Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Miszunia wielki postęp:multi:
BETTY życzę szczęścia w nowym domku! 3maj się kaskaderko kochana:loveu:
Ja również składam wszystkim dogomaniakom i dogomaniaczką serdeczne życzenia bo pewnie jutro już tu nie zajrzę. W tym roku wigilia u nas na 10 osób i jest masa roboty . . .
A więc:
Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt przepełnionych szczęściem i miłością. Pachnącej choinki, góry prezentów, mile spędzonego czasu w gronie rodziny i 12 pysznych dań!
Psiakom natomiast życzę kochających domów, wspaniałych właścicieli, pełnych brzuszków i długich spacerków u boku ukochanych ludzi!!!

Posted

Mam nowe wieści odnośnie Glorii. Jutro wraca do nas ze swoim synkiem,który przyszedł na świat w nocy w Wigilię i podobno Gloria jest idealną mamą .... wet nie miał serca wigilijnego jej synka usypiać....ja o całej sprawie dowiedziałam się dopiero teraz.
A chłopak....no cóż ,ma szczęście...i niech go nigdy nie opuszcza.:lol:

Posted

Wiadomości od Buniaszka....:lol:

[FONT=Arial]
WitamDziękuję za świąteczną "pieskową" kartkę - jest piękna.Nam Bunia także zrobiła świąteczny prezent. Schodzi sama ze schodów,co do wejścia to tylko na razie popatrzy w górę i na nas - stwierdzi że jest za wysoko i że ma przecież ludzi od tego żeby ją wnieść - po coma się męczyć :-) . Wszystko jest dobrze coraz bardziej się do nas przekonuje, do mnie najbardziej (co mnie bardzo cieszy)- ze mną chodzi już do pokoju - jeżeli ją o to poproszę. Sama jeszcze nie zwiedza mieszkania. Spacery bardzo lubi i nie ma z Nią żadnego problemu. Czuje się dobrze, jeść jej smakuje. Do jedzenia podchodzi jak arystokratka - je ostrożnie,powoli, z rezerwą i zawsze wie kiedy ma dosyć - nie przejada się, nie "rzuca" na jedzenie. Martwi mnie jedynie to że jakośnie może się przełamać z tym sikaniem, bardzo długo przetrzymujesiuśki - jak już raczy się wysikać na podwórku to się bardzo cieszymy. Jakośnie ma tendencji do zaznaczania terenu - obwąchuje i nic. Uważam że przez to Ona się bardzo męczy, z kupką takiego problemu nie ma. Robi zawsze raz dziennie i spokój. Może miała kiedyś jakiś problem znerkami ?PozdrawiamKrysia

[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Oki ,prześlę tej kobitce. Andzia zadzwoń do mnie jutro ,ważna sprawa. Próbowałam się do Ciebie dodzwonić potem i nici...ziro kontaktu.

a co chciałaś? coś o tych onkach?

Posted

Wiadomości od Betti:loveu:

[FONT=Times New Roman]Witam [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Chciałam zdać relację co z Beti [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo szybko wszystko łapie, jest niesamowitym przytulakiem, z jedzeniem jest różnie tzn. nie chce jeść żadnej suchej karmy. Zaczeła się bawić swoimi zabawkami. Uwielbia jeździć samochodem. I wszędzie można ją zabierać bo nie sprawia żadnych kłopotów.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dzisiaj była u weterynarza bo strasznie lizała się po ranie i ma kołnierz, trochę jej pospinali ranę i odkazili oraz dali antybiotyk. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przesyłam kilka zdjęć i jeszcze raz dziękujemy za tak wspaniałego psiaka.

[/FONT]

Posted

no to moze troszke dobrych wiesci w tym starym roku jeszcze-bosmanek znalazl domek:)pojechal sie dzisiaj zaprezentowac z kolezanka z boksu zabka i panstwo zakochali sie w nich i wzieli parke,wiec bosman idzie z zabka,tylko jada po nowym roku dopiero ale to na 1000%:)

Posted

A ja mam może dom dla Flesza,Pan z Ostrowca ma podjechać i go zobaczyć. Tylko kto jutro tam jest u Was i w jakich godzinach?

Dziś była nas odwiedzić Kama202 i zostawiła psiakom puszki smakuszki, moje psiaki mają ...ale ucieszą się psiaki dokarmiane w 2 lasach.
Dzięki KAMUSIU:loveu:

Posted

ja jestem jutro do 13. troche lipa bo ja oglosilam flesza z warsem tez do wspolnego domku i mam chetnych w krakowie na nich razem-no ale skoro ma domek to fajnie.podaj panu moj nr tel.powinnam byc od 8 do 13.powiem komorowiczowi zeby w takim razie przywiozl jutro ksiazeczke

Posted

Dziś wróciła do nas Gloria od weta .
Został złapany też jeden dzikusek szczeniak z lasu .
No i Joko była obcykana na spacerku.
Dobra wiadomość, to taka że Joko-zatwardziała dzikuska dała się prowadzić bez problemu osobie którą mało zna.:lol:

Posted

wilczka napisał(a):
ja jestem jutro do 13. troche lipa bo ja oglosilam flesza z warsem tez do wspolnego domku i mam chetnych w krakowie na nich razem-no ale skoro ma domek to fajnie.podaj panu moj nr tel.powinnam byc od 8 do 13.powiem komorowiczowi zeby w takim razie przywiozl jutro ksiazeczke

Wilczka ,nie wiadomo na 100% czy pan przyjedzie....wiesz jak to jest :roll:
To jak ten Twój dom jest dobry ,to go trzymaj.

Sorki ,dalsze fotki Jokusi zaraz ....Wilczka Joko to matka Blanki i tych szczeniaków.