Buńka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 No Miszunia wielki postęp:multi: BETTY życzę szczęścia w nowym domku! 3maj się kaskaderko kochana:loveu: Ja również składam wszystkim dogomaniakom i dogomaniaczką serdeczne życzenia bo pewnie jutro już tu nie zajrzę. W tym roku wigilia u nas na 10 osób i jest masa roboty . . . A więc: Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt przepełnionych szczęściem i miłością. Pachnącej choinki, góry prezentów, mile spędzonego czasu w gronie rodziny i 12 pysznych dań! Psiakom natomiast życzę kochających domów, wspaniałych właścicieli, pełnych brzuszków i długich spacerków u boku ukochanych ludzi!!! Quote
anetaks4 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wszystkiego dobrego na Święta. Samych radosnych chwil. Quote
słodkokwaśna Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Mam nowe wieści odnośnie Glorii. Jutro wraca do nas ze swoim synkiem,który przyszedł na świat w nocy w Wigilię i podobno Gloria jest idealną mamą .... wet nie miał serca wigilijnego jej synka usypiać....ja o całej sprawie dowiedziałam się dopiero teraz. A chłopak....no cóż ,ma szczęście...i niech go nigdy nie opuszcza.:lol: Quote
słodkokwaśna Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Wiadomości od Buniaszka....:lol: [FONT=Arial] WitamDziękuję za świąteczną "pieskową" kartkę - jest piękna.Nam Bunia także zrobiła świąteczny prezent. Schodzi sama ze schodów,co do wejścia to tylko na razie popatrzy w górę i na nas - stwierdzi że jest za wysoko i że ma przecież ludzi od tego żeby ją wnieść - po coma się męczyć :-) . Wszystko jest dobrze coraz bardziej się do nas przekonuje, do mnie najbardziej (co mnie bardzo cieszy)- ze mną chodzi już do pokoju - jeżeli ją o to poproszę. Sama jeszcze nie zwiedza mieszkania. Spacery bardzo lubi i nie ma z Nią żadnego problemu. Czuje się dobrze, jeść jej smakuje. Do jedzenia podchodzi jak arystokratka - je ostrożnie,powoli, z rezerwą i zawsze wie kiedy ma dosyć - nie przejada się, nie "rzuca" na jedzenie. Martwi mnie jedynie to że jakośnie może się przełamać z tym sikaniem, bardzo długo przetrzymujesiuśki - jak już raczy się wysikać na podwórku to się bardzo cieszymy. Jakośnie ma tendencji do zaznaczania terenu - obwąchuje i nic. Uważam że przez to Ona się bardzo męczy, z kupką takiego problemu nie ma. Robi zawsze raz dziennie i spokój. Może miała kiedyś jakiś problem znerkami ?PozdrawiamKrysia [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
andzia69 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Edi - tak wygląda Daisy: http://tablica.pl/oferta/8-miesieczna-deisi-szuka-domku-ID1GQqN.html#d39924fea2;r:13;s: Quote
słodkokwaśna Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Oki ,prześlę tej kobitce. Andzia zadzwoń do mnie jutro ,ważna sprawa. Próbowałam się do Ciebie dodzwonić potem i nici...ziro kontaktu. Quote
andzia69 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Oki ,prześlę tej kobitce. Andzia zadzwoń do mnie jutro ,ważna sprawa. Próbowałam się do Ciebie dodzwonić potem i nici...ziro kontaktu. a co chciałaś? coś o tych onkach? Quote
słodkokwaśna Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Nie ,ale to nie te ONki....napiszę wiadomość na PW. Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Dopiero teraz wklejam nowe suczki Venę i Milę ,które już dawno powinny tu być... Vena :lol: ma mało zdjęć,ale dorobię jej jutro ..bo ogłoszenia czas jej zrobić. A teraz Mila o pięknych oczach:loveu: Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 No i są jeszcze fotki Veny:)która panicznie boi się aparatu i ogólnie wszystkiego nowego.... Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Wiadomości od Betti:loveu: [FONT=Times New Roman]Witam [/FONT] [FONT=Times New Roman]Chciałam zdać relację co z Beti [/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo szybko wszystko łapie, jest niesamowitym przytulakiem, z jedzeniem jest różnie tzn. nie chce jeść żadnej suchej karmy. Zaczeła się bawić swoimi zabawkami. Uwielbia jeździć samochodem. I wszędzie można ją zabierać bo nie sprawia żadnych kłopotów.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dzisiaj była u weterynarza bo strasznie lizała się po ranie i ma kołnierz, trochę jej pospinali ranę i odkazili oraz dali antybiotyk. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Przesyłam kilka zdjęć i jeszcze raz dziękujemy za tak wspaniałego psiaka. [/FONT] Quote
Eden Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Alez piękny uśmiech, szczęśliwego psa :-) Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Tak ,aby wszystkie słodkopsiaki miały takie szczęśliwe uśmiechy ...aby znalazły swoje domki ... ja też byłabym wtedy szczęśliwa. :lol::lol::multi: Quote
wilczka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 no to moze troszke dobrych wiesci w tym starym roku jeszcze-bosmanek znalazl domek:)pojechal sie dzisiaj zaprezentowac z kolezanka z boksu zabka i panstwo zakochali sie w nich i wzieli parke,wiec bosman idzie z zabka,tylko jada po nowym roku dopiero ale to na 1000%:) Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 A ja mam może dom dla Flesza,Pan z Ostrowca ma podjechać i go zobaczyć. Tylko kto jutro tam jest u Was i w jakich godzinach? Dziś była nas odwiedzić Kama202 i zostawiła psiakom puszki smakuszki, moje psiaki mają ...ale ucieszą się psiaki dokarmiane w 2 lasach. Dzięki KAMUSIU:loveu: Quote
wilczka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 ja jestem jutro do 13. troche lipa bo ja oglosilam flesza z warsem tez do wspolnego domku i mam chetnych w krakowie na nich razem-no ale skoro ma domek to fajnie.podaj panu moj nr tel.powinnam byc od 8 do 13.powiem komorowiczowi zeby w takim razie przywiozl jutro ksiazeczke Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Dziś wróciła do nas Gloria od weta . Został złapany też jeden dzikusek szczeniak z lasu . No i Joko była obcykana na spacerku. Dobra wiadomość, to taka że Joko-zatwardziała dzikuska dała się prowadzić bez problemu osobie którą mało zna.:lol: Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 wilczka napisał(a):ja jestem jutro do 13. troche lipa bo ja oglosilam flesza z warsem tez do wspolnego domku i mam chetnych w krakowie na nich razem-no ale skoro ma domek to fajnie.podaj panu moj nr tel.powinnam byc od 8 do 13.powiem komorowiczowi zeby w takim razie przywiozl jutro ksiazeczke Wilczka ,nie wiadomo na 100% czy pan przyjedzie....wiesz jak to jest :roll: To jak ten Twój dom jest dobry ,to go trzymaj. Sorki ,dalsze fotki Jokusi zaraz ....Wilczka Joko to matka Blanki i tych szczeniaków. Quote
wilczka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 taka mala tyle niedzwiedzi powila???????super ze udalo sie ja zlapac wrescie!!!!!!!! Quote
słodkokwaśna Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Wilczka sorry nie załapałam,ale miałam wczoraj wariacki dzień. Bosman poszedł do domu?!!! To super!!!Prześlij mi dane kontaktowe na PW.i nr tel. Quote
Recommended Posts