iwonamaj Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ewu']To załóżmy Klub Internetowych Babć :)[/QUOTE] Ale Dogomaniackich Internetowych Babć :lol:... Trochę nas tu jest :). Proszę mnie zapisać:lol: ! Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='iwonamaj']Ale Dogomaniackich Internetowych Babć :lol:... Trochę nas tu jest :). Proszę mnie zapisać:lol: ![/QUOTE] Z przyjemnością:) Quote
paulina02 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Dziękuje za prowadzenie watku i zrobienie fb wstawiłam na pierwszą stronę ...Dopuki nie będzie klatki nic nie da się zrobić , mogła bym suni podać w jedzenieu sedalin ale co jeżeli za bardzo się oddali i jej nie znajdę ...Myśle że psiaki złapią się na klatkę nie dostaną jedzenia będą głodne więc chyba na kurczaka się skuszą .... Quote
magdyska25 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ze swoje doświadczenia wiem, że sedalin w takim przypadku (kiedy pies jest niepewny i chce zwiać przed człowiekiem)- może gucio pomóc. Chciałam złapać psa, który uciekł z ds, konsultując to z wetem kupiła sedalin, podałam w pysznym pasztecie, pies zaczął się nawet pokładać ale jak podeszłam to zwiał (mogę powiedzieć też, że czekałam ile wet mi zaradził). Paulina a czy nie słyszałaś, żeby w Twojej okolicy był wet, który strzela środkiem uspokajającym? Podobno to jest dobre rozwiązanie. Quote
AgusiaP Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Je też próbowałam łapac psa na sedalin nie przyniosło to rezultatów... Quote
Malgoska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 jakie to rejony? przez bazar weszłam na wątek ale mało czsu żeby czytac od poczatku a widze że sprawa się ciągnie już rok. Pieski dalej w lesie? Quote
paulina02 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Nie ma u mnie takiego weta a szczeniaka nie trafi bo on nie podejdzie , sunia jest bardzo ostrożna przy misce jak zauważy obcego tez zwieje ...Jedynie klatka i oby weszły , dziś dostały jeść chyba były tam dziki bo wszystko zryte..ale psy przyszły mały jak zwykle siedział dalej i czekał aż sobie pójdziemy...Inorocław kuj- pomorskie Quote
ewu Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Strasznie trudna sytuacja... Martwi mnie to łapanie... Oby się udało... Quote
iwonamaj Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Czy już wiadomo kiedy dotrze klatka? Quote
paulina02 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Klatka nie wiem kiedy będzie , wszystko zależy jak psina tam się złapie ..Nie wiem jak długo będą próbować może do skutku.... Quote
AgusiaP Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Oby szybko udało się tą psinkę złapac Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 chyba oba będziecie próbowali złapać? Quote
paulina02 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='magdyska25']chyba oba będziecie próbowali złapać?[/QUOTE] Ja muszę złapać dwa pieski nie może jeden zostać w lesie sam ;( Quote
Malgoska Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Był kiedys taki reportarz o łapaniu takiego psa który ponad rok siedzial przy drodze... Quote
Nadziejka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 paulinko sciskamy mocno :iloveyou::thumbs:za akcje cala Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Malgoska']Był kiedys taki reportarz o łapaniu takiego psa który ponad rok siedzial przy drodze...[/QUOTE] tak- chyba w uwadze. o ile dobrze pamiętam-złapali go w końcu dzięki klatce. Paulina- oczywiście rozumiem, że dwa! Ktoś wyżej napisał "psinkę"- więc myślałam, że jednego. Quote
Malgoska Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 może te pieski też się uda złapać, tak długo już same.... Quote
ewu Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdyska25']tak- chyba w uwadze. o ile dobrze pamiętam-złapali go w końcu dzięki klatce. Paulina- oczywiście rozumiem, że dwa! Ktoś wyżej napisał "psinkę"- więc myślałam, że jednego.[/QUOTE] Widziałam ten reportaż , kurcze ,żeby nasza psiaki nie wykręciły takiego numeru.... Quote
__Lara Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 A wiadomo już czy piesek od Randy się złapał? Quote
pikola Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nie widze swojej wplaty z 24.Wszedzie doszlo. Quote
iwonamaj Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 A wpłata osoby z FB, której wysyłałam nr konta doszła? Quote
Recommended Posts