Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słoneczko jeszcze nam sprzyja i psiaki z niego jak mogą korzystają. Dzisiaj robiłam zdięcia Hagirowi i Janie:)

Oba psiaki młode, sympatyczne i grzeczne. Chodzą ładnie na smyczy i przychodzą na zawołanie.

Jedynie Jana jest ,,uzdolniona muzycznie'' i śpiewa w wysokich tonach a Hagir jak każdy młodzieniec ma mnóstwo energii .

Fajne z nich  psiaki:)

Hagir:)ma dziwny ogon...jakby wystrzyżony nożyczkami.

2uzytqf.jpg

2i0w009.jpg

2m6a1ap.jpg

20th6hh.jpg

2ec3exy.jpg

Posted

Słoneczko jeszcze nam sprzyja i psiaki z niego jak mogą korzystają. Dzisiaj robiłam zdięcia Hagirowi i Janie:)

Oba psiaki młode, sympatyczne i grzeczne. Chodzą ładnie na smyczy i przychodzą na zawołanie.

Jedynie Jana jest ,,uzdolniona muzycznie'' i śpiewa w wysokich tonach a Hagir jak każdy młodzieniec ma mnóstwo energii .

2uzytqf.jpg

2i0w009.jpg

2m6a1ap.jpg

20th6hh.jpg

2ec3exy.jpg

Posted

2uzytqf.jpg

2i0w009.jpg

2m6a1ap.jpg

20th6hh.jpg

2ec3exy.jpg

Posted

Baster jak słodziaczek  :loveu:  :loveu:  :loveu:

A gdzieś Ty tu Bastera upatrzyła???

No i do słodziaczka, to mu dużżżo brakuje :roflt:  ...toż to bestia z dużżżą dawką siły.

Zobaczymy jak w niedzielę go weźmiesz na spacer :megagrin:

A to już Jana :)

e0sc37.jpg

123t9fl.jpg

148nrdd.jpg

352huah.jpg

1ztzps.jpg

Ja tylko zapytam ...czy ktoś zmienia zdjęcia na tinypic i jak to robi najszybciej, bo ja kopiuję

Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych 

tak jak wcześniej, ale teraz muszę dodatkowo kasować IMG

Posted

Jutro dodam zdjecia psiaków na stronę :) dziś ledwo patrzę na oczy..

a co do zdjęć możesz zawsze klikać na zdjęciu prawym przyciskiem myszki i dawać kopiuj adres url grafiki. a potem tu na dogo kliknąć w ikonkę "obrazek" i wkleić ten adres - wtedy już jest bez zbędnego img ;)

Posted

Marzenko przepraszam, ale dopiero czytam Twoje  opisy piesków....

Niestety jeden już chyba nieaktualny :nonono2:  Ici i Igorka, bo Icia wczoraj znalazła swój domek i państwo zastanawiają się jeszcze czy czasem jej Igorka nie dobrać, bo płacze bidulka. 

Ale mieszka tam jeszcze jeden kolega i może być ciężko z jego aprobatą.

Poza tym byłam wczoraj w odwiedzinach u Ani i Miszy :laugh2_2:

Misza mnie dziwnie przywitał...mega zaskoczony i lekko wystraszony.Trochę machał ogonem, ale ogon na dole a Misza w bezpiecznej odległości.

Nie wiedział czy podejść...cały czas mnie obserwował zaciekawiony.

Dopiero za jakiś czas się wyluzował i bawił ze mną jak za dawnych lat...przytulając się w trakcie  ulubionego drapania:)

Nawet był zawiedziony jak poszłam do ludziów go zostawiając w trakcie zabawy.

Jest szczęśliwy, widzę to i jestem wdzięczna Ani oraz jej rodzince za tak dobrą opiekę  :klacz:  :kiss_2:

A Miszka bał  się chyba, że go zabiorę, bo jak powiedziałam ...jedziemy! ...Misza się wycofał i podglądał mnie z dupcią w domu.,,,bezpieczny.

Jak zwykle serce w rozterce, ale tym razem wracałam z ulgą !!!

Misza ma swój dom i kochającą rodzinę :jumpie:  

Teraz dobre wieści, bo ciężko mi pisać o złych.... może później...

Jeszcze dodam nowe psice na stronę.

Gata sunia po sterylce aborcyjnej. Ok 2 letnia....mega przytulaśna i grzeczna:)

33csmfq.jpg

256hgkp.jpg

2643nkx.jpg

Jeszcze 2 fotki do psiaka co Andzia go dodała.

Nie wiem jak miał wcześniej na imię, ale ja go nazwałam Gino.

2,5 roku ma ten przystojniak...jest łagodny i kontaktowy.Troszku popłakuje, ale tylko troszkę.

24v5q37.jpg

nvnyc0.jpg

Posted

Edi nie martw się ja sobie mogę pisać ;) odkrywam na nowo jaka to fajna zabawa ..ostatnio mało pisałam.

Jakie złe wieści? 

Powodzenia Iciu! Fajnie jakby państwo zabrali Igorka, ale bezpieczeństwo psiaków przede wszystkim...

Misza szczęśliwy - rodziny opuszczać nie chce :D

Posted

A u mnie z matematyką w soboty dalej nie wyjaśnione  :madgo:  w tą ostatnią były zajęcia i teraz miało już nie być... a nagle okazuje się że jednak są. Błagaliśmy ją żeby były co dwa tygodnie więc najpierw się zgodziła a za chwilę oznajmiła że widzimy się w sobotę  :???:  :-(  Więc ja już nie wiem jak to będzie wyglądało :lookarou: Ta kobieta jest niezrównoważona i jeszcze trochę a skończy się to u dyrektora bo niedopuszczalne jest żeby tak pomiatała ludźmi !
PS. Pisała do mnie P. Krysia ale nie mam jej jak odpisać... niestety w najbliższą sobotę znowu się nie będę widziała z psiakami  :-(  

Posted

Bardzo mi przykro :( 

Mogę jedynie napisać, że u Was As miał dom - może nie idealny, ale myślę, że najlepszy jaki mógł dostać i jaki kiedykolwiek miał!

Posted

Bardzo mi przykro :(

Mogę jedynie napisać, że u Was As miał dom - może nie idealny, ale myślę, że najlepszy jaki mógł dostać i jaki kiedykolwiek miał!

To jest kochane psisko, zawsze przyjazny i był chętny do zabawy....dlatego tym bardziej jest przykro, że akurat on .....

Myślę,że przez jego usposobienie miał dobre życie, że go nikt nie przeganiał i nie robił krzywdy....

Jakoś tak się dzieje,że tu musimy żegnać takie kochane psiaki:( 

Nie wiem, czy jutro dam radę ....może Krysia go przeprowadzi za TM...chociaż też będzie jej ciężko:(

Posted

Niestety Nasz Asik już śpi snem wiecznym:(

Kochany psiak, niech taki zostanie na zawsze w naszej pamięci i sercach!!!

_DSC2611.jpg

Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo 
Z tobą zostaje jego dusza 

Usnął  bardzo szybko, w ciągu 2-3 minut.