Buńka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Właśnie widziałam na FB jak nowi właściciele Comy chwalą się swoją nową pociechą :D Cytując "podbiła nasze serca" <3 Strasznie mnie to ucieszyło :) Coma (w nowym domu Marylka :D) to cudowne psisko i wcale się nie dziwię, że nowe pańciostwo jest tak z niej zadowolone :) A mi aż się cieplutko na serduchu zrobiło że młoda tak dobrze trafiła :) No i fotka Comy vel Marylki z pluszakiem mnie rozczuliła <3 Quote
Istar19 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Mam wrażenie, że dogomania zamiast działać lepiej z biegiem czasu, działa gorzej - przynajmniej u mnie... Dlatego tez zgłaszam, że wysyłanie zaproszeń na bazarek zajęło mi więcej czasu niż myślałam :( Zajęłam się też stroną - jeszcze nowe zdjęcia Westy zaraz dodam, a opisy zrobię jutro po pracy, dobrze? Jeszcze jakbyś mi napisała, czy Westa, Hagir i Jana ładnie się słuchają? lubią psy? Nadają się do domu z dziećmi? jak idzie im chodzenie na smyczy ? ;) Cały dzień coś chodzi mi po głowie, ale nie potrafię tego złapać...irytujące :nonono2: a no i właśnie - imiona tych dwóch nowych suń poproszę :) rozumiem, że ta która była w ciąży jest po sterylizacji? A Skaut tez zasługuje na opis, co nie? napisz coś o nim a też mu zrobię :) albo zadzwoń jutro po 17 jak będziesz mieć chwilkę, jeśli Ci się pisać nie chce :D Quote
słodkokwaśna Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Zadzwonię, bo za dużo pisaniny....A strona słodkopsiaków znowu nabrała kolorów i życia:) Dziękuję:) Tylko jeszcze tą sunię w typie amstafa wklei do adopcji zewnętrznych. Buńka dostałam przedwczoraj jakieś zdjęcia Comy, ale z misiem sobie nie przypominam....a tak w ogóle , to chyba muszę znowu wklejać zdjęcia z domków psów na wątek...tylko jakoś mi się nie chce po tym jak wszystkie dotychczasowe przepadły wraz z nową szatą dogomani:( W ogóle mi się nie chce już tu wchodzić:( Quote
Istar19 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sunia też już jest - a zdjęcia Westy za moment dodam, musiałam się posilić ;) Co do suni Gamy, to spytaj jeszcze o kontakt - czy mogę dodać nr telefonu czy maila, a i gdzie sunia przebywa (miejscowość) :) Quote
słodkokwaśna Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Podaj mój ...a sunia jest w okolicy Buska. Quote
słodkokwaśna Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Pati już po operacji:) Bardzo się jej bałam, bo miała być długa ok3-4 h , ale wszystko się udało i Pati jutro do nas wraca:) Sama operacja była dosyć skomplikowana, ponieważ trzeba było zastosować aż 3 metody, aby ją naprawić. Teraz trzeba pilnować tą trzpiotkę przez miesiąc, aby nie zniweczyła wysiłków weta i dała łapce się dobrze wygoić. Jak się uda, to w piątek będę miała niespodziankę.... Andzia Gino też po kastracji i jutro wraca. Quote
Istar19 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Zdrówka dla Pati :) jaaaką niespodziankę? no i jak coś jutro większość dnia jestem w domu ;) to czekam na informację co do psiaków - bym mogła ogłoszenia napisać Quote
słodkokwaśna Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Zdrówka dla Pati :) jaaaką niespodziankę? no i jak coś jutro większość dnia jestem w domu ;) to czekam na informację co do psiaków - bym mogła ogłoszenia napisać Będzie niespodzianka jak się uda;) Zadzwonię jutro, bo mam dużo ogłoszeń wykupionych a nowe psy opisy mają niewystarczające, aby je ogłaszać. Quote
słodkokwaśna Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Skaucik jest najbardziej grzecznym psiakiem jakiego znałam (zaraz po moim Lordziku) słodziak do wszystkich. Tylko jeszcze na spacerach jest zestresowany, ale robi postępy. Za to w boksie szczęśliwy, szczególnie, iż ma przy sobie swojego kumpla Sajmona. Quote
