słodkokwaśna Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Słoneczko jeszcze nam sprzyja i psiaki z niego jak mogą korzystają. Dzisiaj robiłam zdięcia Hagirowi i Janie:) Oba psiaki młode, sympatyczne i grzeczne. Chodzą ładnie na smyczy i przychodzą na zawołanie. Jedynie Jana jest ,,uzdolniona muzycznie'' i śpiewa w wysokich tonach a Hagir jak każdy młodzieniec ma mnóstwo energii . Fajne z nich psiaki:) Hagir:)ma dziwny ogon...jakby wystrzyżony nożyczkami. Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Słoneczko jeszcze nam sprzyja i psiaki z niego jak mogą korzystają. Dzisiaj robiłam zdięcia Hagirowi i Janie:) Oba psiaki młode, sympatyczne i grzeczne. Chodzą ładnie na smyczy i przychodzą na zawołanie. Jedynie Jana jest ,,uzdolniona muzycznie'' i śpiewa w wysokich tonach a Hagir jak każdy młodzieniec ma mnóstwo energii . Fajne z nich psiaki:) Hagir:)ma dziwny ogon...jakby wystrzyżony nożyczkami. Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 żart chyba, nie chciało mi przesłać moich wypocin..powód :madgo: że za szybko było napisane :megagrin: a tu widzę,że 3 razy mi dodało :lmaa: Cd....Hagirka:) Quote
Istar19 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 To nic, ja się odnajdę, a odwiedzający wątek zobaczą potrójnie Hagirka - to się w nim zakochają :P Quote
BlackShadow Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Baster jak słodziaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Baster jak słodziaczek :loveu: :loveu: :loveu: A gdzieś Ty tu Bastera upatrzyła??? No i do słodziaczka, to mu dużżżo brakuje :roflt: ...toż to bestia z dużżżą dawką siły. Zobaczymy jak w niedzielę go weźmiesz na spacer :megagrin: A to już Jana :) Ja tylko zapytam ...czy ktoś zmienia zdjęcia na tinypic i jak to robi najszybciej, bo ja kopiuję Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych tak jak wcześniej, ale teraz muszę dodatkowo kasować IMG Quote
BlackShadow Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Baster mi się podoba, przynajmniej z tego co widać ze zdjęć, bo w typie beagle jest :D A beagle bardzo lubię :loveu: Zobaczymy jak bardzo mnie wymęczy na spacerze :painting: :mdrmed: Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 To specjalnie dla Ciebie ;) Twój słodziaczek Baster :jumpie: Może pomożesz mu znaleźć domek, bo on płacze tu okropnie. Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Marzenko dziś przyjechały po sterylce 4 sunie ; Hati, Coma, Greta i nowa wczorajsza sunia(bardzo zaciążona) Gata:) Rano zdjęcia.... Quote
Istar19 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jutro dodam zdjecia psiaków na stronę :) dziś ledwo patrzę na oczy.. a co do zdjęć możesz zawsze klikać na zdjęciu prawym przyciskiem myszki i dawać kopiuj adres url grafiki. a potem tu na dogo kliknąć w ikonkę "obrazek" i wkleić ten adres - wtedy już jest bez zbędnego img ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 A teraz prawdziwy słodziaczek:) Lesio vel Jack Chciałby cały czas się przytulać i podaje pięknie łapkę :) Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 :siara: Marzenko znowu dziękuję:) Powtarzam się Quote
andzia69 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Słodki ten Lisek :) nie powinien dlugo szukać domu - z resztą jak Twój nowy nabytek Edi ;) jest piekny!!! Quote
