) Quote
słodkokwaśna Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Na pewno ona i wyżełka. Trevor, Szyszka, Play, Mistra, Rajner, Ancia. Zrób na Kielce. Quote
Istar19 Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ok :) O Sesil miałam sporo pytań, kierowałam do Ciebie, co "sensowniejsze" osoby, nikt nie dzwonił? czy sami jednak głupi jacyś? :( Quote
słodkokwaśna Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Nikt....... Marzenko zdejm tą Mirę ze strony..ona ma dom. I tą bez imienia też. Oraz Gaudiego. Zdjęcia Rona są niewidoczne. Quote
Istar19 Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 1 godzinę temu, słodkokwaśna napisał: Nikt....... Marzenko zdejm tą Mirę ze strony..ona ma dom. I tą bez imienia też. Oraz Gaudiego. Zdjęcia Rona są niewidoczne. ok zdejmę je, zaraz dotrę na stronę :) dopiero ze spaceru wróciłam, do pracy na popołudniu niestety, ale zaraz zajmę się stroną :) Quote
Istar19 Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 teraz powinno być wszystko widać :) w poniedziałek będę mieć więcej czasu ( w końcu dzień wolny..) to posprawdzam błędy na stronie i czy wszystko dobrze widać :) Zrobiłam ogłoszenia na Kielce dla tych 8 psiaków, co chciałaś, pozostałe ogłoszenia przy okazji odświeżyłam, więc chyba każdy psiak ma aktywne ogłoszenie teraz Quote
słodkokwaśna Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Marzenko a może lepiej by było jakbyś wpisywała moje dane do ogłoszeń, bo Ciebie długo nie ma...a w pracy nie odbierasz tel. A nieraz jest potrzebny kontakt natychmiastowy. Dlatego proszę pisz do ogłoszeń mój nr. tel i mail. . Quote
Istar19 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 17 minut temu, słodkokwaśna napisał: Marzenko a może lepiej by było jakbyś wpisywała moje dane do ogłoszeń, bo Ciebie długo nie ma...a w pracy nie odbierasz tel. A nieraz jest potrzebny kontakt natychmiastowy. Dlatego proszę pisz do ogłoszeń mój nr. tel i mail. . Twój numer jest w ogłoszeniach. mail musi być mój, bo olx nie pozwala wpisywać innego, niż jest przypisany do konta. ale jak ktoś mi wysyła wiadomość to odpisuje regularnie, jak umiem odpowiadam na pytania i proszę by skontaktował się z TObą czy to przez mail który wtedy podaje, czy telefonicznie. Quote
słodkokwaśna Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Rozumiem...bardzo bym chciała aby chociaż niektóre psiaki święta spędziły w swoich domach a tu cisza....jak makiem zasiał:( Nawet buraki nie dzwonią.. Quote
Istar19 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 6 minut temu, słodkokwaśna napisał: Rozumiem...bardzo bym chciała aby chociaż niektóre psiaki święta spędziły w swoich domach a tu cisza....jak makiem zasiał:( Nawet buraki nie dzwonią.. może własnie dlatego, że przed świętami jest :( i ludzie nie chcą teraz na Święta brać psów...we wtorek popołudniu poodnawiam parę ogłoszeń, może coś się ruszy ....jak będę portale zarzucać Twoimi psiakami to może w końcu ktoś odpowiedni się znajdzie Quote
słodkokwaśna Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Chyba nie ma sensu yego robić we wtorek..bo wtedy, to już na pewno ludzie nie mają czasu na szukanie psów. Quote
Istar19 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 w sumie racja, szczególnie przed świętami....to co, po Świętach zrobić kolejną partie? czy np w piątek popołudniu jeszcze? Quote
słodkokwaśna Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Marzenko proszę zmień opis u Rajnera, bo on się w boksie dobrze zachowuje...bawi się i tuli a na obcych szczeka...mega szczeka. On był wycofany na początku...ale po kilku dniach zrobił się z niego fajny pies. Quote
słodkokwaśna Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Nas zasypało.... Bez zmian z adopcjami. Za to mamy 2 psy nowe... Jeden jest podobny do Playa...tylko mniejszy i młodszy..może jego synuś:) Ma na imię Pepik , ma ok 2 lat i jest psiolubny i ludziolubny:) Quote
słodkokwaśna Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 a tak było wczoraj u nas rano...teraz warstwa śniegu wzrosła. Quote
słodkokwaśna Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 A ten słodziak został znaleziony ...przywiązany do drzewa:( tym łańcuchem... Jest trochę w typie BC...ma ok 2 lat . Jak przyjechał, to był bardzo wystraszony, ale już po kilku godzinach wesoły i przymilny. Może będzie Fred? Quote
Istar19 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 piękne psiska! Jutro dodam ich na stronę. Miałam dziś pytanie o Schelę, poprosiłam by się z Tobą skontaktowali, dałam im nr telefonu (chociaż jest nr wpisany do ogłoszenia to i tak zawsze go podaje, jak ktoś mi piszę wiadomość) i mail, ale pewnie nikt się nie odezwał? W piątek rano porobię parę ogłoszeń - na olx i gratce na razie tylko, tylko powiedz na jakie miasto :) a w przyszłym tygodniu w czwartek albo piątek porobię ogłoszenia na innych portalach :) mam poślizg z bazarkiem, ale ciężko było przed świętami...w przyszłym tygodniu postaram się coś ogarnąć, szczególnie, że mam trochę nowych ciuszków to może coś się sprzeda. nas też lekko zasypało ;) ale pewnie dzień dwa i wszystko stopnieje Quote
słodkokwaśna Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 Piękne zdjęcie:) Marzenko przepraszam...miałam dużo pracy..do tego moja córcia przyjechała. A o Schellę nikt nie dzwonił:( To już Fryga:) może jest jakaś rasa psów..podobnych do niej...i mega energicznych. potem wkleję Kantę:) Quote
Recommended Posts