Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, słodkokwaśna napisał:

Nikt.......

Marzenko zdejm tą Mirę ze strony..ona ma dom.

I tą bez imienia też. Oraz Gaudiego.

Zdjęcia Rona są niewidoczne.

ok zdejmę je, zaraz dotrę na stronę :) dopiero ze spaceru wróciłam, do pracy na popołudniu niestety, ale zaraz zajmę się stroną :)

Posted

teraz powinno być wszystko widać :)

w poniedziałek będę mieć więcej czasu ( w końcu dzień wolny..) to posprawdzam błędy na stronie i czy wszystko dobrze widać :)

Zrobiłam ogłoszenia na Kielce dla tych 8 psiaków, co chciałaś, pozostałe ogłoszenia przy okazji odświeżyłam, więc chyba każdy psiak ma aktywne ogłoszenie teraz

Posted

Marzenko a może lepiej by było jakbyś wpisywała moje dane do ogłoszeń, bo Ciebie długo nie ma...a w pracy nie odbierasz tel.

A nieraz jest potrzebny kontakt natychmiastowy. Dlatego proszę pisz do ogłoszeń mój nr. tel i mail.

.

Posted
17 minut temu, słodkokwaśna napisał:

Marzenko a może lepiej by było jakbyś wpisywała moje dane do ogłoszeń, bo Ciebie długo nie ma...a w pracy nie odbierasz tel.

A nieraz jest potrzebny kontakt natychmiastowy. Dlatego proszę pisz do ogłoszeń mój nr. tel i mail.

.

Twój numer jest w ogłoszeniach.

mail musi być mój, bo olx nie pozwala wpisywać innego, niż jest przypisany do konta. ale jak ktoś mi wysyła wiadomość to odpisuje regularnie, jak umiem odpowiadam na pytania i proszę by skontaktował się z TObą czy to przez mail który wtedy podaje, czy telefonicznie. 

Posted
6 minut temu, słodkokwaśna napisał:

Rozumiem...bardzo bym chciała aby chociaż niektóre psiaki święta spędziły w swoich domach a tu cisza....jak makiem zasiał:(

Nawet buraki nie dzwonią..

może własnie dlatego, że przed świętami jest :( i ludzie nie chcą teraz na Święta brać psów...we wtorek popołudniu poodnawiam parę ogłoszeń, może coś się ruszy ....jak będę portale zarzucać Twoimi psiakami to może w końcu ktoś odpowiedni się znajdzie 

Posted

Marzenko proszę zmień opis u Rajnera, bo on się w boksie dobrze zachowuje...bawi się i tuli a na obcych szczeka...mega szczeka.

On był wycofany na początku...ale po kilku dniach zrobił się z niego fajny pies.

• 2 weeks later...
Posted

Nas zasypało....

Bez zmian z adopcjami. 

Za to mamy 2 psy nowe...

Jeden jest  podobny do Playa...tylko mniejszy i młodszy..może jego synuś:)

Ma na imię Pepik , ma ok 2 lat i jest psiolubny i ludziolubny:)

IMG_0049 (800x633).jpg

IMG_0053 (800x533).jpg

IMG_0068 (800x702).jpg

IMG_0071 (800x533).jpg

Posted

A ten słodziak został znaleziony ...przywiązany do drzewa:( tym łańcuchem...

Jest trochę w typie BC...ma ok 2 lat . Jak przyjechał, to był bardzo wystraszony, ale już po kilku godzinach wesoły i przymilny.

Może będzie Fred?

wola morawicka 17.04.17.jpg

IMG_0079 (800x611).jpg

IMG_0094 (800x533).jpg

IMG_0100 (800x533).jpg

IMG_0104 (800x533).jpg

Posted

piękne psiska! Jutro dodam ich na stronę.

Miałam dziś pytanie o Schelę, poprosiłam  by się z Tobą skontaktowali, dałam im nr telefonu (chociaż jest nr wpisany do ogłoszenia to i tak zawsze go podaje, jak ktoś mi piszę wiadomość) i mail, ale pewnie nikt się nie odezwał?

W piątek rano porobię parę ogłoszeń - na olx i gratce na razie tylko, tylko powiedz na jakie miasto :)

a w przyszłym tygodniu w czwartek albo piątek porobię ogłoszenia na innych portalach :)

mam poślizg z bazarkiem, ale ciężko było przed świętami...w przyszłym tygodniu postaram się coś ogarnąć, szczególnie, że mam trochę nowych ciuszków to może coś się sprzeda.

nas też lekko zasypało ;) ale pewnie dzień dwa i wszystko stopnieje

Zdjęcie użytkownika Marzena Bremer.

Posted

Piękne zdjęcie:)

Marzenko przepraszam...miałam dużo pracy..do tego moja córcia przyjechała.

A o Schellę nikt nie dzwonił:(
To już Fryga:) może jest jakaś rasa psów..podobnych do niej...i mega energicznych.

potem wkleję Kantę:)

IMG_0107 (800x533).jpg

IMG_0124 (800x533).jpg

IMG_0129 (800x671).jpg

IMG_0132 (800x682).jpg

IMG_0141 (800x610).jpg