słodkokwaśna Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Marzenko przepraszam, ale dopiero czytam Twoje opisy piesków.... Niestety jeden już chyba nieaktualny :nonono2: Ici i Igorka, bo Icia wczoraj znalazła swój domek i państwo zastanawiają się jeszcze czy czasem jej Igorka nie dobrać, bo płacze bidulka. Ale mieszka tam jeszcze jeden kolega i może być ciężko z jego aprobatą. Poza tym byłam wczoraj w odwiedzinach u Ani i Miszy :laugh2_2: Misza mnie dziwnie przywitał...mega zaskoczony i lekko wystraszony.Trochę machał ogonem, ale ogon na dole a Misza w bezpiecznej odległości. Nie wiedział czy podejść...cały czas mnie obserwował zaciekawiony. Dopiero za jakiś czas się wyluzował i bawił ze mną jak za dawnych lat...przytulając się w trakcie ulubionego drapania:) Nawet był zawiedziony jak poszłam do ludziów go zostawiając w trakcie zabawy. Jest szczęśliwy, widzę to i jestem wdzięczna Ani oraz jej rodzince za tak dobrą opiekę :klacz: :kiss_2: A Miszka bał się chyba, że go zabiorę, bo jak powiedziałam ...jedziemy! ...Misza się wycofał i podglądał mnie z dupcią w domu.,,,bezpieczny. Jak zwykle serce w rozterce, ale tym razem wracałam z ulgą !!! Misza ma swój dom i kochającą rodzinę :jumpie: Teraz dobre wieści, bo ciężko mi pisać o złych.... może później... Jeszcze dodam nowe psice na stronę. Gata sunia po sterylce aborcyjnej. Ok 2 letnia....mega przytulaśna i grzeczna:) Jeszcze 2 fotki do psiaka co Andzia go dodała. Nie wiem jak miał wcześniej na imię, ale ja go nazwałam Gino. 2,5 roku ma ten przystojniak...jest łagodny i kontaktowy.Troszku popłakuje, ale tylko troszkę. Quote
słodkokwaśna Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Jeszcze... ICIU, BĄDŹ SZCZĘŚLIWA , RADOSNA I BEZPIECZNA A TWOJA RODZINA NIECH CIĘ MOCNO UKOCHA ABYŚ CZUŁA SIĘ JAK U SIEBIE!!! Quote
Istar19 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Edi nie martw się ja sobie mogę pisać ;) odkrywam na nowo jaka to fajna zabawa ..ostatnio mało pisałam. Jakie złe wieści? Powodzenia Iciu! Fajnie jakby państwo zabrali Igorka, ale bezpieczeństwo psiaków przede wszystkim... Misza szczęśliwy - rodziny opuszczać nie chce :D Quote
Buńka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A u mnie z matematyką w soboty dalej nie wyjaśnione :madgo: w tą ostatnią były zajęcia i teraz miało już nie być... a nagle okazuje się że jednak są. Błagaliśmy ją żeby były co dwa tygodnie więc najpierw się zgodziła a za chwilę oznajmiła że widzimy się w sobotę :???: :-( Więc ja już nie wiem jak to będzie wyglądało :lookarou: Ta kobieta jest niezrównoważona i jeszcze trochę a skończy się to u dyrektora bo niedopuszczalne jest żeby tak pomiatała ludźmi ! PS. Pisała do mnie P. Krysia ale nie mam jej jak odpisać... niestety w najbliższą sobotę znowu się nie będę widziała z psiakami :-( Quote
słodkokwaśna Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Jakie złe wieści? Chodzi o Asika:( Wczoraj wzywaliśmy weta do niego, bo jest już źle niestety....:( i musimy się z nim żegnać:( Dziewczyny widziały..... Quote
Istar19 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Bardzo mi przykro :( Mogę jedynie napisać, że u Was As miał dom - może nie idealny, ale myślę, że najlepszy jaki mógł dostać i jaki kiedykolwiek miał! Quote
słodkokwaśna Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Bardzo mi przykro :( Mogę jedynie napisać, że u Was As miał dom - może nie idealny, ale myślę, że najlepszy jaki mógł dostać i jaki kiedykolwiek miał! To jest kochane psisko, zawsze przyjazny i był chętny do zabawy....dlatego tym bardziej jest przykro, że akurat on ..... Myślę,że przez jego usposobienie miał dobre życie, że go nikt nie przeganiał i nie robił krzywdy.... Jakoś tak się dzieje,że tu musimy żegnać takie kochane psiaki:( Nie wiem, czy jutro dam radę ....może Krysia go przeprowadzi za TM...chociaż też będzie jej ciężko:( Quote
słodkokwaśna Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Niestety Nasz Asik już śpi snem wiecznym:( Kochany psiak, niech taki zostanie na zawsze w naszej pamięci i sercach!!! Psia dusza większa jest od psaMy mamy dusze kieszonkoweMaleńka dusza, wielki człowiekPsia dusza się nie mieści w psieI kiedy się uśmiechasz do niejOna się huśta na ogonieA kiedy się pożegnać trzebaI psu czas iść do psiego niebaTo niedaleko pies wyruszaPrzecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Usnął bardzo szybko, w ciągu 2-3 minut. Quote
Recommended Posts