słodkokwaśna Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Andzia, Gino przyjechał dziś po południu od weta po kastracji, troszkę obołały, to jeszcze go nie będę męczyła ...Może pojutrze ... Quote
słodkokwaśna Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 No i mam niespodziankę:) Udało się :laugh2_2: Boni ma już swój superowy domek :jumpie: BONI NIECH ŚWIAT BĘDZIE DLA CIEBIE PRZYJAZNY ,ŻYJ BEZ LĘKÓW I STRESÓW WŚRÓD KOCHAJĄCEJ RODZINY. Quote
Istar19 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Powodzenia Boni! Gdzie się znalazł dla niej dom ?:D Quote
słodkokwaśna Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Blisko nas. W środę była pani u nas i bardzo ją Boni rozczuliła a ,że szukała przyjaciółki dla swojego psa to stwierdziła,że chciała by bardzo Boni, tylko wszystko zależy od jej psa ...no i moja Asia pojechała dziś z sunią do nich na sprawdzenie. Rodzina superowa, już naszykowała przysmaki dla niej i nową ciepłą budę w dużym kojcu ( będzie tam trzymana do kiedy się nie oswoi na tyle aby trzymać się ich psa i ich....tak jak u nas. Ich pies nie chce mieszkać w tym kojcu, także na razie będą się tylko widzieć przez kraty:(Ale potem będą razem biegać . Będzie dobrze, bo Boni to łasuch i już je z ręki pani. A pies ją polubił od razu, ale podobno to wielki słodziak i przymilak to też myślę,że Boni tam się szybko zaadoptuje. Quote
Istar19 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Takie adopcje cieszą najmocniej :) oby teraz Boni faktycznie szybko się przyzwyczaiła - drugi pies pewnie też jej w tym pomoże :) Edi na mailu masz opisy, daj znać co zmienić, to też bym je na stronę dała :) Quote
słodkokwaśna Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Marzenko przeczytałam Skauta opis i mnie się podoba:) Tylko on już pięknie chodzi na smyczy, w ogóle nie ciągnie:) Quote
Istar19 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 to Skauta już dodam :)wraz z kilkoma zdjęciami, za nim pójdę spać :) Quote
Buńka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Coma vel Marylka pozdrawia :) Strasznie się cieszę, że mogę śledzić tą wariatuńcie na fb bo bardzo ją lubiłam :) No i wiem, że ma wspaniałe pańciostwo :) Które mam nadzieję się nie pogniewa jeśli podzielę się foteczkami uśmiechniętej Marylki ;) 6 dni po adopcji Matylda okazała się smakoszką warzyw i owoców :D Objadła wszystkie maliny z krzaków :-D Tylko podobno marchewka jej nie smakuje :-D a tu w drugi dzień po adopcji :) Moje ulubione z misiem :loveu: Quote
andzia69 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Edi - zobacz sobie co i gdzie znalazlam: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254449224761332&set=pb.100005887682954.-2207520000.1413052121.&type=3&theater Quote
słodkokwaśna Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Słodkokwaśna masz jakieś ONki ? Nie mam, ale Pasja i Andzia mają . Bunia dzięki za wstawienie zdjęć Comy:) Nie miałam tylko tego z misiem... Pani Monika na pewno się nie pogniewa, z resztą codziennie mi relację zdaje z pobytu wariatuńci:) Przepraszam Was, że ostatnio nie wstawiam zdjęć z domków i wiadomości, ale jakoś oklapłam i ta dogomania....mnie też denerwuje. Może jak porobię ogłoszenia psom i nadrobię zaległości zdjęciowe, to odszukam chociaż część wiadomości i powklejam Dziś dostałam np, od Bamboszków. Quote
słodkokwaśna Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Edi - zobacz sobie co i gdzie znalazlam: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254449224761332&set=pb.100005887682954.-2207520000.1413052121.&type=3&theater Andzia ty to dobry detektyw Jesteś!!! No i nasz Baster miał swoją ......historię;( A jest kontakt? Quote
słodkokwaśna Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Andzia wczoraj w nocy było jego ogłoszenie na OLX dane 25 sierpnia a dziś już nie ma....ciekawe czy mój telefon się do tego przyczynił???bo o tym ogłoszeniu rozmawiałam. Quote
Recommended Posts